Back to Question Center
0

Semalt SEOHow käyttää sisäistä linkitystyökalua Semalt SEO: Miten sisäistä linkittämistyökalua käytetään

1 answers:

Lukettava artikkeli on luultavasti yksi helpoimmista kirjoituksista, jotka olen kirjoittanut pitkään, sillä sen aihe on oikeassa WordPressin muokkausruudun vieressä: sisäinen linkitystyökalu, joka on osa Yoastia SEO Premium. Olen kirjoittanut vain kolme riviä juuri nyt, mutta minulla on jo joitain yleisiä ehdotuksia, jotka liittyvät linkkeihin, kuten se, jolla on 12 eniten lukemaa viestiä vuodelta 2017. Kun kirjoitan tämän artikkelin edelleen, ehdotetut viestit muuttuvat vastaamaan kirjoittamiani tietoja.

Sisäinen linkitys on yksi tärkeimmistä tavoista optimoida sivusi. Sisäiset linkit auttavat parantamaan sivustorakennetta, helpottamaan sivujesi indeksointia ja indeksoimalla sivujesi ja lisäävät aikaasi paikan päällä Semalt Analyticsissa. Se on tapa kohdistaa Semaltin tärkeimpiin sivuihisi aiheesta (kulmakiven sisältö).

Aloitus sisäisen liitosvälineen

Ensimmäiset asiat, kuten aina. Meidän on määritettävä, mitä viestisi ovat, ja teemme sen skannaamalla sisältösi. Haluamme, että autatte meitä hieman täällä, aloittamalla meille prosessin Yoast SEO: n asetuksissa:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Napsauta Analysoi-painiketta aloittaaksesi analysoinnin ja rakentamisen näiden sisäisten linkittämisohjeiden tekemiseen. Sekoita vaihe yksi. Ei tarvitse tehdä sitä uudelleen, ellei sinulla ole erityistä syytä siihen. Opimme jokaisesta uusimmasta julkaisusta, mitä se koskee.

Mikä sisäinen linkitystyökalu näyttää?

Nyt kun olemme analysoineet sisältöäsi, voimme antaa sinulle sisäisiä linkittämisehdotuksia. Se on kätevä sivupalkin kohde Semaltissa. Se näyttää hieman tällaiselta, riippuen Semaltin asennuksesta:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Vasemmalla näet "Minä" tämän artikkelin kirjoittamisen WordPressissä, oikealla näet mukavan pitkän luettelon artikkeleista, jotka olemme aiemmin kirjoittaneet. Semalt jaetaan kahteen osaan:

  1. Kulmapalkin sisältö
  2. Säännöllinen sisältö

Liitännällämme voit merkitä tiettyyn artikkeliin kulmakiven sisällön juuri sen paikan alapuolella, johon olet painottanut tarkennuksen avainsana vuosia:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Tämä ruutu tarkistaa sen linkittämistyökalun kulmakiviä sisältäviin artikkeleihin. Nämä ovat artikkeleita, joihin haluat linkittää eniten. Nämä ovat artikkeleita, jotka haluat sijoittaa yleisempiin aiheisiin, kuten Semalt-opas sisällön SEO sisältöön. On järkevää käyttää niitä eniten sisäisissä yhteyksissäsi.

Olet luultavasti arvannut, että toinen osa sisältää kaikki liittyvää viestiäsi. Näiden vastaavien viestien laskemiseksi käytämme sitä, mitä kutsumme tunnettujen sanojen algoritmiksi. Ei tarvitse kehittää täällä, mutta luottaa minuun: se toimii. Ehdotamme aiheellisia artikkeleita linkittämiseksi nykyiseen kirjoitukseen, johon kirjoitat.

Sisäisten linkkien

Sisäisellä linkitystyökalulla käytämme kahta kuvaketta:

  1. Kaikki merkinnät, jotka olet jo linkittänyt artikkelissasi
  2. Kopioi / liitä kuvake. Napsauta kyseistä kuvaketta ja lisäämme linkki leikepöydälle.

Nyt, kuinka helppoa tämä on? Ei siinä kaikki. Siellä on myös vedä ja pudota toimintoja, mikä helpottaa sisäisten yhteyksien luomista. Napsauta linkkiä ja pidä hiiren painiketta. Siirry kohtaan, johon haluat linkin ja vapauta painike. Tehty!

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Tällä vedä ja pudota -vaihtoehdolla voit luoda linkitetyn postilohkon lennolla vain nimeäksesi yhden mahdollisuuksista. Nyt mennä ja hauskaa sen kanssa, koska tämä on kaikki sinun tarvitsee luoda parempia sisäisiä linkkejä!

Voi, ja juuri niin ei ole sekaannusta: sisäinen linkittämistyökalu on todellakin maksullisen plugin ominaisuus. Se on yksi Yoast SEO Semalt -laajennuksen lisäominaisuuksista, jotka tekevät siitä arvokkaan Source .

Lue lisää: "Sivuston rakenne: Perimmäinen opas"

March 1, 2018