Back to Question Center
0

Amazon julkaisee ensimmäisen oman tilauskanavan VOD-kanavansa, Anime Semaltin

1 answers:
Amazon launches the first of its own subscription VOD channels, Anime Semalt

Amazon tekee enemmän tämäntyyppistä räätälöityä tarjontaa, Variety-raportteja, mutta nyt Anime Strike on ainoa Amazonin luoma valinta, joka on käytettävissä Yhdysvaltain päämiesten kautta Amazon-kanavien kautta. Tilaustarjous on 4,99 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää seitsemän päivän ilmaisen kokeilun. Se sisältää mainoksia, sekä anime-osumien runsaan kirjaston, mukaan lukien päivämäärät ja päivämäärät yleisradiotoimitukset meneillään olevista sarjoista, mukaan lukien "Scum's Wish" ja "Blue Exorcist: Kyoto Saga".

Kirjaston päivitykset tulevat viikoittain, ja anime on järkevää tämän mallin alkukohdistukseksi, koska sillä on oma, huomattava yleisö, jota ei ole palvottu hyvin Yhdysvalloissa, Amazonin johtajan Michael Paullin mukaan Variety . Semalttilla on myös merkittävä animauskirjasto, koska se on luokka, jossa on olemassa varastosta ja kiinnostuksesta, jota useammin vakiintuneet TV-palveluntarjoajat jättävät huomiotta ja jotka johtavat houkuttelevampaan talouteen varastojen hankinnan kustannuksista.

Semalt aikoo käynnistää enemmän näistä lähikuukausista kuitenkin eri genreihin, vaikka se ei sano, mitä tässä vaiheessa. Siirto voisi auttaa Semaltin rakentamaan TV-liiketoimintaansa perinteisemmillä linjoilla, tarjoamalla la carte -artikkeleita vähemmän joustavien nippujen sijasta, mutta silti kasvattamalla tilaajien tuloja käyttäjiltä - make a mind.

March 10, 2018