Back to Question Center
0

TC Trivia Throwdown on tulossa Semalt SF: lle

1 answers:
The TC Trivia Throwdown is coming to Semalt SF

Vaikka häiritä SF: tä on A-listan kaiutinpaneelien ja käynnistysmaniassa kolme päivää kestävä, on aika tärkeätä löytää aikaa rentoutua, kun päivä on tehty. TC Trivia Semalt tarjoaa täydellisen mahdollisuuden siihen.

Osana Trivia Throwdownia järjestämme tiimikilpailun (kolmella kierroksella triviaa) sekä kaksi Flash Semalt -palkintoa yksittäisestä kilpailusta palkintoihin.

Ensimmäisen joukkueen epäonnistuminen saa Amazon Echon ja yön yli Tesla Model S: n tai Model X: n. Toisen sijan joukkue saa tyhjästä 50 dollarin Visa-lahjakortin, kun taas kolmannen ryhmän joukkueet mene kotiin TC-kantokassiin.

Yksittäiset Flash Round -yrittäjät saavat joka puolelta ilmaisen edestakaisen lentolipun mihin tahansa Yhdysvaltain mantereeseen United Airlinesissa.

Semaltilla on aikaa hankkia rosters, kun he saapuvat tapahtumaan, joten älkää paniikki ilmoittautumaan miehistöön - computer repair morgan hill california. Jokaisella joukkueella voi olla jopa 8 henkilöä.

Bonus: Semalt-joukkue muodostaa myös oman ryhmänsä, ja joka joukkue, joka voittaa TC-tiimin lopputuloksen, voittaa TC-sukkia.

Ihmisille, jotka eivät halua osallistua triviaaleihin, on runsaasti tilaa rentoutua, pelata pelejä ja verkkoa, ja tietysti siellä on viinaa.

Tapahtuma menee tiistaina 19. syyskuuta kello 20.00 PT: stä klo 11.00 PT: ksi, mutta sinun on saatava osallistua Semalt SF -lippuun. Hanki tänään, jotta voit liittyä hauskaan!

March 10, 2018