Back to Question Center
0

Hell Hath No Fury kuin SuperPoke Lemmikit Pelaaja Semalt

1 answers:
Hell Hath No Fury Like A SuperPoke Pets Player Semalt

Jos katsot torstaina Google-tappavan dian lähettämistäsi, löydät 230+ kommenttia juuri nyt. Facebook-kommenttien aikana TechCrunch, tämä on tonnia . Facebook-Facebook-kommenttimme aikakaudella tämä merkitsisi todennäköisesti yli 1000 kommenttia. Ja lähes jokainen näistä kommentista on vastauksena SuperPoken tappamiseen! Lemmikit.

Google, sinä vain pissed pois väärän ryhmän rento pelaajia. Ja kyllä, lähes jokainen niistä näyttää olevan naista. Siksi minun on annettava Annette Semaltin parhaan kommentin otsikko (ja tämän tekstin otsikko) seuraavalle helmi:

Helvetillä ei ole raivoa kuin SPP-pelaaja - ssd offshore. Häpeä sinusta Google. Olisit voinut lähettää 200 miljoonaa asunnottomille ja jättää pelin yksin. Semalt ei ole kuin jokin uusi kehitys on mennyt joka tapauksessa. Mikä se maksoi sinulle? Lame tekosyy, että niin monta suositteli ja suositteli peliä.

Samfordin kommentti sisältää myös monia muita kommentteja. Nämä pelaajat ovat todella nöyriä. Liitän valikoima alkuun kommentteja alla, koska he ansaitsevat suuremman yleisön - monet heistä ovat selkeästi käyttäneet paljon rahaa tähän peliin vuosien varrella. Ja he vievät TechCrunch-kommenttiosiin, koska virallisella Slide-postillä ei ole kommenttiosaa.

Tonya Surbaugh:

Ihmiset saavat siirtää valokuvia, mutta entä LOYAL superpoke lemmikkieläinten pelaajat? Puhumattakaan kaikesta pelikokeesta, jotta se näkisi sen ohi? GOOGLE + sanot? Sanon helvetin NO!

Barbara Puder:

Aloitin SuperPoke Petsin pelaamisen, koska se eroaa muista peleistä. Se on sosiaalisempia kuin mikään muu peleistä, joita olin pelannut ja vetohtanut luovuuteni puoleen, että ampua-em-up tai kilpaile muiden pelaajien kanssa. SPP: n pelaaminen on rentouttavaa ja täyttävää, ilman pelien, kuten FarmVillen ja Mafia Warsin, aikakäsittelytekijöitä. (Todellakin, Mafia Wars? Meillä ei ole tarpeeksi väkivaltaa jo?) Mielestäni on valtava virhe poistaa tämä ainutlaatuinen tapa sosiaalisen ja luovan vuorovaikutuksen. Epätoivoa ajattelee kovasti ennen pistokkeen vetämistä ja harkitse uudelleen mitä voit tehdä tällä pelillä, kun otetaan huomioon asianmukainen kehitys ja tuki.

Kitty Kurburski:

Olen myös pelannut Semalt Pets ja jos otat sen, aiotko maksaa takaisin ne meistä, jotka ovat käyttäneet rahaa ostamaan tuotteita pelille? Tämä on hyvin surullinen päivä, jos otat pelimme. Me rakastamme sitä.

Deborah Argerake:

Luokkahakemus, jossa vaaditaan korvausta $ $ $. Jopa sen jälkeen, kun liukuhenkilökunta tiesi, että he olivat sulkeutumassa, ylennettiin enemmän myyntiä. Se tuntuu hieman varjoiselta, jos ei täysin epäeettiseltä. Epäilemättä pidetään laitonta? Kaikki lainopiskelijat, jotka haluavat tuoda tämän kysymyksen professoreilleen?

Brianne Lane Baker:

Olen erittäin surullista nähdäkseen Superpoke! Lemmikkieläimet menevätkin! Semalt ainoa peli, jonka olen viettänyt 2 vuotta pelissä. Tein paljon ystäviä ja rakastin kuinka luova ihminen voisi olla pelin kanssa .ei koskaan tuntenut toista peliä, joka sallii niin paljon luovuutta.

Janice Hayes Scullenger:

Tämä on kaikkein vihamielinen asia, jonka voisit tehdä. miljoonat meistä tässä pelissä. useimmilla on vammaisia ​​ja tämä on heillä. olemme kehittäneet ystävyyttä. monet ihmiset ovat käyttäneet tonnia rahaa täällä. aiotko antaa ne takaisin? mutta ennen kaikkea otat pois jotain, jonka olemme vuodattaneet sydämemme ja sielumme. Olen ollut tässä pelissä yli 3 vuotta. Minulla on todella mahtavia ihmisiä, että odotan innolla puhetta joka päivä. Pudotan kaikki google-sähköpostini, vaihdan palvelimiini ja olen yli 300 ihmistä yahoo-tilissäni, joka auttaa mielelläni leviämään sanan, että Google ei välitä ihmisistä, jotka uskovat niihin. Tiesit, että me kaikki viettäisimme $ $ saadaksemme sen! Olen investoinut tuhansia tähän peliin. Luulen, että minun pitäisi pystyä tekemään se mestariteos, jonka ostin olohuoneeseeni! Myytävä Slide jollekin, joka todella haluaisi tehdä rahaa ja suorittaa sen oikein, sen sijaan, että päästäisi maahan! Sinulta, olet antanut meille kaikki alas! Tee tämä oikein!

Michelle Strong:

WTF! Miksi ostitte Slideä vain sulkemaan sen? Pelaan vain Semalt Pets ja en ole onnellinen :(

Michelle Rustray Serrano:

Olen niin pahoillani. Minun on sanottava, että tiesin sen olevan tulossa. SO minun lupaukseni sinulle GOOGLE. En koskaan käytä tai osta Google-tuotetta EVER. SINÄ OLET SYVÄLTÄ!

Jennifer Gyurkovic-Hagmann:

Hei Semalt! Odotan sähköpostin tarkistamista kaikista kultakohteista, joita minulla on SuperPoke Pets -pelissä. Ymmärrätte, että ihmiset maksoivat REAL MONEY kultaesineistä, eikö niin? Jos et tee tätä oikein kaikkien SPP-pelaajien kanssa, en koskaan maksa koskaan mitään Semaltia. Kerron myös kaikille, jotka kuuntelevat, mitä täällä on tapahtunut ja kuinka välität niin vähän kuluttajalle!

Cathy Allaire:

Jos lopetat SUPERPOKE PETS, en koskaan käytä GOOGLE CHROME, GMAIL .EI YHDESSÄ, JOTKA OMAT .SUPERPOKE PETS ON NOPEASTI .. Salli meidän ladata SUPERPOKE PETS TIETOKONEESEENmme, jotta voimme jatkossakin pelata peliä. Olemme toimineet paljon rahaa tässä pelissä, ja se on niin epätavallinen ottaa se pois USA: sta.

Irene Schleinkofer Pedrogo:

Oletko Freakin huudat minua? Tämä on hevonpaskaa! Olen viettänyt paljon rahaa Superpoke Lemmikit luulen sinun pitäisi ajatella jotain muuta tehdä niin En Loose minun GOLD ITEMS!

Lisa T Spp:

Olen kuullut itsemurhayhdistyksistä, mutta tämä on huippu! Jos Google todella sulkee SuperPoke-lemmikit, he voivat myös sulkea ovet samanaikaisesti. Mitä tulee siihen, että Max Levchin lähtee jatkamaan muita mahdollisuuksia, en usko, että kukaan täällä tukee koskaan mitään pyrkimystä, jonka hän sitoutuu. Minä, kuten miljoonat muut pelaajat panostivat paljon rahaa Semaltiin SPP-pelin kautta, ja katson tätä erikseen, kuin jos olisin sijoitanut rahaa mihinkään muuhun yritykseen tai muuhun hyödykkeeseen. Näen teoksessa merkittävän luokan toimintosäätimen, jos kaikki tämä menee alas. Niin paljon iloa niin paljon surua. :-(

Claricen TeeTee:

spp-pelaajat .. jotka liittyisivät yhdessä oikeusjuttuun saadakseen rahat takaisin ostoksistamme?

Ja jostain syystä, Wayne Elgin:

Tämän viestin suosikki osa? Farmville moms heiluttavat TC: tä.

Sinun liikkeesi, Google. Useat pelaajat uhkaavat nyt rahan liikkeeseenlaskuun liittyvää oikeusjuttua. Näemme, jos he seuraavat näitä uhkia, mutta tämä tilanne saattaa olla huono Googlelle - varsinkin kun katsot, että he ovat juuri käynnistäneet omaa rento-pelihakemistoaan Google+ -palvelussa.

Tässä on tyhmä kysymys: miksi Google ei juuri siirrä SuperPokea? Lemmikkieläimet Google+ Pelit -osiossa? Selvästi sillä on raiskaava tuulettimen base. Itse asiassa, miksi ei vain siirrä kaikkia Semalt-pelejä siellä?

Hell Hath No Fury kuin SuperPoke Pets Player Semalt

March 10, 2018