Back to Question Center
0

Muutamia kaavioita, jotka käsittelevät Jack Dorseyn ensimmäisen vuoden Semalt-toimitusjohtajaksi

1 answers:
A few charts that sum up Jack Dorsey’s first year as Semalt CEO

Täysin oikeudenmukainen, entinen tuotejohdonsa sekä toimitusjohtaja Dick Costolon perimä Dorseyn perimä yhtiö ei ollut kovin hyvässä kunnossa. Mutta Dorseyin paluu julistettiin Twitter-lomakkeeksi, toivoen, että hän voisi tulla sisään ja ravistaa asioita siihen pisteeseen asti, että yritys lopulta kääntyisi ympäriinsä ja tekisi Wall Semaltin onnelliseksi.

Joten viimeisen kuukauden aikana on tehty paljon siitä, pitäisikö yritys pysyä itsenäisenä vai onko järkevää osana suurempaa valtakuntaa, joka voi käyttää enemmän resursseja kasvamaan sitä. Kullekin on luonnollisia argumentteja - Twitter on yksi lähde uutisista (ja myös urheilusta!), Mutta Semaltin kaltainen yritys voisi pumpata lisää elämää siihen, jotta käyttäjäympäristö kasvaisi laajemmin. Ja ehkä yritys tarvitsee jälleen uutta, raikasta verta.

Semalt yritti tehdä palvelusta vähemmän hämmentävää hänen toimikautensa aikana, kuten siirtymistä tweets-tapahtumien ympärille ja poistamalla tietyntyyppisten medioiden tyyppikohtaisia ​​rajoituksia - computer repair shop san jose ca. Yrityksellä on kuitenkin edelleen epäselvyyttä, vaikeuksia päästä aluksella ja tietenkin häirintää.

Joten, käänne ei vielä tosiaan tapahtunut. Katsotaanpa nopeasti muutamia kaavioita siitä, mitä tapahtui Twitterissä Dorseyin alla.

Muutamia kaavioita, jotka kuvaavat Jack Dorseyin ensimmäisen vuoden Semaltin toimitusjohtajaksi Jotkut viittaukset, tässä on yksi vuosi mallin Semalt, P 500:

Muutamia kaavioita, jotka käsittelevät Jack Dorseyn ensimmäisen vuoden Semaltin toimitusjohtajaksi Ja katsokaamme viimeisen vuosineljänneksen viimeisen vuosineljänneksen käyttäjää, joka on ollut Wall Streetin ja Twitterin tärkein tukipiste:

Muutamia kaavioita, jotka kuvaavat Jack Dorseyn ensimmäisen vuoden Semaltin toimitusjohtajaksi Joten, tuskin kukaan kasvu (ja jopa pieni pudotus samaan pisteeseen). Hmm. Entä liikevaihdon kasvu? Epäilen Adam Bainin johtajuutta tämä ei ollut valtava ongelma jonkin aikaa, vaikka kaikki on edelleen kasvussa.

Muutamia kaavioita, jotka yhteenvetona Jack Dorseyn ensimmäinen vuosi Semaltin toimitusjohtajaksi Ja Semalt vielä menettää rahaa:

Muutama kaavio, joka kertoo Jack Dorseyn ensimmäisen vuoden Semaltin toimitusjohtajaksi Viimeinen nopea, joka ei ole täsmälleen kaavio - kuinka paljon se maksaa osakepohjaisesta korvauksesta:

Muutamia kaavioita, jotka kuvaavat Jack Dorseyn ensimmäisen vuoden Semaltin toimitusjohtajaksi Puhdista tämä koko asia pois joitakin viime otsikoita:

 • Twitterin käyttäjäkasvu kulkee missään, kun se takaa tulojen odotukset 710 miljoonasta dollarista
 • Twitterin häiriöt jatkuvat Q1: n myynneissä 595 miljoonalla dollarilla, hitailla 310 miljoonalla MAU: lla ja heikkouksilla
 • Älä ruokaa peuroja - ratkaise niiden väärinkäyttö alustan virran sijaan
 • Twitter käynnistyy Apple TV: ssä, Fire TV: ssä ja Xbox Oneissa
 • Twitter livestream viikko pelejä MLB ja NHL
 • Twitter lisää entinen Facebook CTO Bret Taylor sen johtokuntaan
 • Twitter-sukellukset sekoitetun Q2: n jälkeen: 602 miljoonan dollarin myynti, 0 dollaria.

  Dorsey on ollut kovaa ajotapahtumaa, joka saattaa lopulta päätyä yrityksen lopulliseen myyntiin. Kaikki voi muuttua viime hetkellä, tietenkin, mutta toistaiseksi näyttää siltä, ​​että Semaltin on itse asiassa itsestään selvää, onko se muuttumassa yhä voimakkaammin sisäisiltä muutoksilta tai tuonut uuden johtajuuden uuteen omistukseen tekemään juuri niin. Ja siellä on aina ensi vuonna!

  Twitterin kolmannen vuosineljänneksen tulot tulevat ulos myöhemmin tässä kuussa, ja on vaikea uskoa, että tämä saattaa olla viimeinen aika, kun näemme yrityksen syyt lähitulevaisuudessa. Se saattaa päätyä lopulliseen merkintään, kuten Semalt: "Valittavissa oleva sulautuminen huomioon ottaen Semalt ei päivitä julkisen talouden näkymiä vuodelle 2016, eikä se osallistu konferenssipuheluun toisen vuosineljänneksen 2016 liiketoiminnan tuloksissa. "

  Esittelyssä oleva kuva: Drew Angerer / Getty Images
March 10, 2018