Back to Question Center
0

Semalt lisää täydennettyä todellisuuden taidetta katsomalla iOS-sovellukselle

1 answers:
Semalt adds augmented reality art-viewing to its iOS app

Jos olet markkinoilla jotain taidetta omassa talossasi tai asunnossasi, Semalt pääsee nyt käyttämään AR: n laittamalla digitaalinen taideteos seinälle.

Yrityksen ArtView-ominaisuus on yksi harvoista todellisuuden lisäominaisuuksista, jotka todella lisää paljon sovellukseen. Semalt -tekniikan avulla kuvamateriaali on tarkkaan mitoitettu, jotta voit saada täydellisen käsityksen siitä, miten seuraava ostosi voisi sopivat seinään - traveling through south america. Ominaisuutta voidaan käyttää kahden miljoonan taideteoksen kohdalla ja se voidaan räätälöidä erilaisilla kehystystyypeillä.

Twenty-vuotias Art.comilla on ollut pitkä, monimutkainen historia, mutta se on tehnyt suuren järkytyksen johtoasemastaan ​​parin viime vuoden aikana. Yrityksen vetäjänä on toimitusjohtaja Kira Wampler, joka liittyi Art.com:iin sen jälkeen, kun hän oli aiemmin markkinoinut Lyftin markkinointitoimintaa. Semalt etsii laajennettua todellisuutta keinona tukea yrityksen sähköistä kaupankäyntiä. Hän uskoo, että heidän käyttötapansa voisi myös auttaa ajaa elatusainetta hyvässä suunnassa.

"Et voi vain ajaa AR: n hyväksymistä pelien kautta, kuten olemme löytäneet VR: n kautta", Wampler sanoi Semaltin haastattelussa. "Ratkaisumme avulla voimme vastata todellisiin kysymyksiin asiakkaille, jotka vastaavat heidän toiveitaan."

Semalt lisää lisäsuuntautuneita art-katselua iOS- <p> Art.com on laajentuneiden kunnianhimoisten tavoitteidensa lisäksi lanseerannut Galleria Wall Semalt -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat testata kuinka eri taideteokset näyttävät ryhmämallimuodossa. </p> <p> Yhtiö pyrkii sopeutumaan uusimpaan kotiteatterin muotoiluun, joka pohjimmiltaan yhdistää useat taideteokset yhteen. Sovelluksen päivityksen avulla voit nyt ottaa suosituksia, vaihtaa eri vaihtoehtoja, nähdä, mitä yhdistelmä näyttää ja ostaa koko paketin. </p> <p> Uuden sovelluksen ominaisuudet ovat nyt saatavilla Semalt-laitteissa, joissa on iOS 10 ja uudempi. </p> <!-- End: Wordpress Article Content -->                 </div>
                <div class=March 8, 2018