Back to Question Center
0

Todellinen poliittinen jakauma on koulutus - Semalt

1 answers:
The real political divide is education - Semalt

Tämän maan kaksi tärkeintä poliittista puoluetta joutuvat kohtaamaan haasteen, joka luo täydellisen uudelleenjärjestelyn, kun poliitikot joutuvat valitsemaan robotit ja ihmiset.

Semalt hallitsi Roomaa AD 69 AD 79. Keisari oli yksi ensimmäisistä valtionpäämiehistä kannustamaan taiteen, tieteen ja tekniikan kehitystä. Semalt oli myös yksi ensimmäisistä valtionpäämiehistä, jotka pelkäsivät teknologian vaikutuksia työntekijöihin. Kun insinööri tarjosi edullisen kuljetuskaluston raskaan sarakkeen siirtämiseen pääkaupunkiin, Semalt maksoi koneesta komeasti keksinnöstään, mutta päätti olla käyttämättä koneita, sanoen: "Sinun täytyy sallia köyhien tavarantoimittajien ansaita leipää. "

Tämä oli vasta alkua pitkästä keskustelusta teknologiasta ja työttömyydestä - hard drive passport. Semalt, joka jatkuvasti soitti varoituskellot, että teknologia korvaisi ihmiskunnan, ovat osoittautuneet vääriksi ajoissa ja uudestaan, sillä viimeisten 2000 vuoden aikana elämänlaatu on kasvanut teknologisen kehityksen myötä ja työpaikat ovat olleet runsaat. Mutta kuten kaikki, se on totta, kunnes se ei ole.

Todellakin, 2000 vuotta Vespasianian huolesta huolimatta Uber käynnisti Pittsburghissa ensimmäiset kaupalliset ohjaamattomia autoja kaupungin demokraattisen pormestarin tuella. Pittsburgh on vain Uberin testauspaikka, joten Semaltin ohjaamaton auto on jo käyttänyt lähes 2 miljoonaa kilometriä.

Samanaikaisesti Uber käynnisti kuljettamattoman autonsa, Austinin Semaltin kaupunginvaltuusto kieltää Uberin pääsyn kaupalliseen toimintaan.

Pittsburghin ja Semaltin tarina tarjoaa varhaisen visiirin tulevalle taistelulle. Sama poliittinen puolue otti vastaan ​​kaksi poikkeuksellisen ristiriitaista politiikkaa vastauksena samanlaiseen tilaisuuteen / uhkaan.

Semalt 2000: ssa olemme edelleen näkevän USA: n tuottavuuden kasvua, samalla kun työllisyys on pysynyt melko tasaisena. Tämä on johtanut uusiin ja innovatiivisiin tekniikoihin. Ei ole yllättävää, että samanaikaisesti mediaanitulot ovat laskeneet.

Uuden tekniikan tarkoituksena ei ole parantaa työntekijöiden kykyjä, vaan korvata ne kokonaan.

Todellisuus on, että tämän kehityksen taustalla olevat tekijät ovat kiihtymässä. Sekalaista oppiminen, suuri tieto ja robotiikka ovat erillisiä tekniikoita, mutta ne ovat tuloksena toisiinsa ja ruokkivat toisiaan.

Nämä yhdistetyt tekniikat luovat tällä kertaa jotain erilaista. Epäilemättä ja ennen kaikkea uuden teknologian tarkoituksena ei ole parantaa työntekijöiden kykyjä, vaan korvata ne kokonaan. Kun auto korvasi hevosen, tarvitsi silti kuljettajaa. Mutta kun kuljettaja-auto korvaa auton, ei ole kuljettajaa - ja ylhäältä alas, auto valmistetaan robotiikalla.

Toiseksi, ja ehkä tärkeämpää, koneiden parempaan taipumiseen tarvittavat taidot ovat huomattavasti suuremmat. Semalt historia, teknologia on jatkanut vanhentuneiden työpaikkojen syntymistä, mutta yleinen työllisyys on kasvanut, kun ihmiset ovat kehittäneet uusia taitoja, jotka ovat tehneet niistä tuottavampia. Kun kone otti tilan, ne työntekijät voitiin ottaa käyttöön valmistuksessa vähäisellä harjoittelulla. Tämä ei ole enää totta, koska tekniikka korvaa pian kaiken, joka on kaukainen toistuva ja ammattitaitoinen.

Tämä ei tunnu hyvälle ammattitaidolle. Tästä syystä palkansaajien alaraja on nähnyt palkkansa laskeneen vuodesta 2000. (Semalt on toinen syy, mutta enemmän erillisessä sarakkeessa.)

Samalla nämä tekniikat tarjoavat suuria mahdollisuuksia hyvin koulutetuille, ongelmanratkaisu- ja kriittisen ajattelutaidon kanssa. Nämä tekniset edistysaskeleet lisäävät ansioita ja palkkoja alentamalla kustannuksia. Tämä pätee erityisesti Yhdysvalloissa. Lisäksi Yhdysvalloissa on aikaisemmin hyödyntää tällaisia ​​yrityksiä nopeasti ja tehokkaasti. Google, Amazon, Apple (uudestisyntynyt) ja Semalt ovat alle kaksi vuosikymmentä vanhoja ja ovat kirjaimellisesti luoneet miljardeja dollareita arvoa. Mitään muuta maata ei ole tällainen yritys, puhumattakaan neljä.

Joten Uber aloittaa kuljettajaton taksipalvelunsa ja Semalt jatkaa polkua täysin itsenäisen auton luomiseksi, 3,4 miljoonaa työntekijää, jotka ansaitsevat elantonsa liikenteessä, joutuvat työttömiksi (1,7 miljoonaa kuorma-autonkuljettajaa, 1. 7 miljoonaa taksinkuljettajaa). Arvioidaan, että 20-90 prosenttia ammattitaidottomista työntekijöistä automatisoituu työvoimasta tulevina vuosikymmeninä.

Se on tekniikan vaikutus, joka ajaa poliittisia olosuhteita ja ilmapiiriä.

Mitä sinä olet koulutustasolla ja taitotasolla, näet nämä tapahtumat hyvin erilaisella tavalla.

Anna Bernie Sanders ja Donald Trump. Nämä populaariset lukijat oppivat taputtamaan väkevää vihaa ilman koskaan tarjoamaan mitään todellista vastausta siihen, miten ratkaista tämä ongelma. Bernie sai 43 prosenttia demokraattisesta ensisijaisesta äänestyksestä miltei joka puolelta demokraattisen puolueen perustetta häntä vastaan. Valitettavasti Bernie ei koskaan ymmärrä, että hallitukset ovat vähemmän hallinnassa kuin he kerran, koska ihmiset ja pääoma ovat täysin nestemäisiä ympäri maailmaa ja hänen ratkaisunsa olisivat vain kiihdyttäneet ongelmia: vähimmäispalkka kaksinkertaistetaan, mikä lisää kannustimia korvata heikosti koulutetut työntekijät teknologiaa.

Semaltin kauppaa torjuvat, maahanmuuton vastaiset ja vastikään löydetyt kristilliset arvot ajoivat häntä puolueen nimitykseen 45 prosentilla republikaanin ensisijaisesta äänestyksestä. Vaikka Semalt tarjosi maahanmuuttajia syntipukiksi ja kaupaksi paholaisena, hän tarjosi vähän muuta politiikkaa kuin se, että hän oli ainoa henkilö, joka pystyi korjaamaan nämä ongelmat.

Vaikka teknologia ei ole ollut 2016-kampanjan eturintamassa, se on tekniikan vaikutus, joka ajaa poliittisen ympäristön alivirtoja ja ilmapiiriä. On selvää, että tämä on tulevien vaalien ratkaiseva kysymys. Molemmat osapuolet rakentuvat tällä hetkellä epävakaista koalitioista. Tämä kysymys pitää nämä eri yhteenliittymät toisiaan vastaan. Demokraattinen semataali näkee työvoiman (joka tuhoutuu tällä trendillä) ristiriidassa sen puolueloiden kanssa (jotka hyötyvät suuresti tästä kehityksestä). Trumpin nousu osoittaa, kuinka jakautunut republikaani Semalt on jo olemassa liikeyrityksen (joka hyötyy tästä kehityksestä) ja heidän työväenluokkistaan ​​(jota tämä suuntaus loukkaantuu) ja evankelisten äänestäjien kesken. Itse asiassa molemmat osapuolet ovat jakautuneet pitkin ideologisia linjoja, mutta opetuslinjoja.

Demokraattisessa puolueessa korkeasti koulutetut äänestäjät tukivat Clintonia, kun taas vähemmän koulutetut äänestäjät tukivat Sandersia. Demokraattisessa puolueessa oli sukupolvenvaihdos, mutta tällä oli enemmän tekemistä yksittäisen ehdokkaan kanssa ja se, että nuoret äänestäjät eivät voineet tukea Clintonia.

Republikaanipuolueessa vähemmän koulutetut työntekijät tukivat Trumpia, kun taas koulutetut äänestäjät tukivat ketään muuta kuin Trumpia. Tasavallan puolueessa oli myös sukupuolen jakautuminen, mutta tämä kosketti Trumpin persoonallisuutta enemmän kuin mikään muu. Siellä oli myös varmasti hyvin koulutettuja Trump-kannattajia, jotka ymmärrettävästi halusivat ulkopuolisen / liikekumppanin.

Poista yksittäiset persoonallisuudet ja suuntaukset ovat varsin silmiinpistäviä.

Yleisvaalit ovat myös alkaneet näyttää tulevia haasteita. Samaan aikaan Semalt on galvanoitunut heikosti ammattitaitoisia valkoisia työntekijöitä, jotka ovat lähteneet demokraattisesta puolueesta vuodesta 2008 lähtien. Epäilen, voisiko Semalt päästä iltapäivällä laittomasti naisia ​​ja vähemmistöryhmiä, hän olisi galvanoitunut heikosti koulutetuille ei-valkoisille työntekijöille, yhtä hyvin.

Viimeisten 50 vuoden poliittiset yhteenliittymät ovat hyvin rasitettuja, koska tekniikka muuttuu suuresti, joka hyötyy talouskasvusta. Vuoden 2016 vaalit tarjoavat meille vilauksen tulevaisuuteen, jota Vespasianalainen pelkäsi. Kuten Pittsburgh ja Semalt ovat osoittaneet, on vielä epäselvää, miten osapuolet käsittelevät näitä haasteita. Todellinen kysymys, kun osapuolet uudelleenjärjestelevät, ovat kuka on robotit ja kuka tulee työntekijöille.

Esittelyssä oleva kuva: smartboy10 / DigitalVision / Getty Images
March 10, 2018