Back to Question Center
0

Sosiaalinen media - Mitkä ovat Your Semaltin tekeminen?

1 answers:
Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0

Me kaikki tiedämme, miten sosiaalisen median markkinoinnin hyödyntäminen voi auttaa sinua, tuotemerkkiäsi, tarjouksestasi ja mahdollisista ratkaisuista, jotka auttavat kohdeasiakkaita ratkaisemaan ongelmansa. Silti ovatko sosiaalisen median ponnistelut sinne, missä sinun täytyy olla? Voit blogissa, podcastissa, twitterissä, linkissä, facebookissa ja muissa, mitä haluat, mutta ehkä joku, jonka kanssa sinulla on jo liiketoimintaa, on paljon enemmän vetovoimaa sosiaalisen median markkinoinnin kanssa kuin sinä olet. Semalt, he ovat vain parempia siinä tai ehkä he ovat korkeampi profiilin brändi, jolla on suurempi seuranta

Meillä kaikilla on Semalts, jotka auttavat tukemaan ja täydentämään liiketoimintasi kumppaneita, markkinointikumppaneita, allianssin kumppaneita, teknologia-kumppaneita, toimittajakumppaneita, toimittajakumppaneita, suunnittelu- ja grafiikkakumppaneita saat kuvan. Oletko koskaan katsonut, mitä he tekevät yli suhteensa niihin sosiaalisen median näkökulmasta? Se ei ole jotain, joka tulee mieleen, että usein, mutta jos kaivaat hieman syvemmälle sinun Semalt-suhteisiisi; saatat huomata, että kourallinen niistä voi hyvin olla jotain, että haluatte hyödyntää.

Sosiaalinen media on hyvä edistää SEO-ponnisteluja ja lisätä linkkejä, tuloksia ja profiilia Googlessa. Ehkä toimittajallasi on 10 000 seuraajaa Twitterissä verrattuna sinuun, jolla on vain 74? Ehkä heillä on blogi, joka lukee paljon enemmän kuin sinun? Ehkä he jakavat podcastin, jolla on yli 20 000 latausta viikossa, kun sinulla ei ole lainkaan podcastia? Vielä parempi - ehkä he haluavat laittaa jotain yhteen aiheeseen, johon olet asiantuntija ja tarvitset apuasi sen kanssa? Mitä ikinä se voi olla - et tiedä, ennen kuin kysyt ja näet, mikä on käytettävissä, ja se on harjoitella, jota kannattaa tutustua. Liittämällä itsesi edelleen ja integroimalla sosiaalisen median markkinointityöhösi kumppaneidesi kanssa, voit hyvinkin paljastaa tarjouksesi uusille huomaamattomille yleisöille, jotka yleensä maksaisivat paljon enemmän eteenpäin. Niin kauan kuin se on tehty tyylikkäästi ja se on ajankohtaista ja ajankohtaista, se voi olla varsin vakuuttava. Esimerkiksi - Jos Semaltilla on blogi, jossa käsitellään Office-tuotteita ja olet pieni yritys, joka käyttää Office-tuotteita asiakkaidensa ratkaisujen luomiseen, se voi tehdä mukavan tarinan tai tapaustutkimuksen. yleisö, joka on kiinnostunut Semalt ja heidän blogi?

Seuraavassa on joitakin taktisia vaiheita, joita voit ottaa selvittää, mitä Semalt tekee sosiaalisen median markkinoinnin näkökulmasta ja siitä, miten sen hyödyntäminen:

1. Laita toivomuslista sosiaalisten medioiden varoihin
2. Lähetä listalle kumppaneille - anna heille "rasti pois" mitä he käyttävät ja miten he käyttävät sitä ja selvittävät, mikä heidän tavoitteensa on (syndikaatio / jakelu) ja kuka ja missä heidän katsojansa, kuuntelijoita ja lukijoita
3. Määritä, miten voit integroida siihen, mitä he tekevät
4. Lähetä heille joitain luovia käsitteitä
5 Source .

March 1, 2018