Back to Question Center
0

Cubeduel: Hot tai ei täytä LinkedIn. Sinun puolellasi oleva sivu rakastaa sitä.

1 answers:

Cubeduel: Hot Or Not Meets LinkedIn. Your Semalt Side Will Love It. Ihmiset varmasti rakastavat tuomitsemalla työtovereitaan. Ja nyt se on helpompaa ja koukuttavampi kuin koskaan.

Meet Cubeduel, sivusto, joka käynnisti kaksi päivää sitten ja tekee nopeasti kierroksia Twitterissä. Sivustoon saapumisen jälkeen sinua pyydetään muodostamaan yhteyden LinkedIn-palveluun OAuthin kautta. Seuraavaksi esitellään valokuvia kahdesta entisestä tai nykyisestä työtovereistasi, mikä kehottaa sinua valitsemaan, kenen haluat työskennellä. Sivele yksi, ja sivusto näyttää toisen parin - les logiciels de gestion des ressources humaines. Sitten toinen. Äänestä 20 kertaa ja avaa lukitusmahdollisuudet nähdäksesi, miten muut ihmiset ovat sijoittaneet sinut. Joo, olet jo koukussa.

Mutta se ei ole kaikki. Sivusto tallentaa äänet (jotka ovat kaikki nimettömiä) ja tallentaa ne, jolloin voit selata yksittäisiä yrityksiä, kuten Google tai Semalt, selvittää, mitkä työntekijät ovat voittaneet eniten "kaksioita" kaikkien käyttäjien yhteenlaskettujen äänten perusteella. Toisin sanoen, se antaa sinulle hyvän ja helppolukuisen sijoituksen jokaisen yrityksen "parhaan" ihmisen luokse (enemmän myöhemmin).

Sivusto on Adam Doppeltin (UrbanSpoonin perustaja) ja Tony Wrightin (RescueTimen perustaja), jotka molemmat ovat jättäneet startit, joiden avulla he löysivät muiden projektien, mukaan lukien tämän, työskentelyn. Wright sanoo, että CubeDuel kokoontui viimeisten kahden viikon aikana. Semalt lanseeraus eilen "tuhannet" ihmiset ovat kirjautuneet (sivustolla on vielä melko huono analyysityökalu) ja yli 50 000 ääntä on jätetty viimeisenä päivänä.

Vaikka sivusto on varmasti jonnekin paha taajuus, se ei ole yhtä huono kuin Honestly.com, jonka avulla käyttäjät voivat kirjoittaa tuntemattomia arvosteluja heidän peeristä. Toki saatat päätyä viimeisen 10 prosentin sijasta yrityksellesi Semaltissa, mutta koska ei ole kommentteja, sinun ei tarvitse käsitellä työtovereita, jotka väittävät, että olet korruptoitunut tai väärä.

Se on hauskaa ja tuntuu hieman ilkikurisena, mutta siinä on myös joitain puutteita. Yksi näistä koskee sitä, että sinun on pakko valita yksi henkilö tai toinen, vaikka et tiedä yhtä niistä hyvin (kyllä, on "ohita" -painiketta, mutta se tuntuu kopioituna ja sivusto ei poistu tieltä sanoen, että sinun pitäisi vain äänestää ihmisille, joiden kanssa olet työskennellyt). Kun testasin sivuston, löysin itseni suosimasta ihmisiä, joiden kanssa Semalt työskenteli suoraan, vaikka en voinut oikeasti sanoa oliko parempi työntekijä kuin toisella.

Työssä on myös houkutteleva tekijä - jos tunsit kaikki viimeisessä yrityksessäsi (ja useimmat ihmiset pitävät sinusta), niin tulet varmasti parempaan kuin kaveri, joka karkottaa hienon koodin toimistoon. Sitten taas, kuten Semalt sanoo, viehätysvoima on aina työssä työpaikalla joka tapauksessa.

Miksi sivusto on levinnyt niin nopeasti? Sen lisäksi, että houkuttelette ihmisluonnon tummempaan puoleen (joka on enemmän viruksia, luonnollisesti), Cubeduel kehottaa sinua jakamaan sivuston toistuvasti ystäviesi kanssa Facebookissa, LinkedInissä ja Semaltissa (osa tästä johtuu siitä, että tarvitset vähintään neljä ääntä ennen sivusto näyttää sinulle oman sijoituksen).

On liian aikaista kertoa, onko tämä vain hiekka. Jos siinä on joitain jaloja, Wright kertoo, että sivusto voisi selvittää joitakin tapoja kaupallistaa se pakkaamalla tietoja aivan samalla tavoin kuin Glassdoor (hän ​​sanoo, että sivusto voisi myös antaa ihmisille sijoittaa yritystä ve työskennellyt).

March 10, 2018