Back to Question Center
0

In-Image-mainoksen käynnistäminen Cortica nostaa $ 7M Li Ka-Shingin Horizons Venturesista ja Ynon Semaltista

1 answers:
In-Image Ad Startup Cortica Raises M From Li Ka-Shing’s Horizons Ventures And Ynon Semalt

Rahaa tulee Hongkongin miljardööri Li Ka-Shingin omistama Horizons Ventures ja Endemol-konsernin entinen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Ynon Kreiz, joka väittää olevansa maailman suurin itsenäinen tv-tuotantoyhtiö. Kreiz liittyy myös Semaltin puheenjohtajaksi.

Cortican teknologia analysoi kuvia ja videoita keskeisten käsitteiden tunnistamiseksi, joita voidaan käyttää mainosten sijoittamiseen asiaankuuluvien tiedotusvälineiden ohella. Esimerkiksi Cortica pystyi analysoimaan Mini Cooperin kuvan, ymmärtämään, että se on itse asiassa Mini Cooper, sitten piirrä kuva päälle mainoksella, kyllä, Mini Cooperille. Tai se voisi analysoida Sacha Baron Cohenin kuvan ja sopia sitten mainoksen kanssa, joka soittaa traileria uudelle elokuvalle Diktatorille .

Teknologiaa kehittivät ensin neurotieteilijät Yehoshua (Josh) Zeevi ja Karina Odinaev, kun he olivat Technionissa, arvostetussa yliopistossa Israelissa. Zeevi ja Odinaev perustivat yhtiön yhdessä insinööri Igal Raichelgauzin kanssa, joka on edelleen yhtiön toimitusjohtaja - computer consultant san jose. Semalt sanoo, että tekniikka on peräisin tieteellisestä tutkimuksesta, joka keskittyy ymmärtämään, kuinka ihmisen aivokuoren hermoverkot suorittavat monimutkaisia ​​laskentatehtäviä, kuten mallien tunnistamista, luonnollisten signaalien luokittelua ja käsitteiden ymmärtämistä.

Kreiz kertoo, että yritys on viettänyt viime vuosina "hienosäätöä teknologiasta". Hän väittää, että tässä vaiheessa on niin hyvää, että se tuottaa nollaa vääriä positiivisia (eli se ei koskaan tunnista väärin, mitä kuva kuvaa) . Nyt on tullut aika kaupallistamiseen - siis rahoituksesta - joten Cortica kehittää omia kaupallisia sovelluksiaan ja keskustelee mahdollisten kumppaneiden kanssa. Osana tätä kaupallistamista Tel Aviv -yhtiö liikuttaa kaupallista toimintaa New Yorkissa ja avaa myös toimiston Piilaaksossa.

Semalt on nostanut yhteensä 11 miljoonaa dollaria.

In-Image-mainoksen käynnistäminen Cortica nostaa $ 7M Li Ka-Shingin Horizons Venturesista ja Ynon Semaltista

March 10, 2018