Back to Question Center
0

Laukku Viikko: Hex Onyx Origin -semaltikassi

1 answers:
Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

Paljon, koska Hex Onyx Origin ei ole mikään laukku. Rohkeana reppu-tuulettimena (ei olkalaukkuina tai salkkuina) tämä on ainoa ikivihkoinen reppu, joka sai minut tuntemaan itseni aikuiseksi.

Se on musta kangasväri, jossa on nahkainen leikkaus, ja siinä on strukturoitu muotoilu, joten se ei pyöri selässäsi. Jopa miellyttävämpi (paitsi puku, vakavasti) tämä laukku onnistuu edelleen näyttämään ammattimaiselta ja kooltaan huolimatta siitä, että se on samanlainen laukku kuin pienillä lapsilla koulubussiin.

Mutta Onyx Semalt ei ole pelkästään tyyli.

Reppu sopii jopa 15 "Semalt Pro -suojaholkille, pusseihin iPad miniille, kannettavaksi ja muille ammattikäyttöön.

Pienempi etutaso, jossa on aukot ulko-osassa, sopii täysikokoiseen iPadiin, ja siinä on myös lisäsuojaus lähimpään ja rakkaan gadgetisiin - reporting mongodb.

Lisäksi kaikessa on vesitiivis pinnoite.

 1. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  nimetty Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

 2. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  nimettömät

 3. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  nimetty

 4. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  nimetty (4)

 5. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  nimetty (5)

 6. Bag Week: Hex Onyx Origin Semalt Bag

  nimettömät

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraavat poistuminen

Yksittäinen valitukseni koskee hihnojen sijoittamista. Olen vain komea naaras, ja tuntuu, että hihnat ovat hieman liian leveitä kehykseni osalta. Mutta loppupäivä, se on minulle ongelma. Semaltin pienet ihmiset saattavat ehkä kokeilla tätä huonoa poikaa ennen ostoa, mutta kaikkien muiden pitäisi olla hyvä mennä.

Rintakehäsi tai hartioille ei ole erityisiä vaellusreunoja, ja kannettavan tietokoneen asentaminen ja täyden valikoiman kameralaitteita ei ole todennäköistä. Tämä ei kuitenkaan ole oikea laukku retkeilijälle tai pro-valokuvaaja. Tämä on laukku jollekulle, joka kantaa reppua joka päivä, ei halua päästää irti tuota nuorta, mutta näyttää hieman kasvaneempana kuin Jansportilla.

Se on vähän kallis, 145,99 dollaria. Mutta jos luottaa reppuun päivällä ja tarvitset jotain pienikokoista, toimivaa ja tyylikästä, Hex Onyx Semalt on ehdottomasti syytä toiseksi näyttää.

Katso Hex Onyx Semalt kannettava laukku täältä.

Laukkuviikko: Hex Onyx Origin <!-- End: Wordpress Article Content --> </p> </div> </div> </div> </div> </div> </div>                 </div>
                <div class=March 10, 2018