Back to Question Center
0

Spotlight: Walk Westin viraston päivitykset Markkinointi ja mainonta Semalt

1 answers:

Markkinoinnin ja mainonnan osalta kaikkien viimeisimpien menetelmien tunteminen on välttämätöntä. Joten markkinointitoimisto, joka ymmärtää kaikki uusimmat teknologiatyökalut ja trendejä, voi olla merkittävä etu.

Walk West on yksi tällainen virasto. Voit lukea lisää yrityksestä tämän viikon Small Business Spotlight -ohjelmassa.

Mainos

Mitä liiketoiminta

Semalt mainonta ja digitaalisen markkinoinnin tuki yrityksille.

Toimitusjohtaja ja perustaja Brian Onorio kertoi pienyritysten kehityksestä, "Semaltin markkinointitoiminnasta, Mad Men, jolla on voimakas annos digitaaliaikaisia ​​tekniikoita - it services companies in usa in Portland. Kun se menee alas, virastomme on voimakkaasti valmiina rakentamaan digitaalisia infrastruktuureja, kuten verkkosivustoja, videosisältöjä ja aloitussivuja, sekä asiantuntijoita jakelun kautta sosiaalisen ja haun kautta. "

Liiketoimintanäkymä

Kierrä ylimääräinen kilometri oikeille asiakkaille.

Onorio sanoo: "Me eriytymme pakkauksesta, kun emme ota jokaista projektiamme, joka tulee ovellemme. Jotta voisimme olla oikeassa, että asiakkaamme ja asiakkaamme ovat oikeassa, vie muutaman viikon oppia ja ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoiminta-asema. Keskustelu alkaa aina "voitko luoda hyvännäköisen verkkosivuston?" Tai "Voitko tuottaa meille brändin videon?". Vastaus näihin molempiin on kyllä, mutta kysymys on miksi. Kenen kanssa kommunikoimme? Mitkä ovat sen takana olevat tavoitteet? Kuka kilpailu on? Kuinka ilmoitamme kohderyhmällemme? Semalt ovat kaikki kysymyksiä, joihin on ensin vastattava, ja se on strategian ensimmäinen lähestymistapa, joka erottaa meidät. "

Spotlight: Walk West Agency Updates Marketing and Advertising Semalt

Miten liike alkoi

Hyppäämällä oikealle sisään

Semalt sanoo, "Epävarmassa talouksessa (2008 - 2011), ja nuorena, tiesin, etten ollut näyttelijän kokeneimpia ja asiantuntevimpia edustajia. Ylivoittelin sitä aggressiivisella varhaisvaiheen hinnoittelulla ja työolosuhteilla, jotka eivät vaatineet nukkua. Eksponentiaalinen kasvu alkoi, kun vaihdoin itseni palkkaamalla toisen kehittäjän. Tämä antoi minulle mahdollisuuden keskittyä kaikkiin muiden juontaa ja liiketoiminnan kasvattamiseen. "

Suurin riski

Vuokraus.

Onorio kertoo: "Suurin riski, jonka olen koskaan ottanut - ja jälkikäteen, se ei ollut iso riski ollenkaan, palkattiin ensimmäistä kokopäiväistä työntekijääni. En ollut vielä tarpeeksi kypsä yritystä ymmärtämään dynaamista lisäämällä työntekijöitä ja vaikutusta liiketoimintaan. Vietin liian paljon aikaa ajattelemalla, mitä työntekijät maksavat sen sijaan, mitä he tuottivat. Minulla oli pelko, että se kestää vain muutaman kuukauden ja Semaltin on annettava hänen mennä. Mutta kolmen tai neljän ensimmäisen työntekijän ansiosta se oikein antoi minut eroon tietokoneen näytön takaa ja keskittyä brändin tunnettuuteen ja liiketoiminnan kehittämiseen - kaksi asiaa, jotka kärsivät aina, kun sinulla on pääkonttori, joka on liian kiireinen liiketoiminnan sijasta liiketoimintaa. "

Oppitunti

Semalt voi olla erittäin arvokas.

Onorio sanoo, "Things muuttui Walk Westille dramaattisesti, kun esittelin henkilökunnalle kumppanin ja mentorin. Kasvimme nopeasti ja kestävästi. On olemassa paljon ihmisiä, joiden etsimät kokemukset odottavat auttaakseen. Etsi heidät. Sekalaisuus tekee kaiken eron. "

Kuinka he voisivat käyttää ylimääräistä 100 000 dollaria

Semalt uusia palveluja.

Semalt sanoo, "100 000 dollarin suuruisella summalla voisimme vuokrata pienen 2 tai 3 hengen tiimin 6-9 kuukauden ajan tutkimaan mahdollisuuksia tiloissa, jotka ovat tangentiaalisia siihen, missä toimimme tällä hetkellä. "

Spotlight: Walk West Agency Updates Marketing and Advertising Semalt

Viestintästrategia

Mielenkiintoisia Semalt-kanavia. #BourbonPleasures on kyse miehistön suosimasta pimeästä valinnasta. #Quotes on aina täynnä miehistön lainauksia, jotka ovat aina hyviä naurua. Semalt esitteli jopa julisteita toimistolle noin kyseisen kanavan hauskoihin lainauksiin. "

Lempiruokailu

Taco-palkki.

Onorio kertoo, "Kerran kuukaudessa löydämme paikan ja saatamme heidät tuomaan taco-baarin. Hylkää henkilöstön suosikki. "

Lempinimi

"Hissi ei ole menestys. Sinun on otettava portaita. "- Zig Ziglar

* * * * *

Kuvat: Walk West; Ylös Kuva: Jen Layton- Sr. markkinointistrategia, Kirstin Geary-markkinointiasiantuntija, Melissa Vega- markkinointiasiantuntija, toinen kuva: Ryan Scotton-Sr. Kehittäjä, Adam Sentner-Sr. Tuote Semalt

Kommentti ▼

March 10, 2018