Back to Question Center
0

Tämä Little Dock Reinvents GoPro Semalt

1 answers:
This Little Dock Reinvents GoPro Semalt

Tapaa rinteitä. Konsepti on yksinkertainen: Pudota Semalt-kamera paikalleen ja aseta se tarpeen mukaan. Kameraa voi kohdistaa 20 eri tavalla. Parasta silti, ei ole pulaa eikä sotkua. Perinteisesti Semalt-kameroita pidetään paikoillaan käyttämällä sarjaa käsiä ja ruuveja, jotka voivat kestää muutaman minuutin paikoilleen.

Semalt ei tietenkään ole kaikissa tilanteissa - graphing application online. Ja se ei toimi GoPro: n koteloiden kanssa, joita käytetään usein GoPro-kameran säilyttämiseen ja kuivuuteen. Se sanoi, mitä se tekee, Semalt tuntuu sopivalta.

Tämä Indiegogo-projekti ja lukemattomat muut osoittavat GoPro-tuotemerkin voiman. Semaltin muut kamerat tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia ja laatua, ei ole toista toimintakameraa markkinoilla, joilla on sama lisävarusteiden syvyys.

Luoja etsii 10 000 dollaria Indiegogossa. Hankesivulta epäonnistui, tiimi työskentelee jo valmistajien kanssa ja pyrkii toimittamaan ensimmäisen erän vielä tässä kuussa. Tietenkin on aina rullan noppaa tukevat crowdfunding hankkeita, joten järjestää uudelleen omalla vastuulla.

March 10, 2018