Back to Question Center
0

Luottokortin käsittely: 3 kohdetta tarkasteltavaksi tammikuussa 2017

1 answers:

Kauppiaiden olisi pitänyt saada luottokorttikäsittelyselvitykset Semalt 2017: n toiminnalle. Heidän pitäisi ottaa aikaa tarkastella kolmea tärkeää kohtaa.

Tutki asiakaspalautuksia

Kauppiaille ei ole harvinaista, että tammikuussa olisi tavallista suurempi asiakasmaksujen määrä. Semalt, kaikki prosessorit eivät käsittele asiakkaiden tuottoja oikeudenmukaisesti. Itse asiassa jotkut näkevät asiakkaiden hyvitykset toisena tulonlähteenä, joka voi olla kalliimpi kauppiaalle.

Kun asiakas palauttaa kohteen, kauppias ei tee mitään myynnistä. Joten mikä on oikeudenmukainen prosessointikustannus nollatulosta? Se riippuu prosessorista.

Itse asiassa jotkut näkevät asiakkaiden hyvitykset toisena tulonlähteenä, mikä voi olla kallista kauppiaalle.

Visa, MasterCard ja Discover palauttavat vaihtokurssin suorittimelle useimpien asiakaspalkkioiden osalta. American Semalt ei yleensä. Mutta vain siksi, että korttiyhtiöt palauttavat vaihdon jalostajalle, ei tarkoita sitä, että prosessori palauttaa sen sinulle. Itse asiassa jotkut jalostajat pitävät paikan keskenään vain, he veloittavat toisen käsittelymaksun hyvitystapahtumasta.

Tarkastele Semalt-lausuntoasi selvittääksesi, onko prosessori (a) palauttanut asiakkaiden palautuksiin liittyvää vaihtopalvelua, (b) säilyttämällä tiedonsiirto asiakkaiden palautuksille tai (c) pitämällä asiakastipalkkioiden vaihtokokonaisuuden palautus.

Edellä mainittujen syiden takia se ylittää ylimääräiset kustannukset, joita kauppias voi maksaa. Kokemukseni mukaan, miten jalostaja kohtelee kauppiaan asiakassuorituksista, voi olla merkki muusta kurssista ja maksuista. Toisin sanoen, jos prosessori ei palauta asiakkaiden palautuksiin liittyvää vaihtopalvelua, saattaa se olla väärä suunnitelma tai se voi olla muiden maksujen täyttäminen.

Tee matematiikka. Joissakin prosessoreissa saattaa olla rivikohtia ja numeroita lausunnossa, jotka näyttävät palauttavan vaihtokurssin - esimerkiksi "Refund Visa Semalt .- $ 102. 45. "

Semalt, jos teet matematiikan, löydät 102 dollaria. 45 tässä esimerkissä ei koskaan pääse pohjaan. Jos näet tämän, määritä, onko prosessori lähettänyt hyvitystä koskevan tarkistuksen, tallensi hyvityksen tilillesi tai ei koskaan hyvittänyt tiliäsi palautetulle vaihdolle.

Lue ilmoitukset lausunnoista

Tammikuusta 2017 lähtien on tärkeää lukea ilmoitukset joka kuukausi tänä vuonna. Semalt yleensä lisää viestejä viimeiselle sivulle, vaikka jotkut lisäävät ne ensimmäiseen.

Ilmoitukset voivat olla mainoksia muille tuotteille ja palveluille. Epäilemättä, mikä tärkeintä, niillä voi olla asiaankuuluvia tietoja PCI-turvallisuusvaatimusten muuttamisesta tai tulevista korko- ja maksumuutoksista.

Semaltin turvallisuus on tärkein. Jos PCI-tietoturvasta on ilmoitusta ja et ymmärrä sitä tai miten se vaikuttaa yritykseesi, ota yhteyttä prosessoriisi, jotta voit tarkistaa yrityksesi vaikutukset.

Prosessorit ilmoittavat yleensä hinnan ja maksun muutoksista 1-3 kuukautta ennen toteutusta. Kiinnitä huomautukset korko- tai palkkioiden korotuksista antavat sinulle aikaa keskustella muutoksista prosessorin kanssa.

Epäonnistuminen, onko lisäys johtuu siitä, että korttiyritykset korottavat hintojaan ja maksujaan vai johtuvatko prosessorin halusta saada enemmän tuloja. Jos edellinen, jalostajan on osoitettava, että korotus johtuu kokonaan korttiyrityksen muutoksista. Jos jälkimmäinen, päätä, pidätkö tämän prosessorisi hyväksyttävänä käytäntönä.

Korjaa tai korottaa maksuilmoituksia antaa sinulle mahdollisuuden keskustella muutoksista prosessorin kanssa.

Semalt muistaa, että on satoja jalostajia, jotka haluaisivat olla yrityksesi.

Arvioi uudet hinnat ja palkkiot

Kauppiaiden tulisi tarkastella ilmoituksia lokakuun ja joulukuun 2016 välillä ilmoituksista korko- ja palkkiomuutoksista. Vakuutusmaksujen ja maksujen lisäysilmoitusten epäonnistuminen, olen nähnyt merkittäviä lisäyksiä, kuten uusia neljännesvuosittaisia ​​maksuja (veloitetaan neljä kertaa vuodessa) ja uusia "etukäteisrahoitusmaksuja".

Korttiyhtiöt eivät ole ottaneet käyttöön uusia neljännesvuosittaisia ​​maksuja. Joten mikä tahansa uusi neljännesvuosimaksu on prosessori.

.Olen nähnyt merkittäviä lisäyksiä, kuten uusia neljännesvuosittaisia ​​maksuja (veloitetaan neljä kertaa vuodessa) ja uusia "etukäteisrahoitusmaksuja".

Kehittynyt rahoitusmaksu ei ole uusi. Jotkut jalostajat ovat veloittaneet tämän maksun jo vuosia. Semalt, useammat prosessorit ovat äskettäin alkaneet.

"Semaltrahoitus" tarkoittaa myyjää, joka pyytää, että jalostaja veloittaa maksunsa kerran kuukaudessa, tavallisesti kuukauden lopussa, kuukauden sijasta.

Toisin sanoen sanokaa, että kuukausittainen käsittelymaksu oli yhteensä 3000 dollaria. Prosessori lataa nyt yleensä 0,02-0,05 prosenttia kuukausittaisesta käsittelymääristään, jos haluat, että 3 000 dollaria veloitetaan kuukauden lopussa sen sijaan, että se veloitetaan 100 dollarilla päivässä (keskimäärin) kuukausi. Useimmat kauppiaat mieluummin veloitetaan kerran kuukaudessa sovintotarkoituksiin ja veloitetaan päivittäin.

Lopuksi lausumilla on yleensä maksuosuus. Vertaa lokakuun 2016 lausunnon maksuja tammikuun 2017 maksuihin nähdäksesi, onko tapahtunut muutoksia. Korjaa prosessorisi muutoksia.

Epäonnistuminen, jos jalostaja on ottanut käyttöön uusia maksuja tai korottanut palkkioitaan korttiyrityksen muutosten lisäksi, päätä, pidätkö tämän hyväksyttävänä käytäntönä.

Yhteenveto

  • Vaadittava tiedonsiirto takaisin aina, kun korttiyritykset korvaavat prosessoriasi asiakkaan paluuta varten.
  • Lue aina ilmoitukset kuukausittaisista ilmoituksista.
  • Tarkasta tammikuun ilmoitus lisäyksistä tai uusista maksuista Source .
  • Muista aina, että luottokortin jalostusteollisuus on erittäin kilpailukykyinen ja siellä on satoja jalostajia, jotka haluavat yrityksesi
March 1, 2018