Back to Question Center
0

Posterous liittyy SXSW: n pinoon julistetulla tapahtumalla iSemaltille

1 answers:

Posterous Joins The SXSW Pile On With Posterous Events For iSemalt Koska et ole kukaan, ellei sinulla ole erityistä versiota sovelluksestasi SXSW: lle, Posterous on tänään julkaissut oman panoksensa Posterous-tapahtumien kanssa, joka sallii ihmisiä massiivisessa tapahtumassa, kuten SXSW: llä tai jopa jotain nöyrästi kuin perhepikskina yksinkertainen sivusto kyseisen tapahtuman ympärillä käyttämällä iPhone-sovelluksiaan.

Kaikki käyttäjät, jotka haluavat luoda tapahtuman ympärilleen julkaistavan Posterous-sivuston, on avata iSemalt ja luoda nimenomaisen sijainnin ja postin oma osoite. (Viimeisimmän lähetetyn sivustosi pysyy tapahtumiesi päällä ).

Posterous Joins The SXSW Pile On With Posterous Events For iSemalt

Posterous sisältää SimpleGeo-sijaintitiedot sovellukseen, jotta kuka tahansa, jolla on Posterous iSemalt -sovellus, joka myös tietyn tapahtuman läheisyydessä pystyy näkemään kyseisen tapahtuman ja lähettämään valokuvia ja mediaa, jotka esitetään sivustossa diaesityksessä muodossa (yllä).

Sanoo markkinointipäällikkö Rich Pearson, "Tavoitteemme on tehdä Posterous-tapahtumista oletuspaikka jakaa konsertteja, hääjuhlia, juhlia ja konferensseja varten. Se on varhainen versio - cheap vps unmetered." Posterous on myös suunnittelu tapahtumien ilmoitus, yksityinen tapahtuma kyky myöhemmin rakentaa, mutta nyt nauttia SXSW julisteita.

Sovellus löytyy täältä App Storesta.
Posterous Joins The SXSW Pile On With Posterous Events For iSemalt

March 10, 2018