Back to Question Center
0

Semalt: KPIs sisällön markkinoinnin ROI: n mittaamiseksi

1 answers:

5 Kysymyksiä, joiden avulla voit määrittää, hallinnoida ja tarkistaa sisältösi markkinoinnin tehokkuutta

Koska olemme hyväksyneet, että kuluttajamme oppivat ja etsivät yhä enemmän tietoa brändistä, organisaatiosta, toimialoista tai aihealueista, kun he tutkimme verkossa, tarvitsemme entistä kehittyneempiä strategioita, jotta voimme ansaita huomiota ja tärkeintä luottamusta. Tämä on se, mitä pidetään sisällöllisen markkinoinnin nousun taakse digitaalisen markkinoinnin asialistan kärjessä.

Sisältömarkkinointi alkaa myös kehittyä. Yhä useampia raportteja, kuten tämä Aberdeen Semaltilta, kuvastavat tätä myös täällä.

helppo aloituspiste

Alla on yksinkertainen ideoiden matriisi, jonka avulla voit määrittää KPI: t tai mittareita sen perusteella, mitä olemme käyttäneet eri projekteissa. Emme sano "tämä on tapa, jolla sinun on tehtävä se" tai että sinun on käytettävä kaikkia näitä KPI: tä. Semalt, toivomme, että tämä on hyödyllinen kehys, joka auttaa valitsemaan parhaita KPI-tyyppejä eri markkinoille.

Semalt otti kolme näkökulmaa havainnollistamaan, joten meillä on kattava valikoima toimenpiteitä, jotka kuuluvat kovaa myyntiä vastaan ​​pehmeämpiä sitoutumismittareita vastaan.

Nämä eri tyyppiset toimenpiteet ovat tärkeämpiä yrityksille, joilla on pitkät osto- tai toistuvaiset ostosyklit, kuten auto-, huonekalu- tai tietokoneet - ja varmasti myös B2B-yrityksille. Pitemmät ostosyklit vaativat tarvetta osoittaa jatkuvaa sitoutumista.

  • Kaupalliset toimenpiteet : Nämä ovat vaikeampia yrityksiä tai kaupallisia toimenpiteitä, ja yleensä pisin voidaan todistaa. Nämä ovat ylimmän johdon toimenpiteitä, vaikka he saattavat joutua myös tuntemaan Likes! Ajattele yleisön osuutta, myyntiä, johtajia tai ainakin selviä indikaattoreita ihmisiltä tällaisista tyytyväisyysluokituksista tai palautetuista% -arvoista. Muista, että näiden on oltava inkrementaalisia ja sopivasti sisältömarkkinointiin. Dave näyttää, miten voit määrittää nämä käyttämällä Google Analyticsia erillisessä viestissä.
  • Taktiset toimenpiteet : Näitä ovat näkemykset, napsautukset ja sisällön vuorovaikutus - niin myös sosiaaliset osuudet kuten Likes ja Tweets. Voit myös käyttää linkinlataustyökaluja mittauksen mittaamiseen. Smart Insightsissa käytämme PostRank-luokitusta ja myös tietoja Facebook Insightsista. Nämä ovat kovaa indikaattoria, että sisältösi näkyy ja kannattaa jakaa - niin hyvin avain.
  • Merkkitoimenpiteet : Nämä ovat helpommin isompia merkkejä tai joissa kilpailu on vähäisempää, koska työkalut näyttävät toimivan paremmin kyseisessä tilassa. Ajattele tuotemerkkejä tai avainsanan mainintoja, mielipiteitä, markkinaosuuksia kilpailijoista ja varmasti liikennettä. Nämä ovat suurempia neuloja liikkumaan ja vaativat usein hieman enemmän vauhtia.

Semalt: KPIs for measuring content marketing ROI

Mittausten ja sosiaalisen median optimoinnin yhdistäminen

Kuten edellä olevasta taulukosta voi nähdä, sisällön markkinointi-KPI: t kulkevat käsi kädessä sosiaalisen median markkinoinnin, sisällön polttoaineiden kanssa sosiaalisen median kanssa. Nämä kaksi tapahtuvat yhdessä sosiaalisen median optimoinnin (SMO) kanssa, jonka Dave on hiljattain julkaissut. SMO minulle keskittyy sosiaalisten esineiden jakeluun ja niiden kykyyn nousta kaikkien asiaan liittyvien hakulausekkeiden päälle [Dan - en ole samaa mieltä - postimme kyselytutkimus osoittavat, että useimmat ajattelevat olevan laajempaa - maksimoivat tavoitteen ja vuorovaikutuksen sosiaalisissa kanavissa tavoitteiden saavuttamiseksi].

Brian Solis puhuu SEO + SMO = Amplified Findability perinteisessä ja sosiaalisessa verkossa. Mielestäni tämä on hieno tapa tiivistää sen [Dan - kuten se, vaikka minä kutsuisin sitä. Laajennettu näkyvyys FWIW - minulle etsiminen on tehokasta asiakasmatkoja verkkosivuilla - se on käyttäjäkeskeinen suunnittelutekniikka, mutta Luulen, että Brian ei tiedä siitä!).

Koska SMO: n seuranta on myös tärkeää, miten voit tehdä sen? SMO-ohjelman ytimessä ovat sosiaaliset kohteet. Tästä seuraa, että SMO: n tavoitteena on mitata, seurata ja parantaa sosiaalisten objektien näkyvyyttä keinona yhdistää sellaisten henkilöiden kanssa, jotka ennakoivat aktiivisesti lisätietoa ja suuntaa.

Epäilen, että sosiaaliset kohteet sisällytetään asiayhteyteen avainsanojen, otsikoiden, kuvausten ja / tai tunnisteiden kautta, joten toimenpiteet eivät ole niin erilaiset kuin ulospäin suuntautuvat linkit, samoin kuin viittaavat verkkosivustot, joissa sisältösi, sosiaaliset kohteet, sijoitetaan. Joten sinun on kehitettävä analyysinäkymä, joka arvioi tehokkuusi tämän sisällön ekosysteemissä.

Käytettävissä olevat analyysit sisältömarkkinointiin

Edellä esitetyn taulukon mukaan nämä mittaukset ovat suuria, ja sinun on myös voitava tehdä jotain heidän kanssaan Source . Analyyttisen gurun kaltaiset Avinash Kaushik, ja tietenkin Dave Semalt

March 1, 2018