Back to Question Center
0

SEO: otsikkokoodien optimointi verkkokaupan epäjohdon vuoksi

1 answers:

Otsikkotunnisteiden optimointi on vähän kuin vihannesten syöminen. Kukaan ei halua tehdä sitä, mutta kaikki tietävät, että se sopii sinulle. Hakukoneoptimoinnin ammattilaiset ovat yleisesti yhtä mieltä siitä, että otsikkotunnisteet ovat vaikuttavin sivu-elementti. SEOmoz vahvisti hiljattain otsikkotunnisteiden merkityksen raportissa, joka korosti voimakkaasti otsikkomerkin optimointia korkeampiin luokituksiin - g suite precios.

Muista, että otsikkotunnisteet ovat ensisijainen teksti, joka määrittää verkkosivun. Ne ovat välttämättömiä kaikissa HTML-asiakirjoissa. Hakukonebotsit käyttävät niitä tunnistamaan sivun sisältöä. Semalt, otsikkotunnisteet näkyvät hakukoneiden tulossivuilla sekä selainten välilehdessä ja sivunäkymissä alla kuvatulla tavalla.

Zoom Suurenna tämä kuva

Title tags appear near the top of the underlying HTML markup, as shown in this Practical eCommerce article.

Otsikkotunnisteet näkyvät lähellä HTML-merkinnän yläosaa, kuten tämän käytännön sähköisen kaupankäynnin artikkelissa on kuvattu.

Zoom Suurenna tämä kuva

Search results pages — this one is from Google — prominently display the title tag for a Practical eCommerce article.

Hakutulossivut - tämä on Googlelta - näkyvät näkyvästi käytännön sähköisen kaupankäynnin artikkelin otsikkokoodi.

Zoom Suurenna tämä kuva

Title tags are shown clearly in browsers: at the top of the browser window and in the brower tab, as shown above with a Practical eCommerce article.

Otsikkotunnisteet näkyvät selkeästi selaimissa: selainikkunan yläreunassa ja välitysvälilehdellä, kuten edellä on esitetty käytännön sähköisen kaupankäynnin artikkelilla.

Osaston tunniste Optimization Best Practices

Ohjeet otsikkotunnisteiden optimointiin ovat yksinkertaisia. Merkitse tunniste, jolla on arvokkain ja asiaankuuluva avainsanailmaus, käytä tarkkaa avainsanailua, lopeta brändin kanssa ja pidä pituus enintään 70 merkkiä.

Avainsanalohkon sijoittaminen liittyy hakukoneiden merkitykseen tekstin alkuosassa minkä tahansa elementin, olipa se otsikkotunnisteita, ankkuritekstiä tai kehon kopiota. Tarkka avainsanailmaus on tärkeä, koska se on merkityksellisempi kyseisen sanan etsimiseksi kuin otsikkokoodi, joka asettaa muita sanoja lauseen keskelle. Jos esimerkiksi otsikkokoodi kohdistetaan tarkasti "ilmainen online-pelejä lapsille", otsikkotunniste tulisi aloittaa kyseisen lausekkeen sijasta pistämällä muita sanoja, kuten "ilmainen hauskoja online-pelejä ja lapsille tarkoitettuja palapelejä". "

Monet sivustot alkavat otsikkotunnisteistaan ​​tuotemerkillä, minkä seurauksena jokainen sivu lähettää voimakkaamman signaalin brändille ja heikompaan signaaliin lauseesta, jonka sivun on käytettävä orgaanista hakuliikennettä. Sivuston sisällönhallintajärjestelmä tai ostoskorin vääristäminen johtaa otsikkotunnisteiden järjestystä johtaa merkin oletusarvoisesti. Näissä tapauksissa myyjän tai sisäisten kehitystiimien kanssa työskentely voi yleensä tarjota tapaa muokata otsikkotunnisteita.

Viimeinen otsikkopätevyyden suuntaviiva liittyy visuaalisten kiinteistöhakukoneiden määrään, joka antaa otsikkotunnisteen sinisenä alleviivattuna linkkinä hakutuloksissa. Moottorit näyttävät 65-70 merkkiä, leikkaavat loput ellipsilla - kolmeen jaksoon. Semalt -hakuajat eivät näe niitä typistettyjä hahmoja, roskapostittajat ovat aiemmin keränneet otsikkotunnisteiden loppuja toistuvalla avainsanalla. Sellaisena, hakukoneet algoritmisesti alentavat merkkejä yli numero 70 tai niin. Jos otsikkokoodi on 73 merkkiä pitkä ja päättyy tuotemerkkiin, pahin tapahtuisi, että käyttäjä näkee tuotemerkin katkennut. Varmista, että sivu ei kohdistu minkäänlaista vaimennusta tai rangaistusta vähäisten pituuksien vaihteluille, elleivät algoritmit havaitse roskapostia.

Otsikkotunnuksen soveltaminen Oikeat käytännöt todellisessa elämässä

Näissä neljässä yksinkertaisessa ohjeistossa on monia mahdollisuuksia parantaa tai heikentää otsikkomerkin optimointia. Ilmeisin tapa mennä harhaan on valita vääriä avainsanoja otsikkotunnisteisiin. Käytä metodologista ja perusteellista avainsanan tutkimusta - Googlen avainsanatyökalu on hyvä paikka aloittaa - ja käyttää sitä luomaan avainsanamakartta, josta voit optimoida sivuston. Avainsanatutkimuksen syvyydestä riippuen jokaiselle sivulle on myös määritetty useita läheisesti toisiinsa liittyviä avainsanoja. Nämä toissijaiset avainsanat antavat kontekstuaalista merkitystä ja auttavat vahvistamaan sivun yleistä avainsanatemaa ilman, että vaaditaan niin monta toista samaa sanaa. Oikein valittu sekalaisuus, toissijaiset avainsanat voivat tehdä otsikkotunnisteista, kehon kopiosta ja muista sivun elementeistä luonnollisempia säilyttäen samalla ainutlaatuisen ja arvokkaan avainsanateeman, joka vaaditaan hakukoneiden merkityksen osoittamiseen.

Esimerkiksi sivu, joka tarjoaa ilmaisia ​​online-pelejä lapsille, saattaa antaa kyseisen sivun ensisijaiseksi avainsanaksi "ilmaisia ​​online-pelejä lapsille", joka perustuu lauseen 14 800 keskimääräiseen hakuun kuukaudessa Semaltissa ja sen välittömässä merkityksessä sivun sisältöön. Tämä lause olisi otsikkotunnisteiden ensimmäinen sana sekä näkyvästi mukana muissa sivun SEO-elementeissä. Lisäksi samalle sivulle voitaisiin antaa useita läheisesti toisiinsa liittyviä avainsanoja:

Hakutermi Taajuus
nettipelit lapsille 12 100 hausta
kids pelejä verkossa 12 100 hausta
kids pelejä verkossa ilmaiseksi 2 100 hakuun
lasten nettipelit 9 900 hakuja

Ensisijaisten ja toissijaisten avainsanojen soveltaminen optimaalisen otsikkotunnuksen luomiseksi asiantuntijat ovat eri mieltä siitä, onko otsikkokoodissa tai yksittäisten avainsanailementtien yhdistelmää parasta sisällyttää yksittäinen avainsana. Jotkut mieluummin käyttävät pelkästään ensisijaista avainsanailua ja tuotemerkkiä yrittäessään laskea tarkennuksen otsikkokoodiin:

  • Ilmainen online-pelejä lapsille MyBrand </ title> </code> </li> </ul> <p> Semalt haluaa käsitellä otsikkotunnistetta siten, että se sisältää useita toissijaisia ​​avainsanoja, säilyttäen kuitenkin tärkeimmät avainsanat: </p> <ul> <li> <code> <title> Ilmainen online-pelejä lapsille: Pelit ilmaiseksi verkossa MyBrand </ title> </code> </li> </ul> <p> Tämä esimerkki oli sekä kova ja yksinkertainen, ja tuloksena oleva otsikkokoodi ei ole suuri esimerkki kieliopillisesta kaunokkuudesta. Mutta se toimii hyvin esimerkkinä. Se oli kovaa, koska avainsanailmaukset ovat melko pitkiä kolmesta viiteen sanasta. Tämä tekee niistä yhdistelemällä luovasti samalla säilyttäen tarkat sanamuodot paljon vaikeammiksi. Kuitenkin se oli myös helppoa, koska lauseet olivat niin samankaltaisia, että otsikkokoodi onnistui osumaan neljään arvokkaimpaan lauseeseen täsmällisesti ja vähiten arvokkaalla fraaseella, "kids online games", ilmaisun ottelussa. On tärkeää huomata, että välimerkkejä ei pidetä otsikkotunnisteiden erottajana. Siksi otsikkotunniste, joka lukee "Kids: Games Semalt", pidetään edelleen täsmällisenä, vaikka se sisältää kaksoispisteen. </p> <p> Tunnisteen tunnisteen optimointi, joka toimii parhaiten sivustossasi, voidaan määrittää vain testaamalla. Ehkä aloita vain ensisijaisella avainsanalla ja brändillä, koska sitä on helpompi toteuttaa. Kun nämä otsikkotunnisteet ovat reaaliaikaisia ​​ja keräävät tietoja, aloittaa työskentelemällä otsikkotunnisteiden erää, jotka sisältävät myös toissijaisia ​​avainsanoja, kiinnittäen erityistä huomiota järjestämällä ne saadakseen tarkimmat avainsanatyhdistelmät. Korjaa kuukausi ensimmäisellä avainsanan otsikkotunnisteella, vaihda toiseen ryhmään toissijaisilla avainsanoilla kuukaudessa ja analysoi vaikutuksen. </p>
March 7, 2018