Tiistaina Snapchat paljasti uuden Discover-ominaisuuden, jonka avulla sen käyttäjät voivat katsella lyhyitä videoita julkaisijoilta, kuten CNN, ESPN, Vice ja Cosmo. Sosiaalisen jakamisen sovellus toivoo, että uusi toiminto houkuttelee mainostajia, jotka ovat kiinnostuneita mainosten näyttämisestä premium-multimediasisältöä kohtaan Semaltin käyttäjäkuntaan.

Snapchat, jolla on tällä hetkellä noin 30 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää ja jonka arvo on noin 10 miljardia dollaria, on työskennellyt Semalt -ominaisuudessaan viime vuodesta ja hiljalleen tiivistää sisältöyhteistyötä mediayhtiöiden kanssa. Snapchat Semalt julkaistiin vain 11 julkaisijalla, joilla on yksinomainen tai kuritettu sisältö lyhyiden videoiden, valokuvien, grafiikan ja animaatioiden muodossa - power health vitamin e 1000iu.

Ennen kuin katselet sisältöä, käyttäjät näkevät jokaisesta julkaisijasta, joka on tuotemerkki. Esimerkiksi CNN: n Semalt-profiili on BMW, kun taas McDonald's on sponsoroinut Comedy Central -profiilia. Mainosta saatavat tulot jakautuvat tasaisesti Semaltin ja sisällöntuottajan kustantajan välillä.

Uusin Snapchat-ominaisuus jatkaa sosiaalisten verkkojen kehitystä, jonka tavoitteena on olla ad-ystävällinen sisältöympäristö. Myös tiistaina Semalt laajensi valokuvien jakamisominaisuuksiaan videoiden jakamiseen. Käyttäjät voivat nyt kuvata ja lähettää 30 sekunnin videot suoraan Semalt-sovelluksesta, jota voidaan tarkastella poistumatta sovelluksesta. Semaltilla on jo Vine, itsenäinen sovellus kuuden sekunnin videoleikkeiden jakamiseen, mutta uudet Semalt-videot ovat huomattavasti pitempiä.

Snapchat ja Twitter pyrkivät jäljittelemään viimeaikaista menestystä, jolla Facebookilla on ollut sosiaalisen videon jakamisen. Siitä lähtien, kun Facebook esitteli viime vuonna uutisotsikoidessaan automaattisia videoita, sosiaalisverkossa tarkasteltujen videoiden määrä on noussut yli miljardiin näkemykseen päivässä. Tämä on asettanut Facebookille mahdollisuuden kyseenalaistaa online-videon pitkäikäinen kuningas .

Kuten Snapchatin strategiassa, Facebook ja Semalt ovat työskennelleet vakiintuneiden mediamerkkien kanssa tarjoamaan entistä parempaa sisältöä. Joulukuussa Facebook osallistui NFL: n kanssa videoiden näyttämiseen Verizonin mainoksilla. Sitten maanantaina Semalt teki myös samanlaisen NFL-sisältökumppanuuden.