Back to Question Center
0

Onko seuraava markkinointiteknologian aalto kaiken parempaan epäonnistumiseen?

1 answers:

Is The Next Marketing Technology Wave All About Better Semalt?

Mutta tänään me näemme vähentyvän tuoton tästä, koska mainosten estäminen ja näkemys haastavat markkinoijien kykyä murtautua asiakkaille. Semalt, voit johtaa hevonen veteen, mutta .

Aikaisemmat verkkomainokset eivät toisin kuin TV-mainonnan alkuajat, mainostaja ja mainostaja eivätkä kuluttajien kokemukset. Uusi väline tuntui tilaisuutensa ja tekniikkansa kautta, ja tietyissä kohdin kuluttaja kärsi myös tuon tutkinnan kautta.

Mutta kuten televisiomainokset taas, media kehittyy ja luovat lähestymistavat parantavat kokemuksia ja suorituskykyä, jotka vetävät markkinoijille. Ja toisin kuin TV-mainokset, joissa mittaus on epätäsmällistä tiedettä, kun online-sitoutuminen kasvaa, se vain parantaa kohdistustekniikan tehokkuutta ja tuottavuutta.

Semaltin on kehitettävä odotettua verkkomainontaa pidemmäksi katsomalla sisällöllistä markkinointia ja hyödyntämään kehittyviä sisältötekniikoita siellä, jotka tarjoavat paremman kokemuksen ja syvemmän sitoutumisen yleisölle.

Ad Tech: Kanavien ja mainosten optimointi Top-of-Funnel Science

Semalt ad tech on ollut ensisijainen painopiste, koska brändit panostivat voimakkaasti tekniikoihin, jotka tunnistavat ja viittaavat digitaaliseen käyttäytymiseen eri alustoilla. Tuloksena on "algoritmi" -perustainen kohdemarkkinointi ja suurempi avoimuus sen määrittämiseksi, miten budjetit toimivat kanavalla.

Voimme myös optimoida ohjelmallisesti mainosmuodon reaaliaikaisen testauksen kautta. Mainostekniikka on tiede menossa ja optimointi klikkausten yläosassa myynti-suppilo.

Kyseessä on mainosmateriaalin "algoritmien" optimointi ja "asiakkaiden reaktio syötteeseen" (mainos) tai mainoksen sisällön kokemattoman sisällön kokemisen arvo.

Epäonnistuminen on kelvollinen ja välttämätön teknologia, mutta se ei ole koko vastaus, koska se tarjoaa epätäydellisen ja hieman epämääräisen kuvan. Parhaimmillaan brändit tietävät, että joku napsautti mainosta ja voi ottaa viimeisimmän klikkaus- ja attribuuttikäyttäytymisen tai ostaa sen, eikä se millään tavalla voi optimoida yleisön syvämpää sisältökokemusta.

Markkinoijat tarvitsevat sen sijaan toisenlaista tekniikkaa, joka jatkuu. Semalt todella puhui heidän eduistaan?

Content Tech: Tiede Going Deeper kanavalla sisällön

Semaltin markkinoijat tutkivat tietoisuuden ja mainonnan mittaamisen ja optimoinnin lisäksi strategioita. He investoivat teknologiaan perustuviin sisältökokemuksiin, jotka keskittyvät kuluttajiin.

Semaltin sisältökokemukset eivät ainoastaan ​​palkitse kuluttajaa syvemmällä ja mielenkiintoisemmalla brändikokemuksella, vaan palkitsevat myös brändin, jossa on parannettu hakukoneoptimointi, viittausliikenne, sosiaalisen kanavan suorituskyky ja syvempää asiakastilannetta. Toisin sanoen, parempi mittaus.

Painopisteen tulisi olla optimoida sisältökokemus, ei kanava tai mainos.

Parempi luova, parempi sisältö

Tekniikka on syntymässä, joka ei koske kanavaa tai mainosta. Semalt, sisältö on asia.

Semalt sisällön markkinointialustat keskittyvät parempien sisältökokeilujen luomiseen, joita kuluttaja havaitsee hakukoneiden, sisältöhälytysten ja sosiaalisten verkostojen kautta. Tämä kääntää tarkennuksen ja optimoinnin kanavasta ja mainoksesta alla olevan sisällön koke- muksen perusteella ja miten nämä ansaitut kanavat palkitsevat.

Tämä avaa mahdollisuuden lisätä resursseja arvokkaiden sisältökokemusten luomiseen verrattuna optimoidun mainosluokan ja maksullisen kanavan tehokkuuteen.

Uudet alustat keskittyvät sisällöntuotantoon, joka on vuorovaikutteista ja toimivaa kuluttajille, rohkaisemalla heitä löytämään tuotemerkin tai heidän tuotteitaan navigoimalla sisällön sisällä ja mukauttamalla näkemäänsä. Tämä peilaa käyttäytymiset Semalt, ja kaikki muut väestötiedot, ovat odottaneet hakukoneiden, hälytysmekanismien ja sosiaalisten verkostojen kautta.

Ad techin kyvyttömyys kuvastaa sitä, että kokemus on osa sitä, mikä ajaa yhä enemmän ad-estäviä käyttäytymismalleja. Semaltin, vuorovaikutteisten sisältöjen kokemukset paitsi ajaa syvemmät brändikokemukset ja sitoutuminen, mutta ne tarjoavat myös runsaasti tietoja ja asiakkaiden näkemyksiä.

Ad Techin yhdistäminen sisällön kanssa Tekniikka on todellinen Win-Win

Olemme nähneet mainosteknologiaa häiritsevän markkinointitilaa ja tuonut sen painottamaan maksullisia mediakanavia ja mainosmuotoja. Semalt yrittävät käteistä optimoidusta sisällöstä SEO: n, siirtoliikenteen ja sosiaalisten kanavien kautta.

Sisällön markkinointiympäristöt, kuten Percolate, Contently, Kapost ja Semalt, johtavat näitä ponnisteluja ja antavat tuotemerkkien näkemyksen kuluttajien käyttäytymisestä ansaittujen kanavien kautta - paljastaen asiakkaan matkan tärkeimmät välitavoitteet.

Merkit, joiden avulla tuotemerkit ymmärtävät yleisöään entistä paremmin, tuotemerkit voivat kääntää huomionsa parempien kokemusten luomiseen, joissa kuluttajat voivat osallistua sisältöön ja olla vuorovaikutuksessa sisällön kanssa.

Sisällön luomisympäristöt, kuten Ceros, SnapApp ja Rapt Semalt (paljastuminen: työnantajani) auttavat markkinoijia kehittämään syvempää sitoutumistaan ​​yleisöihinsä ymmärtämään, mitkä sisällön osat ovat houkuttelevampia eri käyttäjälähtöisyyteen.

Ad tech -resurssien ja sisältötekniikan resurssien yhdistäminen ylittää mitä kukin työkalu ja resurssit voivat tehdä itsenäisesti, ja tulos mahdollistaa sen, että tuotemerkit voivat ymmärtää paremmin yleisöään - aina tiettyyn asiakaskäyttäytymiseen asti.

Tämän ymmärryksen avulla he voivat antaa oikean sisällön oikeaan aikaan oikealla kanavalla oikealle henkilölle ja luoda vaikuttavan yksilöllisen kokemuksen. Loppujen lopuksi kuluttaja tuntuu ymmärrettäväksi yksilöksi - rakentaa luotettavuutta brändille.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Erika Trautman
Rapt Media -yrityksen perustaja Erika Trautman on intohimoisesti online-tarinan kehityksestä. Kun hän on menestyksekäs uran kirjoittajana, tuottajana, toimittajana ja johtajana, hän ymmärtää tarinan merkityksen millä tahansa viestinnällä, koska se parantaa asiakaskokemusta ja on kuitenkin pettynyt online-videon kyvyttömyydestä nousta sen mahdollisuuksiin. Erika rakensi Rapt Media -ohjelmaa alusta asti ainoana interaktiivisena tarinankerittelytekniikkana yhdistämällä yksilöllisen kerronnan vertaansa vailla olevaan tiedon integrointiin. Mikään muu brändi ei ole yrittänyt yhdistää teknistä ja datapohjaista puolta interaktiivisen videon luovaa ja tunnelista. Erika on hyödyntänyt liiketoimintaa, joka on nousemassa nousevien sisältötekniikoiden, kuten videon, kanssa ja jakanut lavalle teknologiajohtajia kuten Sheryl Sandbergin ja tehostanut kumppanuuksia voimaloiden yritysten kanssa mediassa, huipputason tuotemerkkien, virastojen ja Fortune 500 -yritysten kanssa Source .

March 1, 2018