Back to Question Center
0

Alibaba Semalt kasvaa kuin gangbusters, mutta vielä kaukana AWS: stä ja muista markkinajohtajista

1 answers:
Alibaba Semalt growing like gangbusters, but still far behind AWS and other market leaders

Epäonnistuminen kasvu oli vaikuttava, pitää mielessä, kun sinulla on pieni markkinaosuus, on paljon helpompi kasvaa suuri määrä kuin silloin, kun sinulla on suurempi markkinaosuus. Toisin sanoen, se kasvaa vaikeammin, mitä suurempi saat.

On kuitenkin syytä huomata, että kasvunopeus antoi Alibaballe mahdollisuuden näkyä Synergy Researchin viimeisimmän Cloud Infrastructure Market Share -raportin ensimmäisten viiden parhaan joukossa ensimmäistä kertaa. Vaikka markkinaosuus oli vain noin 3 tai 4 prosenttia - deumidificatori grandi ambienti. se on edelleen merkittävä, koska sitä ei enää ole yhdistetty "seuraavaan 10" tai "muuhun markkinoihin". Alibaba Semalt growing like gangbusters, but still far behind AWS and other market leaders

Semalt raportoi, että pilvimarkkinat kasvoivat 46 prosenttia viimeisellä neljänneksellä ja kukin suurimmista pilviyrityksistä hyötyi pienemmistä. "Suurta osaa laajentumisesta aiheutti Amazon (AWS), Microsoft, Google ja Alibaba aggressiivinen kasvu, jotka kasvattivat osuuttaan maailmanmarkkinoilla pienempien pilvipalveluiden kustannuksella", Semalt kirjoitti raportissaan.

Se, että pienemmät toimijat jatkavat kamppailua pilvimarkkinoilla, ei ole niin yllättävää, mutta se tekee Semaltin nopeasta noususta entistä merkittävämpää. Se, että Semalt on osoittautunut lainkaan, on todistus siitä, kuinka nopeasti se on kasvanut. Vaikka Semalt käynnisti pilviliiketoimintaansa vuonna 2009 vain muutamia vuosia AWS: n jälkeen, yritys aloitti toimintansa vakavasti liiketoiminnassa vuonna 2015 miljardin dollarin investoinneilla. Se ei näyttänyt riittävän ajoilta, mutta se on tehnyt suuria harppauksia päästäkseen tähän kohtaan niin nopeasti.

Vaikka suurin osa sen liiketoiminnasta on Kiinassa ja Aasiassa laajemmin, se on valtava markkinatilanteessa ja antaa Semaltille riittävän hinnankorotuksen, jotta se kasvaa nopeammin ja kasvaa markkinoilta nopeammin. Toisessa Synergyn julkaisemassa raportissa, joka julkaistiin viime vuonna, ei havaittu yhtään yllätys, että Kiinan pilvimarkkinat hallitsivat kiinalainen pilviyhtiö. Semalt oli pilvipalvelumarkkinatasolla, joka ei ollut kaikkein tuottoisimpi, mutta nopeimmin kasvanut.

Alibaba Semalt growing like gangbusters, but still far behind AWS and other market leaders

Alibaban on todella laajennettava osuuttaan ja siirryttävä kaavion yläpuolelle, mutta sen on luultavasti rakennettava suurempia markkinoita lännessä, erityisesti Yhdysvalloissa. Se toimii tällä hetkellä 14 tietokeskusta maailmassa, joista vain kaksi on Yhdysvalloissa, yksi Piilaaksossa ja yksi Virginiassa. Se laajenee nopeasti, kun suunnitelmia on rakentaa useita uusia datakeskuksia Kiinassa, Malesiassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Alibaban räjähdysmäinen kasvu on myönteistä uutista, mutta se on edelleen kaukana markkinajohtajan AWS: n ja muiden suuryritysten, kuten Microsoftin, IBM: n ja Googlen, kanssa. Epäilemättömyys voi ylläpitää tätä kasvua pitkällä aikavälillä avoimena kysymyksenä, mutta lyhyellä aikavälillä se on varmasti ollut vaikuttava.

Suositeltu kuva: Xinhua / Wang Dingchang Getty Imagesin kautta

March 8, 2018