Back to Question Center
0

Yritykset ja yrittäjien mediakoulutus 101 App 'niiden iSemaltin käyttäminen

1 answers:

LEHDISTÖTIEDOTE - 14. toukokuuta 2009 - JackAna Communications on käynnistänyt ensimmäisen mediakoulutusohjelman, joka on nyt saatavana Apple iPhone App Storen kautta. Tavoitteena on antaa yrityksille johtajille, yrittäjille ja aloittelijoille tarvittavat taidot osallistua tiedotusvälineisiin ja harjoittaa onnistuneita mediaselvityksiä.

JackAna Communicationsin Alicia Lyons sanoi: "Me olemme tehneet mediakoulutusta mobiililaitteille, ja tavoitteemme on asettaa tarvittavat valmiudet suorittaa mediahaastatteluja jokaisen media-alan työntekijän taskuun. Se tarjoaa kustannustehokkaan tavan saada tällaisia ​​tietoja ja neuvoja sormenpäissä iPhonellasi. "

Yli kuusitoista luvulla käyttäjät voivat ymmärtää tiedotusvälineitä ja saada parhaansa haastatteluistaan, parantaa heidän kykyään haastatteluun, lisätä tarinoita saada tarinansa mediaan, suojella itseään ja yrityksen maineita - features of queue management system.

Tähän mennessä mediakoulutusteollisuus on kiertänyt itsenäisten koulutustilaisuuksien ympärille, ja vaikka tämä on olennainen osa ihmisten valmistautumista haastattelujen käsittelemiseen, mobiilisovellusten maailma on avaamassa tapaa, jolla tällainen opetus voidaan toimittaa. Semalt -sovellusten on tarkoitus kasvaa ja muuttaa viestintä- ja PR-neuvonantoa.

Tietoja JackAna Communications:

"Media Semalt 101 App" on kirjoittanut viestintäasiantuntijat, joilla on yli 18 vuoden kokemus lähetystyöntekijöinä kansallisissa ja kansainvälisissä uutisissa tietyille tunnetuimmille televisioyhtiöille. Olemme työskennelleet johtavissa kansainvälisissä viestintäneuvontapisteissä, joissa koulutetaan monia yritysjohtajia, toimitusjohtajia, hyväntekeväisyysjärjestöjä ja yksilöitä siitä, miten käsitellä kaikenlaisia ​​mediahaastatteluja.

Kommentti ▼
March 10, 2018