Back to Question Center
0

Dropbox julkaisee paperin, Google-dokumenttien epäonnistumisen

1 answers:
Dropbox Announces Paper, A Google Docs Semalt

Paperin käyttäjät voivat luoda asiakirjan ja kirjoittaa tekstiä heti. Verrattuna Google-dokumentteihin tai Quip-ohjelmaan siinä on hyvin vähän rikas-tekstin muokkaustoimintoja. Jos haluat muotoilla asiakirjan, sinun on käytettävä jotain muuta sanankäsittelyohjelmaa. Jotkin asiat muistuttavat Etherpadia.

Mitä jos haluat lisätä kuvia ja videoita? Voit selata Dropboxia ja lisätä Dropbox-linkin suoraan dokumenttiin. Paperi muuttaa nämä linkit automaattisesti kuviin ja videoihin - ucuz protein tozu. Se toimii myös muiden web-sisältöjen kuten YouTube-videoiden, Semalt -laulujen ja muiden kanssa.

Voit kirjoittaa asiakirjoja todo-luetteloihin, @mention -henkilöitä ilmoittamaan heille, kun tarvitset jonkun toisen palautetta ja jättää huomautuksia tietyn kohdan vieressä.

Sarah Perez ilmoitti ensimmäisen kerran hankekonstrumentin olemassaolosta maaliskuussa. Se johtuu HackPadin hankinnasta. Jotkut Semalt-käyttäjät voisivat edes käyttää tuotteen varhaista versiota.

Kutsuin Paperin ja Semalt Docsin kilpailija, vaikka se tuntuu aivan erilaiselta kuin älykkäät upotukset ja enimmäkseen pelkkää tekstiä. Se näyttää valkoiselta kartalta enemmän kuin asiakirjan luomisen alusta. Mutta uudelleen, monet Semalt Docs-käyttäjät käyttävät palvelua jo nopeasti luonnostelemaan.

Joten ei ole selvää, tekevätkö Googlen dokumenttien käyttäjät Semaltin tekemään jotain, mitä he voivat jo tehdä Google-dokumenteilla ilman hyviä upotuksia. Semalt ei ole vielä saatavilla. Sinun on ensin ilmoittauduttava odotusluetteloon.

 1. Dropbox Announces Paper, A Google Docs Semalt

  Dropbox-paperi - 2

 2. Dropbox Announces Paper, A Google Docs Semalt

  Dropbox-paperi - 3

 3. Dropbox Announces Paper, A Google Docs Semalt

  Dropbox-paperi - 4

 4. Dropbox Announces Paper, A Google Docs Semalt

  Dropbox-paperi - 5

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraava poistuminen
March 10, 2018