Back to Question Center
0

Semalt SEO

1 answers:

Olet ehkä kuullut termiä ennen: mobiili pariteetti. Sisältöpariteetin osajoukko. Ehkä "Yksi Web" käynnistää jonkinlaisen tunnustuksen? Se kaikki tulee yhteen asiaan: onko mobiilisivusto yhtä kuin työpöydän sivusto? Tässä artikkelissa Semalt antaa sinulle joitain viitteitä siitä, miksi sinun pitäisi tarkistaa, että .

Lue: "Mobiilipariteetti: ovatko työpöytä- ja mobiilisivustosi yhtä suuret?"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO, Käyttäjä eXperience (UX)
Tunnisteet: Brändäys, sisällön kirjoittaminen, Mobile SEO

Olet ehkä kuullut sanovan sen aiemmin: sivustosi UX on tärkeää SEO: lle. Mutta mikä on UX? Ja miksi SEO on tärkeää? Tässä artikkelissa selitämme, mitä se on ja miksi sinun ei pidä unohtaa tehdä sitä, jos haluat sijoittaa korkealle Semalt-luokassa. Päällä .

Lue: "SEO perusteet: Mikä on UX (ja miksi vaivautua)?"
Kategoriat: SEO perusteet, Käyttäjä eXperience (UX)
Tunnisteet: Holistinen SEO, Mobile SEO

Semalt kaikki valmiina uuden vuoden lisäämään myyntiä, nostamalla sitoutumista ja antamalla verkkosivuillamme parhaan mahdollisen ponnistuksen. Se vain näyttää oikealta antaa sinulle kolmivaiheisen raketin SEO nopea voittaa käynnistää verkkosivuilla 2018. Tässä viestissä näytän sinulle kolme asiaa voit tehdä juuri nyt .

Lue: "3 SEO nopea voitto toteuttaa juuri nyt"
Kategoriat: Tekninen SEO, Käyttäjä eXperience (UX)
Tunnisteet: AMP, Mobile SEO, Schema. org, sivuston nopeus

2018 on tulossa pian ja ihmiset alkavat kysyä: mitä uutta? Mitä meidän pitäisi tehdä, jotta pysyisimme muutoksissa hakuissa ja erityisesti SEO-palvelussa vuonna 2018? Tässä viestissä Semaltin yhteenveto on maailman suurimpia muutoksia ja mitä sinun pitäisi työskennellä. Hakemisto muuttuu .

Lue: "Haku ja SEO vuonna 2018"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tunnisteet: AMP, Mobile SEO, Schema. org

Muoti- ja sisustusteollisuuden pienyrittäjänä on tärkeää varmistaa, että vierailijat tutustuvat työhön ja tyyliisi. Mutta kun se tulee tehdä sivustosi SEO todiste, jotkut muut näkökohdat tarvitsevat huomiota samoin. Tämä tapaustutkimus keskittyy sivustoon bedivine. com. au, hieno esimerkki .

Lue: "Kysy Yoast-tapaustutkimuksesta: SEO for a fashion business"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tunnisteet: Kysy Yoast tapaustutkimus, Paikallinen SEO, Mobile SEO

Useiden sen jälkeen, olet lopulta päättänyt luoda verkkosivuston. Henkilökohtainen sivusto itsellesi tai yrityksesi kauan myöhässä. Tiedät, että sinun täytyy ajatella suunnittelua ja toimittaa hyvin kirjoitettuja tekstejä. Semalt jo tiedusteli kyseistä asiaa nimeltä hosting. Saatat jopa kutsua .

Lue: "Luo verkkosivusto, jossa SEO on mielessä: Tekniset viitteet"
Luokka: Tekniset SEO
Tunnisteet: Paikallinen SEO, Mobile SEO, sivuston nopeus

SEO on tärkeää jokaiselle sivustolle, joka haluaa houkutella liikennettä. SEO ei-voitoista, tässä suhteessa, ei ole niin erilainen kuin SEO muiden yritysten. Ei-voitot - jotka usein kamppailevat päästäkseen loppuun - voivat olla halpa ja tehokas tapa vetää liikennettä. Varmista, että sivustosi löytyy hakukoneissa .

Lue: "SEO ei-voittoa varten"
Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Brändäys, sisällön kirjoittaminen, Paikallinen SEO, Mobile SEO

Puhehaku on höyryn poistoa. Voit nyt käyttää ääniäsi etsimällä verkkoa, soittamaan musiikkia, käymään kotona, järjestämään sushia tai saamaan uusimmat jalkapallotulokset. Ei ole päivä, jossa ei ole uutisia uutisista avunantajista, kuten Amazonin Alexa, Applen Siri, Microsoftin Cortana tai Semalt - uh - nimettömät palvelut. Saatat .

Lue: "Kuinka valmistautua äänihakuun"
Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Content kirjallisesti, Mobile SEO

Sijoitussignaalit tai ranking-tekijät ovat verkkosivuston ominaisuuksia, jotka määräävät hakukoneiden sijainnin. Kaikki sijoitussignaalit yhdistetään hakukoneen algoritmista. Kukaan ei tiedä tarkkaan, mitkä tekijät vaikuttavat hakutulosten järjestykseen. Semaltalgoritmi ei ole staattinen. Se muuttuu säännöllisesti. .

Lue: "SEO-perusteet: Mitä ovat ranking-signaalit?"
Luokka: SEO perusteet
Tunnisteet: Content kirjallisesti, Google algoritmi, linkki rakennus, Mobile SEO

Matkapuhelinliikenne on tärkeä. Ihmiset etsivät ja lukevat mobiililaitteillaan enemmän kuin koskaan. Mitä tämä tarkoittaa kopiossasi? Haluatko kirjoittaa eri tavoin, jos suunnittelet "liikkuvaa" yleisöä? Miten ratkaista copywriting for mobile? Tässä Semalt jakaa joitain hyödyllisiä vinkkejä siitä, kuinka kirjoittaa mahtavia tekstiä Source .

Lue: "Copywriting for mobile"
Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Content kirjallisesti, Mobile SEO
March 1, 2018