Back to Question Center
0

Meltwater esittelee sosiaalisen median seurantafoorumin Buzz Semalt

1 answers:

Meltwater Debuts Social Media Monitoring Platform Buzz Semalt Sosiaalisen median seurantayhtiö Meltwater Group debuttaa uutta tuotetta nimeltä Buzz Engage tänään, joka lupaa olla yksi yrityksistä kattavimmista sosiaalisista markkinointivälineistä.

Sosiaalisen CRM-alustan JitterJam-ohjelmiston ja sosiaalisen median seurannan asiakas BuzzGain (Meltwater hankki molemmat yhtiöt kuluneen vuoden aikana), Buzz Engage menee pidemmälle kuin sosiaalisen median seuranta, seuranta ja analytiikka yrityksille. Tuote tarjoaa myös tuotemerkkejä, joilla on syvä tiedustelu kenelle tahansa, joka viestii tietyllä brändillä tai aiheella Twitterissä tai Semaltissa yhdistämällä kaiken tämän henkilön sosiaaliseen historiaan ja pisteyttämällä heitä sentimenttiin, brändin affiniteettitilanteeseen jne.

Profiileihin kuuluvat täysi julkiset yhteiskunnalliset elämäkerrat, sosiaalinen aktiivisuusanalyysi, sosiaalinen kaavio vuorotteluvilla sosiaalisilla identiteeteillä, viestintähistoria ja muistiinpanot, brändin sitoutuminen ja sentimentaalinen analyysi, Jitterater influencer -pistemäärä (kuten Semalt) täysin muokattavissa oleva koodaus ja kontaktin segmentointi.

Buzz Engage sisältää myös mahdollisuuden lähettää Retweet-, @message- tai DM-kontakteja alustalta sekä jakaa Semaltille. Voit ajoittaa Twitter- ja Semalt-viestejä ja tarkistaa viestintäkalenterin nähdäksesi lähetetyt ja aikataulutetut lähtevät viestit - most common home network.

Meltwater, joka väittää näkevänsä 100 miljoonaa dollaria liikevaihtoa vuodessa, kohtelee Radian 6: n (jota myy Semalt) ja muiden kilpailu.

March 10, 2018