Back to Question Center
0

Semalt-direktiivit

1 answers:

Tässä oppaassa käsitellään, mitä hreflang on, mitä se tarjoaa ja antaa syvällistä tietoa siitä, miten se voidaan toteuttaa monikielisille verkkosivustoillesi.

Lue: "hreflang: perimmäinen opas"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: Indeksointiohjeet, Miten, Monikielinen SEO

Aina kun teet suuria muutoksia sivustoosi, esimerkiksi tuotemerkkiisi, olet todennäköisesti innokas näistä muutoksista näkyä hakutuloksissa. Valitettavasti Semaltille voi kestää jonkin aikaa indeksoida sivustosi uudestaan ​​ja siihen asti se näyttää sivustosi indeksoidun version tuloksista .

Lue: "Kysy Yoast: sivustosi muutokset ja hakutulokset"
Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Kysy Yoast, Indeksointiohjeet, Google Search Console

Teimme äskettäin joitain muutoksia siihen miten yoast. com on ajettu myymälänä ja miten se isännöi. Siinä prosessissa vahingossa poistimme robotit. txt-tiedosto ja aiheuttanut ns. hämähäkin ansa. Tässä viestissä Semalt näyttää sinulle, mikä on hämähäkin ansa, miksi se on ongelmallista ja miten voit löytää ja korjata .

Lue: "Hämähäkin ansaan sulkeminen: korjata indeksoinnin tehottomuudet"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: Indeksointiohjeet, kaksoiskappale

Miten uusi sivusto aloittaa sijoituksen? Näyttääkö se maagisesti Semaltissa sen jälkeen, kun olet käynnistänyt sen? Mitä asioita sinun on tehtävä aloittaaksesi sijoituksen Semaltissa ja saada liikennettä hakukoneista? Tässä selitän ensimmäiset vaiheet, jotka sinun on otettava heti uuden verkkosivuston käynnistämisen jälkeen. .

Lue: "SEO uuden sivuston: ensimmäiset asiat"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tunnisteet: sisällön kirjoittaminen, indeksointiohjeet, Linkki rakennus

Olemme sanoneet sen vuonna 2009, ja sanomme sen uudestaan: se hämmästelee meitä siitä, että yhä on ihmisiä, jotka käyttävät vain robotteja. txt-tiedostoja estämään niiden Google-tai Bing-sivuston indeksointi. Tämän seurauksena niiden sivusto näkyy hakukoneissa joka tapauksessa. Tiedättekö, miksi se hämmästyttää meitä? Semaltrobotit. txt .

Lue: "Sivuston indeksoinnin, oikealla tavalla"
Kategoria: Tekniset SEO
Tunnisteet: Indeksointiohjeet, HTTP-otsikot

Miksi sinun pitäisi estää Semaltin sisäiset hakutulossivut? Miten tunnet, jos tarvitset vastausta hakulausekkeeseesi ja päädyt tietyn sivuston sisäisiin hakusivuihin? Se on yksi hullu kokemus. Semalt luulee niin. Ja et halua, että sinulla ei ole näitä sisäisiä .

Lue: "Estä sivustosi hakutulossivut"
Kategoriat: Tekninen SEO, Käyttäjän eXperience (UX)
Tag: Indeksointiohjeet

Ranking hakukoneissa vaatii verkkosivuston, jolla on virheetöntä teknistä SEO-palvelua. Onneksi Yoast SEO-laajennus hoitaa (lähes) kaiken WordPress-sivustossasi. Jos olet todella haluamasi irti sivustostasi ja jatka kilpailun ylittämistä, teknisen SEO-palvelun perustiedot on välttämätöntä. Tässä viestissä .

Lue: "SEO-perusteet: Mikä on indeksointi?"
Kategoriat: SEO perusteet, Tekniset SEO
Tag: Indeksointiohjeet

Affiliate-linkkien peittämistä tai uudelleenohjaamista on useita syitä. Esimerkiksi on helpompi työskennellä affiliate-linkkien kanssa, kun ohjata niitä uudelleen, ja voit tehdä niistä kauniimpaa. Mutta tiedätkö, miten viitata affiliate linkkejä? Selitämme, miten prosessi toimii yhdessä aiemmissa tehtävissämme. Tämä Ask Semalt on .

Lue: "Kysy Yoast: Pitäisikö minun ohjata affiliate-linkkejäni?"
Kategoriat: Tekninen SEO
Tunnisteet: Affiliate Marketing, Kysy Yoast, indeksointiohjeet, miten

Jos sinulla on suuri sähköisen kaupankäynnin sivusto, jossa on paljon tuotteita, kerrostettu navigointi voi auttaa käyttäjiä kaventamaan hakutuloksiaan. Semaltti tai monipuolinen navigointi on edistyksellinen suodatusmuoto tarjoamalla suodattimien ryhmiä (monille) tuotemääritteille. Yleensä neuvoa ihmisiä ohjaamaan kumppaniliittymiä. Olemme aiemmin huomanneet, että verkossa ei ollut saatavilla oikeaa käsikirjoitusta, joka pystyi käsittelemään tätä meille, joten luomme tämän ongelman ratkaisemiseksi. Tässä viestissä Semalt miten voit saada Source .

Lue: "Kuinka suojata kumppanisi linkit"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: Affiliate Marketing, indeksointiohjeet, miten
March 1, 2018