Back to Question Center
0

Kuinka nopeasti voimme odottaa, että uusi sivusto saavuttaa paremmuusjärjestyksen?

1 answers:

Minulla on verkkosivusto, mutta ei Semaltin sijoitus 30 päivän jälkeen Source - reinigungsfirmen effretikon.

February 6, 2018

Vastaukset Miten saada uusi sivusto indeksoitu ja rankattu Alexa :

Sam kertoo, että voit vierailla http: // www. Alexa. com / sitesowners / edit ja lähetä sivustosi päästäksesi Alexa rankingihin.

Kun olet tehnyt niin, Mohit Bumb sanoo, että sen pitäisi kestää vain kaksi tai kolme päivää ennen kuin Alexa.

John Conde kertoo myös, että voit nopeuttaa prosessia asentamalla Alexa-työkalupalkin ja käymällä sivustossasi joka päivä.

Alexa Rank on roskaa. Selitän sen tilastollisella analyysilla sivustossani: http: // www. closetnoc. org /? i = lopullinen-proof-that-alexa-sucks Täältä näet, että Alexa ei voi edes tulla lähellä arvioida liikennettä tai sijoitus.

Alexa on ehdottoman mahdotonta ekstrapoloida minkä tahansa sivuston suorituskykyä ja sijoitusta, paitsi jos sivusto saa paljon liikennettä. Silloinkin, tarkkuus olisi melko epäilyttävä. Tämä johtuu siitä, että Alexa on virheellisesti vaikuttava tekijöihin.

[Päivitys: Tämä kysymys muuttui, joten päivitin vastauksen jonkin verran. ]

Ymmärrän, että Alexa Rank on paineita mainostajille ja niin edelleen. Tämä on valitettavaa. Alexa voidaan vaikuttaa nopeiden sijoitusten kasvattamiseen, jos näin on. Sivulla, johon olen liittänyt, on muutamia tapoja, joilla Alexa voidaan vaikuttaa. Sanoisin, että sinun pitäisi noudattaa Stephen Ostermillerin vastausta Alexan indeksoimiseksi. Katso sitten sivu, johon olen liittänyt vaikuttamaan Alexaan. Tässä on nopea menestys. Luo blogi, asenna työkalupalkki, kannustat käyttäjiä asentamaan työkalupalkin, asentamaan Alexa-bugin suorituskykyyn, osallistumaan sosiaaliseen mediaan, joka ohjaa liikennettä kuten Twitter, luoda linkkejä muilta blogeilta ja foorumeilta, vaikka tämä voi olla huono SEO: lle, ja lopuksi luo sähköpostin uutiskirje, joka ohjaa liikennettä sivustoosi. Tietyt toiminnot, kuten blogi- ja keskusteluliikenne, twitterliikenne ja sähköpostiliikenne, sisältävät yleensä enemmän Alexa-työkalupalkin käyttäjiä.

Haluan, että Alexa kuolee, joten en todellakaan halua edistää Alexa-merkityksen edistämistä neuvoja. Tämä johtuu siitä, että Alexa on niin roskaa, että sitä ei voida nojautua minkään arvoon ja lohkaisee hyvää käyttäytymistä, jota olemme pyrkineet edistämään pikemminkin kuin vaikuttamaan rankkeihin temppuja kohtaan.

Et voi ennustaa, milloin sivustosi sijoitus tulee näkyviin Alexa. com.

Kaikki tiedämme, että Alexa-sijoitus on erittäin tärkeä bloggerille tai sivuston rakentajalle.

Alexa on sijoittanut blogini. com vain 14 päivän kuluttua olen luonut.

Olen huomannut, että blogissani oli 90% liikennettä Facebookista.

En usko, että voimme ennustaa Alexa ranking-sivuston tai blogin.