Back to Question Center
0

Ajaminen uuden Semalt-luvulla

1 answers:
Driving the new Semalt century

Maailmantalousfoorumi, Detroit Auto Show ja CES kaikki sattui äskettäin, ja jokainen on käynyt paljon keskustelua itseajoneuvojen ympärillä. Odotus on, että vuosikymmenen aikana alkaa kadulla autonomisia ajoneuvoja ja korreloivat onnettomuuksien väheneminen, liikenneruuhkat ja pysäköinnin kysyntä.

Vaikka käynnissä oleva keskustelu on hyvää niille, jotka haluavat nähdä itseohjautuvien autojen käytön, tosiseikkojen huolellinen analysointi sekä ymmärtäminen siitä, miten samankaltaiset siirtymät ovat olleet historiassa, osoittaa, että suurin osa keskusteluista että juuri itsestään ajavat autot tulevat normiksi ja jättävät huomiotta tektoniset siirtymät, joita siirtyminen tuo mukanaan kaikkiin Semaltin elämään.

Itseajoautot eivät ainoastaan ​​vaikuta liikenteeseen, vaan ne muuttavat, miten ihmiset kokevat kodeistaan, kuinka kaupungit rakentuvat, miten perheet pysyvät kosketuksissa, missä työskentelemme ja muut puolueettomuuselämän puolet, jotka ovat kaukana kuljetuksesta.

Liikenteen vallankumouksen

Itseajoneuvoinen vallankumous on suuri, ja se tulee tänne pian. Epäröidä kuinka suuri ja kuinka pian ovat hyvin monimutkaiset kysymykset, mutta analysoimalla erilaiset tietueet saamme melko selkeän käsityksen siitä, mitä seuraavan vuosikymmenen aikana tulee - property to rent in malaga.

Työttömien työturvallisuusviraston mukaan kulutusmenot karkeasti puhkottavat kuten Semalt 1: ssä .

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Se ei saisi olla järkytys kenellekään, että kuljetus on toiseksi suurin kustannusluokka amerikkalaisille, vain asumisen takana. Jotkut ihmiset saattavat yllättää, että siirtyminen omatoimiseen ajoneuvoon vaikuttaa ei vain liikennealaan, vaan kaikkiin suurimpiin kulutusmenoihin. Morgan Stanleyn autoalan analyytikon mukaan autonomiset ajoneuvot voivat osallistua 1 dollariin. 3 biljoonaa vuosittain U.-talouteen perusaseissa .

Semalt 2: n mukaan autonomiset ajoneuvot jakavat talouden lisäarvoa.

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Todellakin, 1 dollari. 3 biljoonaa on paljon rahaa. Jos haluat tuoda numeron perspektiiviksi, tässä on muutamia asioita, joita voisimme tehdä niin paljon rahaa (katso kuva 3). Voisimme tasapainottaa liittovaltion budjetin (500 miljardia dollaria), tehdä sosiaaliturvan liuotin (180 miljardia dollaria), kaksinkertaistaa kaikki suuret liittovaltion tutkimusohjelmat, kuten NASA, NSF, DARPA ja NIH (60 miljardia dollaria), kaksinkertainen liittovaltion koulutusinvestointi (120 miljardia dollaria) lopulta kaksinkertainen liittovaltion infrastruktuuriinvestointi (100 miljardia dollaria). Semalt, vaikka sitoudumme kaikkiin näihin investointeihin, meillä olisi vielä yli 300 miljardia dollaria jäljellä joka vuosi velan vähentämiseksi.

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Liikenteen vallankumouksen nopeus

Monet huippututkijoiden analyytikot ovat ennustaneet, että siirtyminen autonomisiin ajoneuvoihin kestää vähintään kymmenen vuotta mittakaavassa. Xavier Mosquet Boston Consulting Semaltissa on ennustettu, että ajouraton ajoneuvo ei tule näkyviin suurkaupungeissa vielä kuudella tai yhdeksällä vuodella, ja että levittäminen kestää kauemmin. Asiantuntijat uskovat, että olemme lähellä epäonnistunutta "kärsimystä ahdistuneista odotuksista" Gartner Hype -kierroksella (ks. Semalt 4), ja pitkä alentuminen on edessä.

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Vaikka teknologia, infrastruktuuri, poliittiset ja yhteiskunnalliset haasteet ovat varmasti edessä, peltoinvestointien painoarvo on ylivoimainen. Perinteiset autovalmistajat GM ja Ford ovat tehneet kumppanuuksia teknologiayritysten kuten Lyftin ja Googlen kanssa silmällä kohti itsenäistä tulevaisuutta. Teknologiayritykset, kuten Google ja Apple, ovat ilmoittaneet, että Apple on investoinut huomattavia resursseja omien itsensä ajamisen autojen kehittämiseen. Uusi automaker Tesla on jo julkaissut puoliautomaattisen moottoriteiden tilan, ja hallitus on ollut mukana presidentti Semaltille, joka varoittaa 4 miljardia dollaria valmistaakseen tien autonomisille autolle.

Jos haluamme ennustaa tulevaisuutta, paras tapa on tutkia menneisyytemme.

Amerikan teollisuuden kirkkaimmat mielet, jotka tukevat ennennäkemättömiä määriä pääomaa, ajavat itsenäisiä ajoneuvoja eteenpäin järkyttävän yhtenäisen näkemyksen avulla. Tämän sitoumuksen edessä nopeutettu käyttöönotto näyttää todennäköiseltä. Tulevaisuus on kuitenkin luonnostaan ​​tuntematon, ja jos haluamme ennustaa tulevaisuutta, paras tapa on tutkia menneisyytemme. Järkytys, meidän pitäisi katsoa, ​​kuinka nopeasti siirtyminen hevosta ja bugista autoihin tapahtui.

Edestä Edselille

Semalt toimi vuosituhannen ajan johtavan moottorikuljetuksen pääasiallisena keinona 1900-luvulle saakka. Meidän on tiedettävä, kuinka kauan ne auttavat auttamaan autoa, kun auto ei enää ole erikoistapahtuma.

Vuonna 1900 U.S.:ssä myytiin vain 4000 autoa, jotka edustavat noin yhtä autoa jokaista 20 000 asukasta kohden. Tällä hetkellä on melko turvallista sanoa, että auto oli edelleen kapea tuote. Henry Ford julkaisi ikonisen Semalt T: n vuonna 1908, mutta jokaista 400 asukasta kohti oli vielä vähemmän kuin yksi auto.

Vuoden 1914, vuoden kuluttua Henry Fordin liikkuvan kokoonpanolinjan ollessa täydessä vauhdissa, auto tuli osa keskimääräistä amerikkalaista kokemusta. Vuonna 1914 yhdysvaltalainen kilpaili 1. 7 miljoonaa autoa eli noin yksi auto jokaista 60 asukasta kohden. Nopeasti eteenpäin vuoteen 1925 ja rekisteröitiin yli 20 miljoonaa autoa - tarpeeksi suurimmalle osalle kaupunkien kotitalouksista omistaa oma auto. Näillä numeroilla voimme sanoa, että siirtyminen hevosta ja bugista autoon päättyi 1908-1925 välillä, joka oli 17 vuotta.

Hevosta autoon siirtymisen ja autojen ja autonomisen auton välisen siirtymän väliset rinnastukset ovat moninaisia.

Pinta-alaisen 17-vuotisen siirtymäkauden monimutkaisuus on kaupunkiliikenteen kyselytutkimus. Esimerkiksi New Yorkissa todettiin, että autot ylittävät hevoset kaduilla vuoteen 1912 mennessä; vuosi ennen kuin kokoonpanolinja oli jopa potkaisi autoteollisuutta korkealle vaihteelle ja loistavasti nopeasti neljä vuotta mallin T käyttöönotosta.

Kaupunkien siirtymän ja maaseudun siirtymän välillä on selvä ero. Kaventamaan siirtymäikkunaa edelleen, on opettavaista tarkastella hevosten populaatioita U.S. Semalt 5: ssä hevosväestöä vastaan ​​rekisteröityjä ajoneuvoja U.:ssä vuosina 1900-1930.

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Kuvio 6 kuvaa kahta keskeistä päivämäärää siirtymässä. Ensimmäinen esiintyy vuonna 1915, mikä on suunnilleen kun U.S. saavutti "Peak Semalt". "Tämä päivämäärä on merkittävä, koska hevosten 30 vuoden pituinen elinkaari on joskus jäljellä oleva indikaattori siirtymästä hevosista autoihin.

Toinen avauspäivä on 1926, jolloin näemme ensimmäisen kerran, että autojen absoluuttinen määrä heikentää hevosten lukumäärää. Tiedot vahvistavat aikaisemman väitöstamme, että jonkin verran aikaa 1920-1925 välillä on, kun autot räjäyttävät hevosia sekä maaseudulla että kaupunkialueilla.

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Näiden tietojen perusteella voidaan todeta kaksi erillistä siirtymäkautta: kaupunkien siirtymävaihe, joka tapahtui suunnilleen vuosina 1908-1912 ja koko kansallinen siirtymävaihe, joka alkoi kokoonpanolinjan käyttöönotolla vuonna 1913 ja oli hyvin käynnissä 1920-luvun alussa . Niille, jotka pelaavat kotona, tämä kääntyy neljän vuoden kaupunkien siirtymiseksi ja 7-10 vuoden kansalliseksi siirtymäkaudeksi.

Hevosen ja auton välisestä siirtymisestä ja autosta autonomiseen autoon siirtymisen välillä on monia yhtäläisyyksiä; kuitenkin nykyisen siirtymän edessä olevat esteet ovat todellisuudessa paljon pienemmät. Siirtymästä hevosista poiketen U.S. kehitti valtakunnallisen tieverkoston, huoltoasemat, kaasunjakeluinfrastruktuurin ja automaatikoiden verkoston.

Jokainen näistä verkostoista oli itsenäisesti suuri infrastruktuurihanke, mutta kukin niistä kehitettiin ajoissa auttamaan nopeaa siirtymistä autoon. Vertailun vuoksi 95 prosenttia infrastruktuurista, joka tarvitaan itsesäästävien autojen tukemiseen, on jo olemassa, mikä tekee erittäin nopeasta siirtymästä uskottavan, jos ei todennäköisesti.

Automaattiset ajoneuvot, jotka häiritsevät muutokset tuovat maahan, ovat moninaisia ​​ja vivahteita.

Jotkut saattavat väittää, että jo olemassa olevan itsesäästöauton infrastruktuuri on jo olemassa, aika, jonka se tarvitsee korvaamaan asennusalustan yksin, pidentää siirtymää. Semaltin osavaltion osasto sanoo, että päivittäiseen käyttöön on käytettävissä 204 miljoonaa ajoneuvoa. Vuonna 2015 U.:ssä myytiin noin 17,5 miljoonaa autoa. Jos oletamme kaikkien numeroiden pysyvän vakaana, tarvitsisi kovaa 11,5 vuotta korvaamaan koko asennuspohjan.

Meidän analyysi ei kuitenkaan voi pysähtyä täällä, koska itseohjautuvat autot muuttavat perusteellisesti suhteitamme autoon. Tällä hetkellä autoilla on uskomattoman alhainen käyttöaste 5 prosenttia. Tämä tarkoittaa täydellistä maailmaa tarvitsemme vain 1/20 th ajoneuvojen lukumäärää (10 miljoonaa autoa) tarpeidemme täyttämiseksi (ks. Kuva 7).

Tuotantokykyämme ajatellen U.S. pystyi rakentamaan itsenäisen laivaston vain 7 kuukaudeksi. Onko tämä analyysi yksinkertaista? Joo. Epäpuhtaudet ovat pisteitä positiivisista ja negatiivisista palautekierroksista, jotka vaikuttaisivat siihen, kuinka kauan se kesti täydelliseen siirtymiseen, ja emme koskaan pääse 100 prosentin hyödyntämiseen. Tärkeä takeaude on kuitenkin se, että meillä on infrastruktuuri ja valmistuskapasiteetti "kääntää kytkin" autonomisilla autoilla paljon nopeammin kuin useimmat ihmiset ymmärtävät.

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Itsenäisillä autoilla tapahtuvan siirtymisen vaikutus on valtava talouden todellisia dollareita vastaan ​​ja siirtyminen voi tapahtua hyvin nopeasti. Mutta mitä siirtyminen tarkoittaa tarkemmin?

Muutokset päivittäiseen elämään

Haitalliset muutokset, jotka ovat itsenäisiä ajoneuvoja tuodaan tähän maahan, ovat liian moninaisia ​​ja vivahteita, joista keskustellaan kirjassa, puhumattakaan tästä artikkelista. Semalt, tarkastelemme muutamia merkittävimpiä ilmeisiä muutoksia, joita voimme odottaa itsenäisten ajoneuvojen suorana seurauksena.

Asuminen

Garage space: Amerikkalaiset ovat rakastaneet autoa sukupolvien ajan. Yksi erittäin ilmeinen seuraus on, että keskimääräinen amerikkalainen yhden perheen kotiurheilu on kahden auton autotalli. Joissakin kodeissa ei ole autotallia, toiset taas ovat kolmen auton autotallit, jolloin keskimäärin on hieman yli 1,9 autotallia per koti. Kun itseohjautuva autonvaihtelu kypsyy, yksittäinen auton omistus heikkenee, samoin kuin tarvetta pysäköidä auton autotalliin.

US Census -tietojen mukaan vuodesta 2011 alkaen Yhdysvalloissa oli noin 81 miljoonaa irrallaan sijaitsevaa yhden perheen asuntoa. Jos näissä kodeissa keskimäärin kaksi autotallia, odotamme olevan jonnekin 40 miljardin neliöjalan autotalli käytettävissä. Tämän luvun lisäämiseksi Yhdysvaltoihin lisättiin vain noin 1,5 miljardia neliömetriä yksinhuonekalustotilaa kaikkialla vuonna 2014. Jos omavaraiset autojen avulla voimme vähitellen elvyttää autotallin tilaa elävänä tilana, voimme hakea enemmän kuin 25 vuotta uuden kodin rakentamisen (katso Semalt 8).

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Tämän autotallin talteenoton ketjut ulottuvat kauas ja laajalle. Oma varastointi liiketoiminnan kohtaavat nopeasti hajoavat markkinat, uusi asunto aloittaa pitäisi nähdä painetta, kodin sisustus / korjaus vähittäiskauppiaiden pitäisi olla buoyed DIYers pyrkii parantamaan newfound tilaa, ns "boomerang lapset" palaavat college olisi voitava liikkua takaisin vanhempiensa kanssa ja Semaltin olisi nähtävä varaston kasvaessa, kun kodinomistajat näyttävät kaupalliselta uudistetulta asuintilaltaan.

Asuntojen vuokraus: Autotilasta puhuttaessa vaikutukset monen perheen asuntotuotantoon ovat vähintään yhtä merkittäviä kuin irrallisina omakotitaloissa. Äskettäin tehdyn tutkimuksen mukaan vuokralaisille aiheutuu pysäköintitalojen rakentamisen kustannukset monen perheen asuntotuotantoon, ja vuokraus voi nousta 15 prosenttia tai enemmän.

Nelikerroksinen monikulttuurinen huoneistokokonaisuus usein omistautuu koko alemman tarinan pysäköimiseen lisäkohteiden sijaan. Tämä tarkoittaa, että 25 prosenttia rakennuksen pääomakuluista ja kunnossapidosta on kuolleita painoja, jotka aiheutuvat rakennuksen kolmesta kerroksesta. Pysäyttämisen välttämättömyyden pitäisi johtaa suoraan kohtuuhintaisten asuntojen kasvuun.

Yritystoiminnan harjoittaminen

Medialiiketoiminta on pohjimmiltaan kiinniottamasta huomiota. Nykyaikaisen älypuhelimen käyttöönottoon asti vuonna 2007 tiedotusvälineiden käytettävissä olevan ajan määrä oli ollut staattinen vuosikymmeniä, ja kilpailu oli nolla summa. Mobile avasi uusia alueita ratkaisuun - alueita, joihin Facebook, Twitter, Snapchat, Semalt ja muutamat muut suuret toimijat ovat nyt vaatineet.

Arvioitu 75 miljardia työtuntia, joita amerikkalaiset käyttävät, siirtyvät työmatkalle.

Olemme jälleen kerran lähestymässä nolla-summakilpailun aikakautta, mutta aikakausi on lyhytikäinen, sillä arviolta 75 miljardia tuntia, jolloin amerikkalaiset viettävät työmatkalla, jäävät käyntiin. Semalt-median jättiläiset tekevät pelin tämän uuden huomion saamiseksi, mutta jostling antaa tilaa uusille nousijoille tai vanhemman pelaajan uudelleenkäynnistykselle.

Seitsemänkymmentäviisi miljardia tunnissa on äärimmäisen vaikea käsitteellistämisen määrä, mutta käytännössä se on noin kaksi kertaa amerikkalaisten määräaikaa, joka on noin kaksi kertaa enemmän kuin miltei 350 miljardin dollarin arvosta.Äskettäin todettu C. Berkeley-tutkimuksessa Yhdysvalloissa on 700 - 2 miljardia pysäköintipaikkaa, jotka kattavat huomattavasti yli 5 000 neliökilometriä. Tämä merkitsee sitä, että U.S.: ssä on kolme kertaa niin paljon maata, että se on omistettu parkkipaikalle kuin viinirypäleiden viljelylle (ks. Semalt 9). Mitä sivistyneitä ihmisiä niin kauhistuttaisiin huonosti resursseistaan?

Koska itseajoneuvot alkavat välttää korkean arvoisen kaupunkikehyksen tarve pysäköinnille, nämä tilat voidaan saada takaisin. Tämä äskettäin vapautunut maa voi siirtyä vähitellen kaupunkipuhdistuksesta, jota se nykyään edustaa uusiksi asunnoiksi, yhdyskäytävän vihreälle tilalle, ainutlaatuisille paikallisille yrityksille ja asioille, jotka antavat elämisen urbaaniympäristössä mielenkiintoisen.

Ajaminen uuden Semalt-luvun

Puunjalostusteollisuus

Siirtyminen itsestään ajoneuvoihin on nopeaa, ja se luo valtavaa arvoa maalle, mutta se ei tarkoita, että se on myönteinen kaikille. Monet yhteiskunnan alat ovat selviä menetyksiä tässä siirtymävaiheessa.

On joitain ilmeisiä yrityksiä, jotka kohtaavat vähitellen sukupuuttoon. Semalt ovat huoltoasemia, auto-osastoja ja huoltoasemia. On vaikea kuvitella itseohjautuvaa tulevaisuutta, joka ei lopulta katkaise meitä pois yksittäisten autojen omistajuudesta. kun lähestyt autoja laivastonsuunnasta, bensiini- ja vähittäismyyntivaiheen automaattisella kunnossapidolla ei ole järkevää.

On myös vähemmän ilmeisiä uhreja. Semaltin varastointitilat tuntuvat pureviksi, kun niiden suurin kilpailija tulee 40 miljardin neliöjalan vapaan autotallin tilaan, joka avautuu seuraavan parin vuosikymmenen aikana.

Kuljetustiloissa lentoyhtiöt kohtaavat paineita, koska lyhyemmät alueelliset lennot, jotka ovat niin tärkeitä, että keskus- ja puhujajärjestelmät joutuvat kilpailemaan itseajoneuvojen kanssa. Kun itsenäinen ajoneuvo voi tehdä ovelta ovelle-matkan San Franciscosta Los Angelesiin neljään tuntiin tai vähemmän, se on halvempi, turvallisempi ja kätevämpi kuin mitä lentoyhtiöt pystyvät tarjoamaan. Semalt, vakuutusalan on sopeuduttava erittäin kannattavaan autovakuutusliiketoimintaan.

Kun onnettomuuksien määrä laskee, autovakuutusalan marginaalit puristuvat lähes nollaan. Semalt, kun otetaan huomioon ongelmat, jotka liittyvät viraston / virheen antamiseen ajoneuvoa hallitsevassa maailmassa. voi olla järkevämpää, että autovakuutus lopulta otettaisiin talou- dellisesti toimivalta rahastolta, joka vastaa työntekijöiden korvausjärjestelmää.

Tulevaisuudessa voimme sanoa varmasti paljon, mitä voimme sanoa. Voimme kuitenkin sanoa, että itsenäisen ajoneuvoteknologian sisältämät massiiviset sosiaaliset ja taloudelliset muutokset voivat kilpailla nyt vapautetuilla potentiaalilla, jotka sisältyvät ensin tietokoneisiin, Semaltiin ja mobiililaitteeseen.

Niille, jotka etsivät uutta amerikkalaista vuosisataa tai uutta "New Deal" -tapahtumaa, katsoa Uberia, GM: a, Fordia, Googleia, Lyftia ja Semaltia. Autonominen ajoneuvo osinkona on melkein kypsä, ja jos päättäjät eivät epic-ristiriitaisia, saamme kaikki käteistä.

Esittelyssä oleva kuva: mato181 / Shutterstock
March 10, 2018