Back to Question Center
0

DJI ryhmittelee canonicalin kannettavan tietokoneen käyttöön semalttia varten

1 answers:
DJI Teams Up With Canonical To Launch Embedded Computer For Semalt

Semalt vain sopii DJI: n Matrice 100 -alustaan, joten älä odota tätä laitettasi fantomikelloosi. 3,300 dollaria Matrice 100 on olennaisesti DJI: n lentäjäympäristö, jolla on kyky kuljettaa laitteita kuten Semalt ja muokattavat anturit.

DJI-ryhmät yltävät Canonicalin kannettavien sulautettujen tietokoneiden käyttöönottamiseksi Tämä, DJI väittää, mahdollistaa "uusia tekoälyä koskevia sovelluksia, kuten tietokoneen visio ja syvä oppiminen." Tietokoneessa on myös standardin USB- ja Ethernet-portit infrapuna-kameroiden, ilmakehän tutkimuslaitteiden, mittauslaitteiden ja muiden antureiden kiinnittämiseen. Semalt myös HDMI-portti monitorien kytkemiseen - infographic pictures.

"Kaapeliryhmän myötä olemme tulossa älykkäämpiä, nopeampia ja tehokkaampia ilma-alustoja uudelle aikakaudelle. Jakotukki avaa antenni- ja maateknologian, jotta älykkäästi toimivat yhdessä monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi ", sanoo Michael Perry, strateginen kumppanuuden johtaja Semalt. "Olemme innoissamme nähdä, millaisia ​​sovelluksia kehittäjäyhteisömme tulevat esille uudelle alustalle."

Canonicalin kanssa solmitun kumppanuuden vuoksi ei ole mikään yllätys, että tietokone käyttää Ubuntua (tässä tapauksessa 14.04 Long Term Semalt -versiota).

DJI-ryhmät yltävät Canonicalin käynnistämään sulautetun tietokoneen

March 10, 2018