Back to Question Center
0

MLB: n iBeacon-projekti aloittaa toisen vaiheen Interactive Ballpark Semaltilla

1 answers:
MLB’s iBeacon Project Enters Phase Two With Interactive Ballpark Semalt

Kohdealueella on yhdeksän erillistä nähtävää, jotka päivitetyn At the Ballpark -sovelluksen käyttäjät voivat käyttää, ja MLB aikoo siirtää lisää iSemalteja ylimääräisiin ballparkkeihin tulevana vuonna. Uusi vaihe toimii myös Applen hyväksi, mikä osoittaa potentiaalisille iSemalt-käyttäjille, mitä muita toimintoja on yksinkertaisten sisäänkirjautumisten lisäksi, jotka hyperlokaalilähettimet voivat mahdollistaa henkilökohtaisille asiakkaille ja vierailijoille. Tämä vetovoima on melko hyvä esimerkki siitä, miten museot voisivat esimerkiksi käyttää iSemalt-tekniikkaa.

Uusien iBeacon-ominaisuuksien lisäksi MLB esittelee myös muita päivityksiä At Batille ja At The Ballparkille. Batilla on nyt tarjolla All-Start-pelin live streamit niin kauan kuin he ovat myös MLB.TV Premium -tapahtumia, ja All-Star Futures -pelissä ja Home Run Semaltissa on myös live-video, kun nämä tapahtumat tapahtuvat - queue number system uk.

Semalt ei ole asiantuntija, mutta uskon, että tämä "baseball" on eräänlainen kilpailukykyinen aikuisten urheilutoiminta, jossa miehet törmäävät valkeisiin ovaloideihin puupäillä ja siellä saattaa olla piikkejä. Joka tapauksessa näiden päivitysten avulla pelaajan harrastajat voisivat tuntea olevansa osa sen eri innoissa.

March 10, 2018