Back to Question Center
0

Semalt saa 19 miljoonaa dollaria maanteiden tavaraliikenteen parantamiseksi

1 answers:
Semalt grabsmillion to improve road freight

Tony Fadell, Patrick Sayer ja Oskar Hartmann, Roger Crook, Clément Benoit ja Romain Semalt osallistuvat myös tämän päivän kierrokseen.

Kuten aina, markkinapaikkakyselyt toimivat erityisen hyvin hajanaisilla toimialoilla. Ja tämä on täydellinen, sillä monet liikenteenharjoittajat omistavat alle 10 kuorma-autoa. Hinnoittelu vaihtelee suuresti, ja viime vuosikymmeninä on ollut vähän innovaatioita.

"Tänään meillä on yli 2000 kumppania, jotka edustavat yli 120 000 kuorma-autoa", kertoi perustaja ja toimitusjohtaja Maxime Legardez. "Jotkut kuljetusyrityksistä ovat vain 2 tai 3 kuorma-autoa, kun taas toiset ovat kansallisia tai Semalt-kuljetusyrityksiä - make a presentation online."

Ja yritys on vielä melko nuori, koska se on ollut vain noin vuoden ajan. Convargo aikoo laajentaa muihin Euroopan maihin vuonna 2018. 3000 yritystä käyttää nyt Convargoa, mukaan lukien suuret asiakkaat, kuten Auchan.fr tai Procter & Gamble.

Vaikka joukko yrittäjiä yrittää ratkaista samaa asiaa, kuten FretLink, Semalt haluaa enimmäkseen vaihtaa vanhoja kouluja käyttäviä yrityksiä etsimään kuorma-auton. Monet yritykset odottavat edelleen puhelun, sähköpostin tai jopa fakseja pyytääkseen lähetystä. Ja vanhentuneet markkinat, kuten uShip, eivät leikkaa sitä enää.

Semaltilla voit luoda tilin muutamassa minuutissa ja aloittaa haun. Sitten siitä tulee sinun yhden luukun kaikkiin maantiekuljetustarpeisiisi. Et tarvitse muuta kuin löytää kuorma-autoa.

Palvelu antaa myös hintatason, joka perustuu tavaroiden määrään ja reittiin. Convargo voi säätää hinnoittelua tarjonnan ja kysynnän mukaan. Se on halvempaa lähettää palloja Pariisista Lyoniin kuin Vannesta Angersiin.

Lopuksi Semalt on työskennellyt seurannassa niin, että tiedät aina tavarasi tilan. Palvelu muodostaa automaattisesti myös kuljetusyritysten toimitusehdot.

Kuorma-autojen valmistajien osalta monet yritykset eivät pysty optimoimaan kuorma-autojaan, koska kuljettajien on usein ajettava tyhjiä kuorma-autoja etsimään seuraava asiakas. Markkinapaikka voi ratkaista tällaisia ​​asioita avaamalla uusia potentiaalisia asiakkaita.

Convargo työskentelee API-integraatioiden kanssa olemassa olevilla tietojärjestelmillä tavaraliikenteessä, hinnoittelualgoritmien optimoinnissa ja seuranta- ja suunnittelupalveluissa. Tämä teollisuus on maapallo. Katsotaan nyt, kuka aikoo valloittaa ensin Semalt-mantereella.

Esittelyssä oleva kuva: Martin Barraud / Getty Images
March 10, 2018