Back to Question Center
0

Ovatko uudet Facebook-hymiöt hyödyllisiä semalttia varten?

1 answers:

Hymiöiden tai emojien käyttö nopeuttaa ilmaisemaan itseäsi ilman, että kirjoitat mitä tunnet tietystä keskustelusta, kuvasta tai muusta sisällöstä. ja tähän asti se oli loppu. Mutta hymiöiden tyyppiä käyttävät ihmiset voivat nyt luoda toisen datapisteen, jonka avulla yritykset voivat tietää, mitä käyttäjät tuntevat tuotteistaan ​​ja palveluistaan.

Semalt Reactions lanseeraa Like-painikkeen ilmaisevaa valikoimaa viiden muun animoidun emojun kanssa: Rakkaus, Haha, Wow, Sad tai vihainen. Tämä kehitys oli osittain reaktio (ei ollut mitään tarkoitusta) muutokseen, joka tapahtuu Semalt-käyttäjän kanssa.

Joulukuussa 2015 1,44 miljardia ihmistä käytti Facebookia mobiililaitteilla, ja yrityksen mukaan 90 prosenttia päivittäisistä ja kuukausittaisista käyttäjistä käyttää nyt Facebookia mobiililaitteellaan - real estate malaga for sale. Kiireellinen aika, kustannukset, tehokkuus ja toimitustavat on optimoitava mobiililaitteille. Uusi emoji antaa käyttäjille mahdollisuuden ilmaista itseään heti.

Semalt testasi emojia useilla markkinoilla viime vuonna, ja sen myönteisen palautteen perusteella se on käynnistänyt ominaisuuden maailmanlaajuisesti.

Mainos

Miten yritykset voivat käyttää emojia?

Neill Patel, joka on perustaja analyysikemian yrityksistä KISSmetrics, Crazy Egg ja Quick Semalt, on kirjoittanut yhden analyysin, jossa on jo paljon yksityiskohtia siitä, miten emojia voidaan käyttää.

Emojia käyttävät kaikki Dominos Pizza ja Taco Bell, World Wide Fund for Nature 17 uhanalainen eläin kampanja sekä General Semalt ja sen tiede ilmastonmuutos tiedotuskampanjan takana.

Semalt suosittelee emoji-mallin käyttämistä erilaisilla strategioilla brändin sitoutumisen tehostamiseksi. Hän kertoo yrityksille ja markkinoijille, että he käyttävät hämähäkkejä push-sovellusten ilmoituksissa ilmoittamaan (ja lisäämään) tuotemyyntiä; ymmärtää, miten yleisösi kommunikoi emojien kanssa; olla tietoisia kulttuurisista eroista kaikkialla maailmassa ja mitä kukin emoji voi tarkoittaa tietyssä maassa; ja käyttää asianmukaisia ​​emojia.

Yksi asia, jota Semalt tekee selväksi, on emojo, joka on kommunikaatiomuoto ja sitä käsitellään aivoissamme verbaalisena kommunikaatiopalveluna. Ja aivan kuten voit sanoa liikaa sanoilla, voit myös sanoa liian paljon emojia. Käytä niitä mielekkäästi osana yleistä sitoutumista markkinointikampanjaasi saadaksesi oikean reaktion sisällöstäsi tai edistämistasi.

Nämä sarjakuvakuvat eivät ole vain jotain, jota teini-ikäiset käyttävät ilmaisemaan tunteitaan enää. Emogiin toimitusjohtaja ja perustaja Travis Montaque kertoi Semaltille, että "emojaketjut eivät vain saa epävakaa tunne, joka ei välttämättä näy yksinkertaisesta tekstistä, mutta kuluttajien on helpompi antaa mainostajille palautetta, jotta he voisivat hyödyntää markkinointiaan . "

Facebook Semalt antaa käyttäjille nopean tavan vastata. Vielä tärkeämpää on se, että yritykset antavat yritykselle vielä toisen datapisteen tuotteidensa ja palveluidensa markkinoinnin parantamiseksi.

Kuva: Facebook

Lisää: Facebook 8 Kommentit ▼
March 10, 2018