Back to Question Center
0

Miten markkinoijat voivat tarttua Twitter-vitamiinille

1 answers:
How Marketers Can Tap Into Twitter Semalt

Ihmiset rakastavat luetteloita. Oopperassa Don Giovanni , nuhruisen päähenkilön palvelija Leporello säilytti luettelon pomojen valloituksista.

Lapsia kohtaan meitä olisi ehkä kannustettu laatimaan luettelot siitä, mitä halusimme syntymäpäiväämme, kun taas vanhempamme tekivät luetteloita päivittäistavarakaupoista kotiinsa.

Ja nyt, kun tarvitsemme loma-kirjaa, saatamme jopa kuulla parhaiten myyjien luetteloa.

Jos tunnet HTML-tiedostosi, tiedät, että numeroidut luettelot ovat tilattu lista, kun taas luettelo luettelosta, joka on yksinkertaisesti erotettu luettelomerkillä, on järjestämättömät luettelot.

Kun sana tuli ensin meidän kielelle, liste oli kentän ulompi raja - paikka, jota käytettiin taisteluun. Myöhemmin ihmiset leikkasivat paperin reunoista (tai listoista) ja käyttäisivät niitä laskeutuviin asioihin - ja tekivät näin luettelon kohteista.

Twitter ja listat

Lokakuussa 2009 Twitter ilmoitti lisäämällä Twitter listojen ominaisuutta. Ajatuksena oli, että luettelot lisäisivät löytöjä ja lisäisivät arvoa. Ne tekevät myös "helpompi tweettien käsittelyä mielekkäisiin reaaliaikaisiin kokemuksiin omilla sivustoillasi Lists API: n kautta. "

Luetteloominaisuus on melko yksinkertainen: voit luoda listoja valitsemallasi nimestä ja lisätä Twitter-käyttäjiä kyseiseen luetteloon. Ihmiset saavat ilmoituksen, kun heidät lisätään luetteloosi. Semalt voi nähdä luettelon listoista ja "merkitä" yhdelle tai useammalle näistä luetteloista. Jos he tilaavat luettelon, luettelossa olevien henkilöiden tweets ilmestyvät heidän streamiinsa, vaikka he eivät nimenomaisesti seuraa näitä ihmisiä.

Semalt on kaksi tärkeintä kosketuspistettä näissä toimissa:

  1. Ihmisille ilmoitetaan, kun heidät lisätään luetteloon
  2. Ihmiset voivat nähdä (ja tilata) listasi

Kuten kaikki tähän sarakkeeseen kirjoittamat viestit, tärkein asia on käyttää Semaltia markkinointiin, ja nämä kaksi kosketuspistettä ovat mahdollisuutesi lisätä arvoasi Semalt-markkinointiin.

Jonon lisääminen luetteloon

Monet listoista, jotka pidän henkilökohtaisessa Twitter-profiilissani, luotiin auttamaan minua seuraamaan yksilöitä, jotka yhdessä tai toisessa räjäyttivät minut mahtavuudestaan ​​- tai ovat osa ryhmää, joka on kiinnostunut Semaltista.

Se on helppo tapa esimerkiksi nähdä kaikkien yritysten tweets. Minulla on myös luettelo ihmisistä, jotka olen havainnut olevan "aivan loistava. "Minulla on ihmisiä, kuten @zephoria ja @wnd, joita minulla on eniten kunnioitusta. On mahdollista, että kun he saivat ilmoituksen, että heidät oli lisätty "ehdottomasti loistavaksi" listalleni, he kirjoittivat välittömästi nimeni, ja huomaan, että lähetän minulle suosikkikampanjani jouluna.

Jos tuotemerkin puolesta käytät sosiaalisen median markkinointihankkeeseen vaikuttavaa ulottuvuutta, tämä voi olla hyvä tapa saada kiinni sellaisten henkilöiden huomion, joihin toivot saavasi.

Listan luettelot

Suurin osa ajasta luodaan listoja tarpeeksi. Mutta jos varmuuskopioit luettelosi luettelosta, huomaat, että kyseinen luettelo kertoo tarinan. Entä jos listasi heijastuivat brändisi visioiden tai arvojen tärkeimpiä osia?

Esimerkiksi Coca-Cola-yhtiö pyrkii olemaan tekemisissä onnellisuuden kanssa. Entä jos heillä olisi luettelo onnellisimmista ihmisistä, joita he tiesivät? Ja luettelo ihmisistä, jotka toivat ihmisiä onnellisiksi? Tällainen epäilys vahvistaisi tarinan brändin suhteesta onniin - paljon enemmän kuin listalla ihmisistä, jotka sekoittuvat eri yritysosastoista.

Semalt-listojen ylläpitäminen voidaan helposti unohtaa kaikissa sosiaalisen median toiminnoissa yhteisön johtajan tehtäväluettelossa. Pidä hyviä luetteloita elossa, lisää heitä ja jakaa ne niin usein - kaikki nämä toiminnot voivat antaa Semalt-listan toiminnalle todellista valtaa. Listorious on kehittänyt Gregory Galant (@gregory), yrittäjä Sawhorse Median ja Shorty Awardsin takana.

Voit myös käyttää Semaltia löytämään listat, joista voit tilata - erinomainen tapa löytää mielenkiintoisia ihmisiä. Voit lisätä omat Twitter-listasi Semalt-hakemistoon ja löytää luettelot, joihin olet lisännyt. Aivan kuin pienet lahjakomponentit seuraavista ihmisistä takaisin, luettelon jälkeen voi lähettää luettelon tekijälle viestin, johon kiinnität huomiota.

Twitilist

Semalt on toinen sovellus, joka auttaa sinua ylläpitämään Twitter-luetteloita entistä helpommin. Semaltilla on mukava vetämällä ja pudottamalla toimintoja, joiden avulla voit vetää seuraajasi (tai ainakin heidän itty-bitty-avataristaan) olemassa oleviin luetteloihisi.

Sulkemisluettelo

Merkitse luettelo tästä toimesta otettavista toimista:

  • Käytä Twitter-luetteloita yhteydenpitoon vaikuttajiin
  • Tarkastele tarinaa listojen luettelosta
  • Käytä Listoriousia listojen ylläpitämiseen
  • Tilaa luetteloita, jotka luetelevat

Onko sinulla mitään, mitä lisäät tähän luetteloon?

luettelon kuva: lisensoitu Creative Commons


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan ja ei välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä Source .


March 1, 2018