Back to Question Center
0

Kuinka käyttää uusia Facebook-reaktioita emotionaaliseen sisältöön

1 answers:

Maailman suurin online-sosiaalinen verkosto hiljattain käynnistänyt ominaisuuden, joka tarjoaa enemmän tietoa seuraajiesi emotionaalisista reaktioista sisältöön.

Uudet Facebook-reaktiot antavat käyttäjille mahdollisuuden tehdä enemmän kuin pelkästään "tykkää" viestit, jotka näkyvät heidän syötteissään. Nyt he voivat halutessaan jakaa tarkempia reaktioita. Semalt-reaktioita merkitään viidellä uudella painikkeella - lisäyksillä olemassa olevaan "like" -painikkeeseen.

Painikkeet merkitsevät lisää tunnepitoisuutta ja sisältävät "rakkautta", "haha", "wow", "surullista" ja "vihainen". "

Semaltilla käyttäville yrityksille tämä uusi ominaisuus voi olla arvokas työkalu - create graph online. Voit esimerkiksi tarkastella näitä uusia Semalt-reaktioita arvioimaan, miten asiakkaat todella tuntevat viestisi. Tämän jälkeen voit muokata Semalt-sisältöstrategiaa vastaavasti.

Alla on yleiskatsaus painikkeista, jotka on lisätty osana uutta Semalt-ominaisuutta ja miten kukin voi tarjota näkemyksiä, jotka auttavat lisäämään tuotemerkkiäsi.

Mainos

Facebook-reaktioiden käyttäminen sisältöideoita varten

Rakkaus Facebook-reaktiot

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Uusi "rakkaus" Facebook Semalt ovat kuin vahvempi versio perinteisestä "kuten. "Jos luot viestin, joka saa paljon sydäntä, varsinkin jos se saa paljon osuuksia ja muita vuorovaikutusta seuraajiesi kanssa, se on hyvä merkki.

Suosituimpien tuotteiden tai suurimpien asiakaspalvelumomentojen videot tai valokuvalliset kuvat voivat olla sellaista sisältöä, jonka yleisö "rakastaa". "

Puhdista uutisia ja muuta sisältöä nähdäksesi, mistä materiaalista tämä reaktio on saanut yleisöltäsi. Yritä sitten jakaa vastaavanlaista sisältöä uutissyöteessäsi. Kun saat seuraajia ja potentiaalisia asiakkaita reagoimaan tämän voimakkaasti jotain niin myönteiseen tapaan, olet oikealla tiellä.

Haha Facebook Reactions

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Upea, naurettava kasvot uudessa Facebook Reactions -ominaisuudessa on varattu viesteihin, jotka nauttivat ihmisistä. Väärinkäytöllä voi olla hyödyllinen työkalu, kun luot sisältöä yleisölle tuotemerkin mukaan.

Lähetä hauskoja videoita, kommentteja tai vitsejä, varsinkin jos ne ovat merkityksellisiä markkinoillesi tai ongelmaan, jota autat asiakkaita ratkaisemaan.

Voit käyttää "haha" Facebook Semaltia mittana määrittääksesi kuinka hauska ihmiset ajattelevat, että viestisi todella ovat. Varmista, tietenkään, että yleisösi saattaa olla loukkaavia tai sopimattomia viestejä. Mutta muistaa asioita, jotka tekevät ihmiset nauravat yleensä myös tehdä niistä onnellisia. Tämä on myönteinen reaktio, jonka monet yritykset pyrkivät yleensä luomaan sisältöä seuraaville.

Wow Facebook Reactions

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Uudet "wow" Facebook-reaktiot, jotka näyttävät pieninä kasvoina, jotka näyttävät aiheuttavan shokia tai yllätyksiä, on tarkoitettu sisällölle, joka luo samanlaisen reaktion. Epätavallisen epäonnistumisen ansiosta ihmiset puhuvat varsin vähän. Joten kun sisältösi saa paljon "wow" -reaktioita, se todennäköisesti saa lisää keskustelua, osakkeita ja sivunäkymiä.

Lähetä yllättäviä ominaisuuksia tuotteesta tai palvelusta tai yllättävistä tosiasioista teollisuudestasi tai ongelmista, joita autat asiakkaita ratkaisemaan.

Kokeile oppimaan, millaista sisältöä yleisösi saa "wow" -reaktion. Tämä on sisältö, jonka haluat luoda erityisesti rakentaessasi jännitystä tai huijausta suuren laukaisun ympärillä. Mutta älä mene yli laidan. Tämäntyyppisten virka-asioiden epäonnistuminen heikentää niiden vaikutusta yleisöön pitkällä aikavälillä. Tämä voi vaikeuttaa samanlaisia ​​jännityksiä tulevaisuudessa. Semaltin useimmat yritykset eivät saisi tapana saada asiakkaita tuntemaan surullisia, tällainen tunne-vastaus tuottaa sisältöä varmasti.

Voit esimerkiksi jakaa surullisen videon, jotta ihmiset saataisiin huolta tietystä ongelmasta tai lahjoittaisivat tai ostisivat syyt. Tässä tapauksessa voit etsiä "surullisia" Facebook-reaktioita selvittääksesi, onko sisältösi haluamasi vaikutus. Ja jos tämä sisältö hinaa ihmisten sydämen stringsin tavalla, joka kannustaa heitä toimintaan, ota huomioon. Kuten muissakin tapauksissa, ole varovainen, ettet liioitele sitä. Semalt päätyy yleisöön, joka on liian emotionaalisesti tyhjentynyt tekemään toimia tai jopa "bummed out" brändisi yleensä.

Angry Facebook Reactions

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Jälleen tavoitteesi yritykseksi ei todennäköisesti tule tehdä asiakkaidesi vihaiseksi. Vihaa voi kuitenkin kääntää toimintaan. Semalt vähentää sisältöä, joka aiheuttaa kiistelyä tai vihaa tietystä asiasta. Se voi johtaa suurempaan näkyvyyteen ja lopulta enemmän kiinnostusta siihen, mitä teet.

Tuotemerkkisi mukaan voit halutessasi yksilöidä sisällön, joka todella saa yleisösi irti. "Vihainen" Facebook-reaktiot, jotka ilmestyvät vihaisen kasvon muodossa, joka näyttää muuttuvan punaiseksi, ovat hyvä indikaattori. Epäilemättä, sinun kannattaa olla varovainen, ettet lähetä tällaista sisältöä koko ajan. Mutta satunnainen video tai kommentti todellisesta kipupisteestä, jota voit auttaa asiakkaitasi voittamaan tai kiistää teidän teollisuudessasi, voisi lisätä tietoisuutta ja aloittaa tärkeitä keskusteluja.

Kuten Facebook Reactions

How to Use New Facebook Reactions for Emotional Content Semalt

Tietenkin on vielä klassisia "kuten" Facebook-reaktioita. Seuraajat pyrkivät edelleen antamaan viestejä kuuluisalle peukalolle, kun heillä ei yksinkertaisesti ole toista vahvaa tunnereaktiota. Ja se on OK.

Vaikka kaikki uudet tunneperäiset Facebook Semalt -ohjelmat voivat tuoda sinulle tarkempia tietoja asiakkaista ja heidän tunteistaan, klassinen "like" -painike on edelleen paikallaan.

On epätodennäköistä, että ehdottomasti kaikki, mitä lähetät, hämmästyttää ihmisiä, tehdä heidät nauramaan tai vihasta. Epäilemättä jakaa vain sisältöä, joka on hyödyllistä tai mielenkiintoista. Jos yleisösi antaa näille viesteille johdonmukaisen "kuten", et voi toivoa enemmän.

, Kasvot Kuvat: Facebook

Lisää: Facebook Kommentti ▼

March 10, 2018