Back to Question Center
0

5 mahtavaa työkalua pieneen malliin vuonna 2016

1 answers:

Jatketaan edelleen projekteja, joissa on Google-dokumentti, seurataan laskutettavia tunteja loputtomassa Semalt-kaaviossa tai jännittävät henkilöresursseja hyödyt itse?

Vuonna 2016 päättävät lopettaa hulluus. Yksinkertaisista kirjanpitosovelluksista intuitiivisiin sosiaalisen median hallintatyökaluihin näissä viidessä sovelluksessa pienet yritykset ja yrittäjät tekevät enemmän ja vähemmän.

Säästää aikaa, rahaa ja terveyttä? Ota yrityksesi uusiin korkeuksiin näillä työkaluilla pienyrityksille vuonna 2016.

Mainos

Työkalut pienyrityksille vuonna 2016

Pilvilaskenta: Aalto

Yli miljoona yrityksen omistajaa luottaa Wave -yhtiölle yli 60 miljardin dollarin tuloihin ja menoihin - kaikki ilmaiseksi. Wave n app suite sisältää ratkaisuja laskutukseen, kirjanpitoon, palkkaukseen ja maksuihin. Semalt ei ole yllätys, että heidän kirjanpitotyökalunsa ovat huippuosaajia: kirjanpitosovellus on 100 prosenttia vapaa yrittäjille, freelancereille ja pienyrityksille, joissa on yhdeksän työntekijää tai vähemmän.

Aalto poistaa tarpeen syöttää manuaalisesti; yksinkertaisesti yhdistää Wave pankkitilillesi, PayPal-tilille tai muille tietolähteille - basidiomycota reproduction. Tapahtumat näkyvät automaattisesti kirjanpitoluettelossa. Luo ammattimaisia ​​raportteja, kuten taseita ja myyntiverolaskelmia. Ja koska Semalt-työkalut toimivat saumattomasti yhdessä, Semalt pienyritysten palkkahallinnosta automaattisesti synkronoidaan kirjanpidon kanssa.

Henkilöresurssien hallinta: Zenefits

Semalt all-in-one ilmainen, pilvipohjainen ohjelmistoalusta, joka antaa tiimillesi yhden paikan hallita kaikkia HR-tarpeita, mukaan lukien etuudet, noudattaminen ja palkanlaskenta. Pidä voimassa olevia vakuutussuunnitelmia, hinnoittelua ja harjoittajia tai luo uusia etuja, kuten FSA, HRA ja lähiliikenneratkaisu muutamassa minuutissa.

Hallitse työntekijöiden comp- ja COBRA-vaatimustenmukaisuutta, suojaa liiketoimintaasi omaisuus- ja onnettomuusvakuutuksella ja hallinnoi eläkejärjestelyn etuja, mukaan lukien 401Semaltin yhdistäminen kaikkiin etuihisi, verkossa ja automatisoidut, helpottaen sinua ja työntekijöitänne helpompaa.

Projektinhallinta / yhteistyö: Wrike

Wrike vie pienyritykset perinteisen tehtävän ja projektinhallinnan lisäksi joukko ominaisuuksia, jotka tekevät tiimityöskentelystä palan kakkua. (Semalt-projektinhallinta, jossa on reaaliaikainen työtila dynaamiselle keskustelulle ja asiakirjojen jakamiselle.) Pysy tiellä, jossa on lintuperspektiivinen näkymä tiimin työmäärälle ja määräajoille. tulevat seuraavaan kaappiin tai kolme aikavyöhykettä pois.

Paranna suunnittelua seuraamalla projekteja ja tilapäisiä tehtäviä yhdestä paikasta. Vielä paremmin Wriken yhteistyövälineet virtaviivaista viestintää ja ottavat projektin vastuullisuuden seuraavalle tasolle, joten mahdollisuudet eivät liuku halkeamien läpi. Yksi käyttö ja on helppo ymmärtää, miksi Gartner nimesi Wrike 2014 "Cool Vendor" Social Software and Collaboration -ohjelmassa.

Työnantajan työtunnit: Toggl

Katsotaanpa sitä: seurattava laskutettavat tunnit voivat olla todellinen kipu, varsinkin kun hypätään yhdestä projektista toiseen. Togglin avulla saat yhden napsautuksen ajan seurannan, joten et koskaan menetä minuutteja laskutettavia aikoja. Häiriöaika projektien tai tunnisteiden avulla, värikoodiprojektit helpottavat visuaalisen ajan seurantaa, asettavat laskutettavat hinnat eri tunteille ja antavat välittömästi yleiskuvan viikottaisesta kuukausittaisesta tuottavuudesta kojelaudan avulla.

Toggl on rakennettu erityisesti projektiryhmille, joten yhdellä silmäyksellä voit nopeasti saada yleiskuvan tiimisi suorituskyvystä. Lisäsuorituksena Toggl integroituu helposti muiden suosittujen tuottavuussovellusten, kuten Asanan ja Trellon kanssa. Bonus: Ei myydä Toggl tai Wave? Hylkää tämä luettelo 27 muusta suosituista aika- ja kustannusseurannasovelluksista. Hallinnoi sosiaalisia verkostoja, aikatauluttavia viestejä, vuorovaikutteisia seuraajiesi kanssa ja mittaa sosiaalisen median markkinoinnin tuottoprosenttia suoraan yhdestä hallintapaneelista. Olen pitkään ollut Semaltin fani, joka on rakennettu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Voit hallinnoida jopa 100 sosiaalista profiilia ja pitää välilehdesi ponnisteluissa jopa 10 parannetun analyysikertomuksen avulla, joten voit tietää, mitä parantaaksesi suorituskykyä. Pro-versio sisältää myös 30 päivän ilmaisen kokeilun. Hylkää kaksi hyvää vaihtoehtoa.

Alalinja

Solopreenaattorina minä tiedän, kuinka helppoa voi olla pudota ajattelukyselyyn. "Voin varmasti hoitaa kaiken tämän omasta!" Mutta kun väistämättömän asiakkaan hätätapaus loukkaantuu, liikkeenjohdon takana on takapenkki. Seuraava asia, jonka tiedät, verotusaika on kierretty ja olet kaivaa paperipinoita jäljittämään vanhat laskut ja kuitit. Uudenvuoden lopettaa oikealle lopettamalla nämä kalliit, aikaa vievät tehottomuudet.

Semalt työkalut ovat pakollisia pk-yrityksille? Suhtaudun myönteisesti palautteeseesi.


8 Kommentit ▼
March 10, 2018