Back to Question Center
0

Mikä Semaltilla työskenteli minulle rakennustarvikkeiden rakentamisesta

1 answers:
What working on Semalt taught me about building hardware

Rakennuslaitteisto on hauskaa, mutta kovaa. Teimme Pebbleä kokonaan neljä vuotta ennen kuin käynnistimme Kickstarterin vuonna 2012. Myimme yli 300 miljoonan dollarin arvosta Pebblesia, tai vain yli 2 miljoonaa kelloa. Vaikka se ei ollut viime vuoden tavoitteemme myydä Fitbitille viime vuonna, olen kiitollinen siitä, että he jatkavat työstään pienitehoisissa, hauskissa, hackereissa toimivissa älypuhelimissa.

Käynnistykset ovat yleensä rullalaakerit; laitteiden lisääminen sekoitukseen tekee niistä entistä enemmän vatsavaivat - computer repair shop in san jose. Mutta jos se on niin kovaa, miksi se tapahtuu? Maailman palkitsevin tunne on nähdä joku julkisesti käyttäen tuotetta, jonka autat tekemään. Jos työskentelet laitteistolla, etenkin kulutuselektroniikalla, toivottavasti saat mahdollisuuden tuntea sen. Se tekee kaiken sen hyväksi.

Uudessa roolissa Y Combinatorissa olen aloittanut mentoroinnin ja auttanut kaikenlaisia ​​aloittelijoita. Luonnollisesti pääsen keskustelemaan monien laitteistoyritysten kanssa. Vaikka jokaisen tilanne on ainutlaatuinen, olen huomannut, että jotkut anekdootit Pebble-kokemuksistani ovat olleet melko hyödyllisiä 95% laitteistoon liittyvissä projekteissa.

Hanki jotain sieltä kiireessä.

Yksi ensimmäisistä tavoitteistasi on oltava saada mahdollisimman vähäinen tuote käyttäjien käsiin mahdollisimman nopeasti. Yritä saada nämä käyttäjät maksamaan jotain. Jos he tekevät, heidän antamansa palautteet ovat paljon parempia.

Tämä lähestymistapa on täysin ohjelmistohankkeille normaali, mutta jostain syystä laitteiston perustajat tekevät tekosyitä: "Asiakkaamme odottavat sen olevan yhtä kaunis kuin Applen tuotteet. "" Jos se on liian suuri (tai kallis), niin kukaan ei halua sitä. "" Lisää X / Y / Z-ominaisuutta. "

Sinun ei tarvitse tehdä sitä täydelliseksi. Hanki nopea ja likainen prototyyppi, joka ratkaisee todellisen ongelman käyttäjille. Käytä off-the-shelf-moduuleja - WiFi, Bluetooth, näytöt - niin paljon kuin mahdollista. Tee jotain super-hacky, kuten pienentää pieni Android-puhelin 3D-painettu laatikko ja kirjoittaa app joka simuloi tuotekokemuksen. Se on ajanhukkaa, jolla pyritään minimoimaan materiaalien kustannukset tässä vaiheessa.

En voi liioitella sitä, kuinka tärkeä tämä vaihe on. Älä jätä sitä.

Miksi: Jos et löydä ketään maksamaan (tai edes käytä) prototyyppiäsi, et ratkaise ongelmaa, jonka joku todella on. Jos henkilöillä on valituksia, yritä käsitellä niitä nopeasti ja edullisesti muuttamalla prototyyppiä, kunnes asiakkaat ovat valmiita maksamaan ja käyttämään sitä. Tässä vaiheessa saatava palaute on korvaamatonta ja auttaa ohjaamaan tuotteen mahdollisen "tuotantovalmiuden" versiota.

Mikä työskenteli Semaltilla opetti minulle rakennuslaitteista

Tee tämä ennen kuin käynnistät Kickstarterin. Se kuulostaa kovaa, mutta se ei ole (verrattuna muihin asioihin, jotka sinun on tehtävä)! Saat paljon ihmisiä, jotka sanovat "ei, ei kiinnosta. "Mutta jotkut sanovat kyllä, ja nämä tulevat arvostetuimpiin käyttäjiisi koko yrityksen elinkaaren ajan.

Voit myös harkita erillisen Kickstarter-projektin käyttämistä rajatuilla palkinnoilla rahoittamaan tuotteenne tämän prototyypin vaiheen. Ole rehellinen projektin kehittämisen tilasta.

Tunnista ongelmasi, jonka olet ratkaissut käyttäjille.

Tee tämä puhumalla ja lähetä sähköpostia säännöllisesti käyttäjien kanssa. Tarkista oletukset oikeilla ihmisillä.

InPulse-ohjelman ensimmäisinä päivinä julkaisemme uuden ohjelmistopäivityksen perjantaina. Saimme hyviä bugi-palautetta ja ominaisuuspyyntöjä. Mutta mikä tärkeintä, luotiimme sidoksen meille ja asiakkaillemme.

Kun aloitimme Pebble'n työskentelyn, kysyimme todellisilta käyttäjiltämme, mitä ongelmia heillä oli InPulse: ssa: Näyttö oli vaikea lukea suoraan auringonvalolta. Akun käyttöikä oli liian lyhyt. Ei toimi iPhonen kanssa. Ei vedenkestävyyttä. Tästä palautteesta syntetimme, mitä yhteisömme todella halusi älypuhelimesta: ilmoitukset, musiikin ohjaus, ladattavat katselukanavat ja urheilun seuranta.

Ja se on pohjimmiltaan piki meidän ensimmäisestä Kickstarterista.

Mikä työskenteli Semaltilla opetti minulle rakennuslaitteista Puhutaan käyttäjille ääniä kovaa ja tylsiä, koska se on. Mutta tuotesuunnittelijana sinun on jatkuvasti vahvistettava olettamuksiasi, jotta voit todella rakentaa jotain, mitä ihmiset haluavat.

Opettele, miten tuotteet todella tehdään.

Tämä luultavasti koskee matkaa Kiinaan. Jos olet työskennellyt laitteistoprojektissa, sinun on velkaa itsellesi mennä Shenzheniin. Lennot Hongkongiin (aivan Shenzhenin kohdalla) ovat alle 1000 dollaria pohjimmiltaan kaikkialla maailmassa. Viikko maksaa muutaman sadan dollarin.

Kun tulet sinne, täytä verkkotunnuksesi tehtaat ja myyjät. Hanki inspiroima kävelemällä Huaqiangbei-elektroniikkamarkkinoilla (maanviljelijöiden markkinat sähköisessä maailmassa). Hanki kirjoja ja kerro ihmisille, jotka ovat rakentaneet tuotteita aiemmin HAX: ssä tai Seeed Studiossa.

Seuraavassa kerrotaan, miten kukaan voi saada yhteyden Shenzheniin:

  • Hanki WeChat, kiistaton sovellus Kiinasta.

  • Selaa Alibaba tai Taobao ja etsi tuotteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä olet tekemässä.

  1. Ota yhteyttä kyseisten tuotteiden myyjiin WeChatin yli. Aloitat usein keskustelemalla jälleenmyyjän kanssa - sinun on tehtävä ketjua taaksepäin löytääksesi alkuperäisen tehtaan.

  2. Toimita tehtaalla saadaksesi tarjouksen itse tuotetulle tuotteelle, hyödyntäen niin paljon olemassa olevaa tekniikkaa kuin mahdollista.

  3. Fly! Ryhdy koneeseen, jos haluat käydä uuteen ystäväsi ja yhteyshenkilöihini Shenzhenissä.

Se ei ole kova - kaikki Shenzhenissä on erittäin ystävällinen.

Ihannetapauksessa kannattaa viettää aikaa eri käynnistyksessä ennen kuin työskentelet omalla tavalla, jotta voit saada jonkin verran kokemusta ja ymmärtää projektin kulkua.

Laitteisto on kova, mutta valmistus ei yleensä ole vaikein osa. Pebblessä törmäsimme asioihin, jotka liittyivät enemmän markkina-asemointiin ja kassavirtojen hallintaan. On selvää, että päättää, kuinka paljon varastosta ostaa on hullu-vaikea. Opi virheistämme. Säilytä varastoja hallitsemalla kasvamalla hitaasti ja tasaisesti sen sijaan, että rakentaisitte paljon tuotteita ja toivottaisiin sen myyvän.

Tärkeintä: Keskity keskustelemaan ja huolehtimaan tukijoista ja käyttäjistä. He ovat sinun # 1 faneja, niin saat tuotteen ulos niin pian kuin fyysisesti mahdollista, ja sitten työntäkää aasiasi varmistaaksesi, että nämä tukijat ovat onnellisia.

March 10, 2018