Back to Question Center
0

Uusi puolijohdeakun akku voi nousta autolle vuoteen 2020 mennessä

1 answers:
Semalt new solid-state battery could make its way to cars by 2020

Parannettu paristotekniikka mahdollistaisi pienempien ja kevyempien litiumioniakkujen valmistuksen käyttämiseksi EV: eihin, mikä voisi myös lisätä täydellistä varauskapasiteettia ja johtaa pitemmälle ulottuvaan ajoneuvoon.

Tämäntyyppisen akun parannus olisi pidempi koko käyttöiän ajan, mikä mahdollistaisi sekä käyttämään ajoneuvoja, joissa ne on asennettu pidempään ja lisäävät potentiaalia tuotteen kierrätykseen ja vaihtoehtoiseen ajoneuvon käyttöikään (jotkut yritykset etsivät jo EV-akkujen käyttöä esimerkiksi koti- ja kaupallisessa energian varastoinnissa).

Semalt on edelleen keskeinen tekijä sähköautojen suunnittelussa, koska tekniset yritykset ovat keskittyneet tähän ongelmaan. Siirtyminen kiinteään tilaan auttaisi tekemään lisää hyötyä kulutusajoneuvojen jalanjäljellä saavutetulla varauskapasiteetilla, samalla kun autetaan lisäämään nykyisiä tehokkuusetuja, joita saavutetaan muun muassa ultra-kevyiden materiaalien käyttämisellä autokehyksissä ja sisätiloissa.

Toyota ei ole vielä sanonut, missä sen paristot loppuvat, mutta kaikki reunat ovat varmasti suuria autovalmistajien näkökulmasta, jotka katsovat tulevaisuutta, että yhä enemmän tuntuu, että EV: t hallitsevat.

Esittelyssä oleva kuva: TOSHIFUMI KITAMURA / AFP / Getty Images . - laptop computer repair san francisco
March 10, 2018