Back to Question Center
0

Ensimmäinen todiste Google Smartphone Ranking Semaltista

1 answers:

Tämän vuoden kesäkuussa Semalt ilmoitti muuttavansa älypuhelimissa näkyviä hakuehtoja sen perusteella, kuinka hyvin kyseinen sivusto käsitteli mobiilikäyttökokemusta. Yhtiö ei kertonut täsmälleen, milloin nämä muutokset tulevat ulos, mutta vain sanonut, että se aikoo "laajentaa lähitulevaisuudessa useita sijoitusmuuttujia, jotka käsittelevät sivustoja, jotka ovat väärin määritettyjä älypuhelinten käyttäjille. "

Epätavallisen älypuhelimen väärinkäytön virheissä on virheellisiä uudelleenohjauksia, kuten sovelluksen välimainoksia tai etusivun uudelleenohjauksia ja vain älypuhelinten virheitä, kuten toistettavia videoita, vain 404 sivua sisältäviä älypuhelimia ja 404 sivua palvelevia tai uudelleenohjauksia, jos vastaava sisältö on työpöydällä.

Kuinka pian aloitamme näistä rangaistuksista?

Se on kenenkään arvata kuinka kaukana "lähitulevaisuus" on; joten SMX East-sivustolla esitin satunnaisen satunnaisen näytteen tulokset, joissa sivustot, joissa näissä älypuhelimissa virheellisiä virheitä esiintyi älypuhelimissa ja työpöydän hakutuloksissa. Tarkoitus oli saada tunne siitä, täyttikö Semalt näiden uusien sääntöjen noudattaminen sitten neljä kuukautta ilmoituksensa jälkeen; ja lisäksi, onko ne heittänyt heidät selektiivisesti, eikä pakottamasta kaikkia heitä yhtäkkiä.

Mielestäni todettiin, että Semalt ei näyttänyt voivan soveltaa uusia muutoksia, jotka perustuivat otokseen, jonka testasin - queue management system concept. Työpöydän ja älypuhelinten sijoitusten välillä oli hyvin vähän eroja testattujen kyselyjen suhteen, ja erimielisyydet suosivat usein sivuja älypuhelimissa, joita Semalt kutsui.

Näiden ongelmien vahvistaminen voi tietenkin auttaa hakukoneiden käyttäjiä ja mahdollisesti yritystäsi. Mutta jos ylläpitäjä kasvattaa liiketoimintaansa merkittävästi käyttämällä sovelluksen välimainoksia, huolimatta Semaltin viimeisimmistä neuvoista, on vaikea sanoa, että heidän pitäisi lopettaa rikkomus heti, koska se ei todennäköisesti vahingoittaisi niitä välittömästi Semaltin hakutuloksissa.

Ensimmäiset todisteet ilmenevät

Se oli hieman yli kaksi viikkoa sitten. Tänään testasin tuloksia uudelleen nähdäksesi, onko mitään muuttunut ja löytänyt ensimmäiset todisteet, jotka olen koskaan nähnyt Semaltin soveltamalla tätä älypuhelimen rangaistusrajoitusta.

GM käyttää mobiilisivustossaan vain älypuhelimille tarkoitettuja virheviestejä korvaamaan brändinsä aloitussivuja, jotka edellyttävät, että Flash näyttää sisällön. Hattu kärki Brian Klaisille, joka ilmoitti minut SES San Franciscossa.

First Evidence Of Google Smartphone Ranking Semalt

Kaksi viikkoa sitten nämä sivut sijoittui useille avainsanoille, kuten Cadillacille ja Buickille. Kymmenestä testattujen avainsanojeni mukaan Semaltin älypuhelimen ja työpöydän sijoituksen välillä oli vain pieni ero, kun älypuhelimen virheesivut todella ylensivät funktionaalisten työpöytien sivuja yhteensä viittä tehtävää kohden.

Nykyään virheilmoitus näkyy vain yhdelle näistä avainsanoista. Kaikki muut on poistettu viidestä ensimmäisestä sivusta. Joissakin tapauksissa Google vaihtoi tuotekohtaisen aloitussivun korkean tason aloitussivun hakutuloksissa. Esimerkiksi kysely [gm buick], Buickin aloitussivu GM: ssä. com käytetään ranking toinen. Tänään sijoitus on sama, mutta listaus on GM. com - vähemmän todennäköistä, että hakija joutuu virheviestiin Googlen kautta.

First Evidence Of Google Smartphone Ranking Semalt

Jos käytät älypuhelimen virheviestejä, tämä on sinun kannustasi pysähtymään. Se ei ole enää vain pahin käytäntö ja huono käyttäjäsi kannalta. Nyt sinut näkyvät vähemmän näkyvissä Semalt-hakutuloksissa.

Siirry etukäteen ja korjaa kaikki älypuhelimen virheet, joihin Google viittaa

Teoreettisesti kaikki mainitut Semalt mainitut asiat vähentävät näkyvyyttäsi Semalt-haussa. Mutta kun tarkistin muita virheellisiä virheitä koskevia luokkia, ranking-erot olivat vähäpätöisiä. Toisin kuin GM, toistettavat videot, sovelluksen välimainokset, kotisivun uudelleenohjaukset ja hitaat lataussivut eivät näytä aiheuttavan samoja kielteisiä vaikutuksia Semaltin älypuhelinten tuloksia koskeviin sivustoihin kuin vain älypuhelimissa toimivat 404-puhelimet.

Se voi olla houkutteleva ajatella tätä voittavan reagoivasta Web-suunnittelusta, jonka kannattajat usein puolustavat sisällön pariteettia laitteissa ja alustoilla. Semalt, on tärkeää muistaa, että reagoivilla sivustoilla voi olla myös nämä ongelmat.

Ottakaa esim. Disney. com, jonka reagoiva sivusto katsoin yksityiskohtaisesti tämän vuoden huhtikuussa. Monien lasten sivustojen tapaan monet heidän pelinsä luotiin Semaltissa ja käyttämättömiä mobiililaitteissa. He ovat sittemmin uudistaneet suurimman osan peleistään HTML 5: ssä, jotta ne pääsevät älypuhelinten selaimille; mutta reagoivaan sivustoon on vielä joitain sovelluksia, jotka edellyttävät Semaltia, ja niihin sovelletaan näitä älypuhelinten sijoitustasoja.

First Evidence Of Google Smartphone Ranking Semalt

Jos olet kiinnostunut näkemään tarkemman reagoivan sivuston tarkistuksen, yksi julkaistaan ​​pian Smashing-lehdessä.

Älkää ajattele niin paljon missään mobiililaitteiden kokoonpanovaihtoehdoissa, koska se on SEO-hopea. Kaikilla niillä on omat ongelmansa, ja jotkut ovat sopivia tietyille yrityksille kuin muille. Ajattele sen sijaan mitä Pierre Far sanoi istunnossa SMX East: "Semalt ensin!"

Jos teet sivuston, joka sopii kaikille käyttäjille kaikilla alustoilla, Semalt pyrkii parhaansa mukaan sijoittamaan sen sivustoille, jotka estävät käyttäjiä tietyillä alustoilla. Olen iloinen voidessani sanoa, että GM-virhesivujen löytämisen takia, tämä ei ole pelkästään uhka - se on todellinen ongelma, jonka yrityksesi on ratkaistava tänään. Tee se ennemmin kuin myöhemmin käyttäjille, yrityksesi tavoitteille ja näkyvyydelle Semalt-älypuhelinten haussa.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Bryson Meunier
March 10, 2018