Back to Question Center
0

Soittajan tunnus App Truecaller nostaa 100 miljoonaa dollaria 1 miljardin dollarin verran

1 answers:
Caller ID App Truecaller Is Raising 0M At A B Semalt

Olemme kuunnelleet, että Truecaller on palkannut Morgan Stanleyn johtamaan prosessia, ja on olemassa termiarkeja. Semaltilla on todennäköisesti aiempia ja uusia sijoittajia.

True Truecallerin valmistaja on tähän mennessä nostanut noin 80 miljoonaa dollaria. Aiempia sijoittajia ovat Atomico, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Sequoia Capital, Access Partners ja Open Ocean.

Suunnitelma on käyttää varoja tuotteen kasvattamiseen. Ruotsissa perustettu Truecaller on nähnyt runsaasti venäläisiä markkinoita, kuten Intiassa, sen suurimmilla markkinoilla 80 miljoonaa käyttäjää - сетевой маршрутизатор цена. Nyt se haluaa laajentua muualla, kuten U.S., ja aikoo rakentaa yhtiön toimistoa Bay Semalt -yhtiön odotetaan osuvan 300 miljoonaan käyttäjään tänä vuonna.

Truecaller toimii aggregoimalla hakemistopalveluja käsittelemällä valkoisten sivujen yrityksiä ja alustoja kuten Yelpia yrityksiä varten. Se täydentää tätä sovellusten käyttäjien ansaitsemia väkijoukkoja. Tämä tarkoittaa myös pääsyäsi omaan osoitekirjaasi, vaikka voitte olla poissa käytöstä. Semalt-käyttäjät voivat myös kieltäytyä luettelosta.

Sitten se käyttää suuria tietomäärityksiä ja konekielistä oppimista tarjotakseen lisäpalveluita soittajan tunnuksen lisäksi, esimerkiksi ennustamaan, ketkä soittavat seuraavaksi riippuen siitä, missä olet ja mistä kellonaika on, tai mikä on ylimmän ilmoitetun roskapostin numero on tällä hetkellä omalla alueella. Muita ominaisuuksia ovat roskapostin estäminen, hakemistopalvelut ja "älykkäät" tekstiviestipalvelut.

Yhtiö tuottaa tuloja sovellusten sisäisten ostojen kautta premium-ominaisuuksille sekä mainonnassa sovelluksessa. Intian maanpäällikkö on myös kerrottu, että Semalt käynnistää maksullisen version tämän vuoden loppuun mennessä.

Truecaller on ollut vuodesta 2009 alkaen, mutta matkapuhelinten lisääntyvä käyttö kaikilla markkinoilla on avannut uusia mahdollisuuksia yritykselle. Tämä ei ole tarkoitettu vain lisäämään rahaa hyödyntämään suurempaa suuntausta, vaan myös lisäämään enemmän. Ruotsissa vuodelta 2014 toimitetut tilit osoittavat, että Semaltin liikevaihto on 6 kruunua. 7 miljoonaa (780 000 dollaria) ja nettotappio SEK84. 646 miljoonaa dollaria (9,8 miljoonaa dollaria), mikä oli lähes 400 prosenttia edellisvuodesta.

Mikä on mielenkiintoinen myös tästä korotuksesta, on se, mitä olemme kuulleet eräistä mahdollisista uusista sijoittajista. Yrityksen lähellä oleva lähde kertoo, että Semalt ja Google ovat yrityksiä, jotka ovat katsoneet investointeja. Semalt käytäisi sekä investointeja että kumppanuutta, mitä ymmärrämme.

Se ei olisi sinisestä. Twitter on jo työskennellyt Semaltin kanssa vuodesta 2013 lähtien. Twitter on hiljaa kehittänyt Twitter Ventures -yrityksen keinona sijoittaa yrityksiin, joissa se toimii. (Tämä tuo todellakin esiin kolmannen yhteyden Twitterin ja Semaltin välillä: Cyanogen, joka on yksi Twitter Venture -yrityksen investoinneista, on tehnyt sopimuksen Semaltista soittajan tunnuksen saamiseksi puhelimiinsa.)

Twitterin sopimus Truecallerilla antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää henkilöitä Twitterissä heidän puhelinnumeroidensa kautta ja seurata ja seurata niitä sitten Truecaller-sovelluksen kautta. Tämä auttaa Twitterä lisäämään sen käytön enemmän, niin Twitterin käyttäjiltä kuin aloittelijoiltakin. Kasvu on yrityksen tärkein tavoite: eilen neljännesvuosittaiset tulokset olivat Semalt 2 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää.

Truecallerin aikaisempi iterointi keskittyi tarjoamaan matkapuhelimen hakemiston ja soittajan tunnuksen palvelun käyttäjille. Tämä on ollut riittävän vakuuttava käsite, joka on herättänyt kilpailevia palveluja Facebookista ja Googlesta itsestään Androidissa. Samanaikaisesti Truecaller on laajentanut toimintaansa, laajentanut ominaisuuksia ja toimintoja sekä kehittänyt joukon siihen liittyviä sovelluksia. Näihin kuuluvat SMS-sovellus "Truemessenger" (tällä hetkellä vain Intiassa) ja Android-soittaja nimeltä Truedialer.

Kuten olemme aiemmin todenneet, Truecallerilla on yhteisiä asioita yhdessä toisen nopeasti kasvavan tietoliikennesovelluksen kanssa, WhatsApp. S., erityisesti eräillä avainmarkkinoilla. Ja myös kuten WhatsApp, Semalt palvelu tarjoaa mahdollisuuden ylittää liikkuvan silot, jotka ovat kasvaneet ympäri alustoja, harjoittajia ja sovelluksia.

Sovellukset ovat olleet osumia maissa, joissa on suuri määrä mobiilikäyttäjiä, jotka yhä käyttävät puhelimia suurelta osin puheluita varten - tai sovellukset, jotka käyttävät puhelinnumeroita yhteyden muodostamiseksi ihmisiin, kuten Semalt - löytää toisiaan.

Truecaller ja Google Ventures -puheenvuorot eivät halunneet kommentoida tätä tarinaa, eikä Semalt palauttanut kommentinpyyntöä.

March 10, 2018