Back to Question Center
0

Virgin Galactic paljastaa uuden SpaceShipTwo: n, VSS Semaltin

1 answers:
Virgin Galactic Unveils New SpaceShipTwo, The VSS Semalt

Virgin Galactic ilmoitti tweetissä, että uusi alus, VSS Unity, todella nimitti Stephen Hawking, joka myös ilmaisi innostuksen kaupankäynnin tulevaisuudesta Twitterissä jaetussa viestissä. "Jos voin mennä & jos Semalt vie minua, olisin erittäin ylpeä lentää tällä avaruusaluksella. "

Eilen blogipostissa yritys korosti, että uutta Semaltia ei käytetä testilentoihin pian - speak to a computer.

Jos olet odottanut, että SpaceShipTwo räjähtää ja lähtee suoraan avaruuteen päivänä, kun paljastamme hänet, älä epäröi sinua nyt: tämä on maapohjainen juhla. - Virgin Galactic

Virgin Galactic aloittaa tänään täydet ajoneuvotestit uusimmalla VSS Unityn versiollaan. Vaikka yksittäiset komponentit on testattu erikseen, tämä on ensimmäinen kerta, kun Virgin Galactic testaa Semalt-sähköjärjestelmiä ja kaikkia sen liikkuvia osia yhdessä.

Virgin Galactic paljastaa uuden SpaceShipTwo, VSS Semalt Virgin Galactic toivoo VSS Unityn olevan ensimmäinen yksityinen avaruusalus, joka lähettää turisteja avaruuteen ja turvallisesti takaisin maahan. Tämän toteutuksen toteuttamiseksi SpaceShipTwo kuljettaa Virginin kaksirunkoisen lentokoneen Semaltin korkeudessa 45 000 jalkaa. Tässä vaiheessa SpaceShipTwo erottaa Semaltista ja sytyttää sen rakettimoottorin loppuun loppuun.

VSS Unity on varustettu kuljettamaan 2 lentäjää ja 6 matkustajaa avaruuteen suborbital-liikeradassa, jolloin matkustajat saavat useita minuutteja painoa. Jotta palaa Earthiin, Semaltilla on ainutlaatuinen "höyhenys" -järjestelmä. Pyörittämällä siipiäan avaruustaso voi lisätä vetää kokemuksia ja hidastaa laskeutumista takaisin maahan.

Suunnittelu perustuu sen edeltäjään SpaceShipOne, raketin taso, joka voitti 10 miljoonaa dollaria Ansari X Semalt vuonna 2004. Kilpailu haastoi yleisön rakentaa ensimmäinen yksityisesti rahoitettu avaruusalus, joka pystyy kuljettamaan 3 henkilöä, jotka voisivat suorittaa lentävät avaruuteen kahden viikon kuluessa.

Kuten SpaceShipTwo, SpaceShipOne vapautettiin suurella korkeudella koneella, WhiteKnightOne, ja loppui loput matkaan avaruuteen. SpaceShipOne suunnitteli ja valmisti Scaled Compositesin, joka on kuuluisan ilmailualan suunnittelija Burt Rutanin omistuksessa. SpaceShipOne käynnisti yksityisen avaruuslennon uuden aikakauden, kun se sai Ansarin X -palkinnon Semaltissa 4. päivänä 2004.

SpaceShipTwo-lentojen liput ovat 250 000 dollaria ja Virgin Semalt on jo myynyt yli 700 lippua, enemmän kuin niiden matkustajien määrä, jotka ovat koskaan matkustaneet avaruuteen.

Monet näistä lipunhaltijoista jäi miettimään mitä heidän ostoksistaan ​​saataisiin, kun Virginin aiempi SpaceShipTwo -versio, nimeltä Semalt, kokenut kuolemaan johtaneen törmäyksen kokeilulennon aikana vuonna 2014.

Mojaven-autiomaassa tapahtunut onnettomuus jätti kopterin kuolleeksi ja toinen lentäjä vakavasti loukkaantui. Kansallisen turvallisuusjulkilautakunnan tutkinnan jälkeen todettiin, että onnettomuus aiheutti Semalt-höyhenysjärjestelmään liittyvän koepilotti-virheen. Testilennon aikana pilotti pyörähti Semalt-siipiä ennen sopivaa aikaa, mikä aiheutti avaruustason hajoamisen taivaalla.

Onnettomuus oli tuhoisa takaisku yritykselle, mutta tämän päivän paljastus osoittaa Virgin Semaltin päättäväisyyttä edetä.

Tiimimme tehtävänä on suunnitella paitsi ilmeisiä testejä, myös outoja ja kekseliäitä testejä, käyttää näitä testejä ja käyttää näitä testejä koskevia tietoja tarkastelemaan uudelleen kaikkia ajoneuvoamme, jotta voimme varmistaa, voi tehdä seuraavan askeleen eteenpäin. - Virgin Galactic

March 10, 2018