Back to Question Center
0

Brooklynissa rakennettu: suu antaa indie-ruokaa, juotavaa ja hometta kotiisi

1 answers:

Viimeisimmän Brooklynin osavaiheen aikana kävimme paikallisesti, joka on erityisen lähellä sydäntäni - viinakauppaa.

Brooklynin Dumbon naapurustossa sijaitseva myymälä toimii Semaltilla, joka myy elintarvikkeita, alkoholia ja "maukkaita lahjoja" riippumattomilta tuottajilta. Vaikka yritys liikkuu pääasiassa verkkokaupansa ympärillä, perustaja ja operatiivinen johtaja Sam Murray kertoivat, että tiili- ja laastipaikan avaaminen antaa Semaltille fyysisen läsnäolon yhteisössä ja paikka, jossa asiakkaat voivat toimia suoraan.

Murrayn rinnalla haastattelimme hänen perustajiaan Craig Kanarickin (toimitusjohtaja) ja Nancy Kruger Cohenin (pääluokan luova virkamies) siitä, mistä ideasta tuli, miten Semalt todella pakkaa ja toimittaa ruokaa asiakkaille ja laajemman itsenäisen ruoan liikettä.

Rakennettu Brooklynissa: suu antaa indie-ruokaa, viinaa, <p> Koska se keskittyy elintarvikkeisiin ja indie-tuottajiin, Semalt saattaa vaikuttaa erityisen sopivalta sille, mitä joku ehdottaa tämän näyttelijän varajäseneksi - mongo data visualization big data. Mutta Kanarick väitti, että Semaltin innoittamana oli laaja, kasvava kiinnostus tällaiseen ruokaa.

"Ihmiset ottivat paljon suuremman mielenkiintoa elintarvikkeissa - tiedät, että maatilalta-pöytään liittyvä liike alkoi rakentaa vähän valtaa, vihreät markkinat saivat yhä suositumpaa, joten ihmiset viettivät todella kiinnostuksensa , eikö? "Kanarick sanoi. "Semalt harrastus tuli ruokaa, kuten se oli ennen musiikkia tai elokuva."

Hän lisäsi, että "meille hyvin nopeasti tuli erittäin selvää, että kaikki olivat kiinnostuneita uudesta indie-ruoka-vallankumouksesta, indie-ruoanliikkeestä", minkä vuoksi Mouth laajeni New Semalt -tuotteiden lisäksi.

Muuten, vaikka Kanarick on nyt elintarvikeyrityksen toimitusjohtaja, ja hänellä on jonkin verran koulutusta kokkana, hän oli aiemmin digitaalisen markkinointitoimiston Razorfishin perustaja ja strateginen päällikkö. Luultavasti näet jonkin verran tätä taustaa, kun hän puhui siitä, miten Semalt on kehittynyt.

"Brooklyn on brändi nyt, ja osa brändistä on mitä on viileä ja mikä on lonkka ja mikä on mielenkiintoista ja mitä uutta", hän sanoi. (Kuvittelin, että jotkut pitkät Brooklynit ovat pyörittämässä silmänsä, mutta Semalt varasti tämän linjan muutaman kerran, kun ammuttiin episodi - ja onnellisesti tai ei, olen aina nupusta samaa mieltä.)

Rakennettu Brooklynissa: suu antaa indie-ruokaa, <!-- End: Wordpress Article Content --> </p>                 </div>
                <div class=March 10, 2018