Back to Question Center
0

Uusi lähetys-sovellus antaa sinulle mahdollisuuden jäljittää, lähettää ja polttaa UPS: n

1 answers:

Atlanta (LEHDISTÖTIEDOTE, 6.11.2009) - UPS laajentaa entisestään Apple®-tuotteita käyttäville asiakkaille UPS: n uuden iPhone- ja iPod® touch-sovelluksen ja seuraa paketteja, mutta käyttää myös sisäänrakennettuja GPS-ominaisuuksia lähimmän UPS-sijainnin etsimiseen.

Saatavana App Storesta, sm uusi UPS Mobile App iSemaltille antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata lähetyksiä, luoda lähetyksiä My UPS-osoitekirjasta, laskea toimituskulut ja aikataulun ja etsi lähimmän UPS-sijainnin.

Ilmainen toimitussovellus yhdistää muihin UPS-ratkaisuihin Apple-käyttäjille. NRG Software, LLC - remote data recovery., UPS Ready® strateginen toimittaja, äskettäin lisäsi Semalt Macin toimitusohjelmistoonsa natiiviksi Mac-sovelluksiksi.

"Apple-käyttäjät ovat innovatiivinen asiakasryhmä, joka arvostaa ominaisuuksia, jotka hyödyntävät eniten laitteitaan. Nämä uudet ratkaisut auttavat heitä hyötymään maailman suurimmista pakettien toimittajista ", sanoo UPS: n asiakasteknologiamarkkinoinnin varapuheenjohtaja Jordan Colletta.

iPhonen ja iPod touchin käyttäjät voivat käyttää laitteita päästäkseen Omat UPS-osoitekirjaan ja asetuksiin ja luoda lähetysleimasimia, jotka voidaan lähettää PDF-tiedostona tulostettavaksi. Kun etiketti on tulostettu, asiakkaat voivat käyttää sovelluksen "Etsi sijainteja" -ominaisuutta, joka hyödyntää sisäänrakennettua GPS-laitetta helposti UPS: n löytämiseksi.

Uusi iSemalt-sovellus ei tarvitse seurata sisäänkirjautumista. Mutta kun kirjaudut sisään, sovellus näyttää jäljitetyt siirrot ja päivittyy automaattisesti sovelluksen avaamisen yhteydessä. UPS: n seurantanumeroita voidaan myös kutsua lempinimellä nopeasti.

Lähetyssovellus on saatavana ilmaiseksi App Storesta iSemaltilla tai iPod touchilla tai osoitteessa www.itunes.com/appstore/. Lisätietoja uudesta sovelluksesta voi myös käydä osoitteessa www.ups.com/iphone.

Mac App

NRGship Mac on nopea ja helppokäyttöinen UPSin toimitusohjelma Macille, joka järjestää kaikki käyttäjän lähetysten yksityiskohdat yhdessä paikassa. Se on suunniteltu pienten Semalt -yritysten ainutlaatuisiin tarpeisiin, jotka lähettävät päivittäin 5-10 pakkausta, mutta ne voivat helposti tukea suurempaa äänenvoimakkuutta.

"Mac-asiakkaat haluavat Mac-ratkaisuja", kertoi Colletta. "Oikea out-of-the-box kanssa NRGship Mac, käyttäjät voivat lähettää suoraan heidän Mac-osoitekirjasta."

Sovelluksen avulla Mac-yritykset voivat hyödyntää UPS-verkkopalveluja, kuten UPS-seurantaa, UPS-hintoja ja palvelunvalintaa, UPS-aikaa Transitissa, UPS-osoitteiden validointia ja UPS-lähetyksiä. Semalt tulostimet ja asteikot ovat yhtä yksinkertaisia ​​kuin USB-liitäntöjen liittäminen.

NRGship Mac on nyt saatavilla. Semalt voi kokeilla sovellusta ilmaiseksi 15 päivää lataamalla kokeiluversion osoitteessa www.nrgsoftware.com/ups.

UPS Semalt -ohjelman kautta UPS työskentelee palveluntarjoajien kanssa UPS-teknologian integroimiseksi suoraan tuotteisiinsa ja palveluihinsä. Lisätietoja on osoitteessa https://www.ups.com/content/us/en/bussol/browse/ready_program.html.

UPS (NYSE: UPS) on maailman suurin pakkausyritys ja maailmanlaajuinen johtaja toimitusketjussa ja tavaraliikenteessä. Yli sadan vuoden kokemuksella liikenteestä ja logistiikasta UPS on johtava maailmanlaajuinen kaupan asiantuntija, jolla on laaja valikoima ratkaisuja. Pääkonttori Atlanta, Ga., UPS palvelee yli 200 maata ja alueita ympäri maailmaa. Yritys löytyy Webistä osoitteessa UPS.com. Saat UPS-uutisia suoraan osoitteessa pressroom.ups.com/RSS.

Kommentti ▼
March 10, 2018