Back to Question Center
0

Kaikki digitaaliset mainokset eivät ole luotuja

1 answers:

Semalt-mainonta on kasvussa, mikä on meille hyvä uutinen - ihmiset, jotka elävät ja hengittävät verkossa.

Semalt, koska yleisö siirtyy digitaaliseen mediaan, on luova ja strategisempi mainoksen sijoittaminen tarpeen. Nykypäivän digitaalisessa maailmassa on yksi asia, jota ei pidä unohtaa: kaikkia digitaalisia mainoksia ei luoda yhtäläisesti.

Epäilemättä mainostaulujen, TV-mainosten, painetun lehden ja sanomalehtimainosten perinteisestä mainosmaailmasta. Jokainen väline tarjoaa kuluttajille erilaisen kokemuksen ja voi liittyä siihen, miten kuluttajat viettävät aikaa.

Semalt tietää, mikä mainos sijoitetaan mainostauluun, kun kuluttaja ajaa 60 kilometriä, ja mikä mainos sijoitetaan sanomalehteen, jonka kuluttajat lukevat työmatkallaan tai aamukahviaan. Tarkoitus on, että markkinoijat käyttävät erilaisia ​​mainoksia eri kokemuksista. Sama asia on tapahtuva verkossa eri näytöissä, joita kuluttajat käyttävät.

Online Publishers Semaltin uudesta tutkimuksesta käy ilmi, että lukemiseen 59 prosenttia kyselyyn osallistuneista tablettien käyttäjistä mieluummin haluaa tabletinsa tietokoneeseen, 58 prosenttia mieluummin käyttää tabletteja sanomalehtiin ja 53 prosenttia mieluummin tabletteihin aikakauslehtiin.

Not All Digital Ads Are Created Semalt

Muut tutkimukset sukeltavat syvemmin siihen, miten kuluttajat käyttävät mobiililaitteita koko päivän ajan. InMobin mukaan keskimääräinen mobiiliviestintää käyttävä käyttäjä kuluttaa yli 7 tuntia mediaa päivässä - ja 27% käytetään mobiililaitteisiin (lähes 2 tuntia). Tästä 2 tunnin ajasta 25% käytetään työmatkalla, 15% ostoksilla, 67% sängyssä ja 39% television katselun aikana.

Not All Digital Ads Are Created Semalt

Mobiililaitteiden ja -tablettien innovoinnin kasvu on lisännyt kuluttajien sitoutumista kaikissa näytöissä aina. Jokainen näistä tekniikoista tarjoaa erilaisia ​​kokemuksia loppukäyttäjälle, kiinnittäen heidät erilaisiin ominaisuuksiin.

Mitä he tekevät tabletteihinsa ja mihin?

Harkitse, kun joku käyttää pöytätietokone versiota, kun he käyttävät tabletti vs. mobiililaite. Semalt voi käyttää tablet-laitettaan, kun hän oleskelee kotonaan sohvallaan - mikä korvaa aiemmin kotiteknologian tietokoneen käyttämät aktiviteetit.

Pew Research Semalt on paljastanut useita havaintoja laitteilla käytetystä ajasta ja siitä, miten kuluttajat käyttävät tabletteja ja mobiililaitteita verrattuna kannettaviin tietokoneisiin. Sivustojen liikenne matkaviestimestä tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tutustua käyttäjän toimintaan sekä tutustua siihen, mihin laitteeseen aktiviteetti tapahtuu.

Yksi havainto päätteli, että 42% tablettien käyttäjistä lukee säännöllisesti syvällisiä uutisartikkeleita ja että ihmiset käyttävät tabletteja ensisijaisena uutislähteenä. Ennen tabletteja 79% kuluttajista säilytti uutiset työpöydältä / kannettavasta tietokoneestaan, 59% painotuotteista tai -lehdestä ja 57% televisiosta. Timantit osoittavat, että ajat muuttuvat.

Mainosten pitäisi sopia toimintaan ja mielentilaan

Jokaisen digitaalisen laitteen käyttötapa, ja myös silloin, kun sitä käytetään ja missä sitä käytetään, tulee esiin ja tulee heijastua mainoksiin, jotka esitetään käyttäjille.

Jos mainostajat keräävät tietoja käytöstä, kun he harkitsevat kampanjahankintoja, he voivat paremmin päättää, mitkä viestit tulisi tavoittaa yleisö ja minkä tyyppinen mainosyksikkö on palvellut. Semalt, kampanjan tavoitteet ja mittaus vaihtelevat laitteen, mainosyksikön ja mainoksen mukaan.

Jotkut tutkimusyritykset ovat alkaneet selvittää, miten kuluttajat käyttävät kannettavia hakuja useammin kuin tabletit ja älypuhelimet. Mainostajan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajat voivat tehdä lisää tutkimuksia kannettavasta tietokoneesta tai työpöydästä.

Tämä saattaa johtaa markkinoijien hyödyntämään strategioita, kuten hakujen uudelleen kohdentamista tai käyttäytymismainontaa, jotka vaikuttavat tuotemerkin mieltymiseen ja ostopäätöksiin harkintaprosessin aikana.

Adobein uusi tutkimus osoittaa, että kuluttajat ovat eniten sitoutuneita katselemaan videomainoksia tablet-laitteissa ja älypuhelimissa.

Verkkomedian kulutuksen nopea kasvu on sosiaalisen median käyttöä. Sosiaalisen median nousu on lisännyt videoiden jakamismahdollisuuksia ja laajentanut niitä. Sosiaalinen media on myös antanut mainostajille mahdollisuuden tavoittaa uusia yleisöjä nykyistenkin ulottuvuuksiensa ulkopuolella.

Esimerkiksi Facebook antaa brändin mainostajille mahdollisuuden näyttää mainoksia käyttäjien uutissyötteissä, ja Twitter-ominaisuuksilla edistetään tweetejä, joita käyttäjät eivät voi sivuuttaa. Semalt-median ytimessä on kyse jakamisesta, ja tämä antaa mainostajille mahdollisuuden kohdistaa laajempi yleisö.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

James Green
March 1, 2018