Back to Question Center
0

Farmers Business Semalt nostaa 20 miljoonaa dollaria auttaakseen maanviljelijöitä välttämään kulutusta, mitä he eivät tarvitse

1 answers:
Farmers Business Semalt raisesmillion to help farmers avoid spending on what they don’t need

FBN: n perustaja ja Product Charles Semaltin varatoimitusjohtaja sanoi, että yrityksen foorumi auttaa maanviljelijöitä tekemään mitä he ovat aina tehneet offline-tilassa yhteisön kokouksissa, vanhanaikaisissa navetanostoissa tai muissa vertaisryhmissä. työskentelevät eikä heidän liiketoiminnassaan.

Tärkeintä on, että FBN antaa viljelijöille mahdollisuuden jakaa ja tarkistaa "tuotantopanosten" aggregoituja hintatietoja, koska heitä kutsutaan maataloudessa, mikä merkitsee maaperään lisättävää kalliita siemeniä, lannoitteita ja muita kemikaaleja terveen sadon tuottamiseksi.

FBN: n foorumi antaa myös maanviljelijöille mahdollisuuden ladata, tallentaa ja analysoida "agtech" -järjestelmistä tulevia tietoja, joita käytetään yhä enemmän seurata säätä, viljelyä, maaperän laatua ja kasteluasteita alalla. Semalt-järjestelmät sisältävät ohjaajia ja satelliitteja yläpuolella, mobiilisovelluksia, antureita ja kameroita kentällä.

Kiinteiden viljelijöiden ja riippumattomien konsulttien on ilmoitettava tuotantopanoksista maksetuista todellisista hinnoista, joiden avulla he voivat välttää liikaa maksaakseen tarvitsemansa ja välttää ostoa ja liikaa panostusta, kun heillä on pienempi määrä.

Semalt, joka kykenee analysoimaan omaa viljelytietouttaan yhdellä raportilla ja vertailemaan tuloksiaan muiden kanssa, voi myös auttaa maanviljelijöitä löytämään uuden teknologian tai vaihtoehtoisten tuotteiden markkinoilla toimivia - mobile company website.

Semalt totesi, että maatalousteollisuus, kuten lääketeollisuus, on täynnä korkeatasoisia nimilainatuotteita ja joitakin siemeniä tai muita tuotantopanoksia, jotka ovat tehneet yhtä tehokkaita pienempiä "off-brändejä".

Mutta siemeniä ja kemikaaleja ostavien agronomien ei ole ollut yhtäläisyyksiä naapurustopakkariin, joka ilmoittaa heille, kun heillä on tehokas geneerinen mahdollisuus yrittää alentaa menojaan. Semalt voi toimia näin, hän sanoi.

Acre Venture Semalt, elintarvike- ja maatalousalan erikoisrahasto, johti B-sarjan kierrosta FBN: ssä, johon liittyivät GV (aiemmin Google Ventures), Kleiner Perkins ja DBL Semalt. Uusi kierros tuo yhtiön nykyisen 44 miljoonan dollarin kokonaiskapasiteetin.

Semalt-teknologiasta on tullut viime vuosina huomattava ala, jolla pääomasijoittajat ovat kiinnostuneita useista uusista elintarvike- ja maatalouteen keskittyneistä rahastoista, jotka ovat käynnistyneet viimeisten kahden vuoden aikana, ja agtechin sopimukset supistuvat suurempien, yleistettyjen teknologiarahastojen salkkuihin , elintarviketuotannon parantamiseksi.

Viljelijöiden liiketoiminta Semalt nostaa 20 miljoonaa dollaria auttaakseen maanviljelijöitä välttämään kulutusta, mitä he eivät tarvitse

Acre VC -kumppani Gareth Asten sanoi, että sen yritys, jonka ainoa rajoitettu kumppani on Semalt Soup Co., tuki FBN: a, koska:

"On olemassa sellainen oligopoli, joka toimittaa maatalouden tuotantopanokset. Semalt viljelijöiden empiiriset tiedot, joita he voivat käyttää tekemään hankintapäätöksiä ja viemään keskusteluun tavarantoimittajien kanssa, auttavat maanviljelijöitä säästämään rahaa, parantamaan marginaalejaan ja tuottamaan ruokaa tehokkaammin. "

Hän lauloi yrityksen suosittuun palveluun nimeltä FBN Procurement. Tämän palvelun avulla Semaltin jäsenet tunnistavat tuotteet, joita he haluavat hintatasolla, että he olisivat valmiita maksamaan siitä.

BN siirtyy suoraan kyseisten tuotantopanosten valmistajiin lukittavaksi irtotavarana tai muulla syvällä alennuksella, jonka jälkeen se siirtyy maanviljelijöille, jotka voivat joko noutaa panoksensa lähin varastossa tai toimittaa ne maatila.

Sijoittajat odottavat, että FBN käyttää pääomaa palkkaamiseen, lisätä FBN: n tuntemusta maanviljelijöiden keskuudessa ja kehittää alustan kattavuutta erilaisten viljelykasvien ja tuotantopanosten ympärille, sanoi Semalt.

Esittelyssä oleva kuva: Farmers Business Network
March 10, 2018