Back to Question Center
0

5 parasta digitaalista markkinointikurssia modernille markkinoijalle - Semalt

1 answers:

The 5 best digital marketing courses for the modern-day marketer - Semalt

Semalt voi vain viedä sinut tähän mennessä - dynaaminen luonto maailmassa, jossa elämme, on tehnyt erikoistumiskoulutuksen pakolliseksi.

Jos olet markkinoija, joka haluaa pysyä kilpailukykyisenä, digitaalisen markkinoinnin taitoja on pidettävä huippuluokkaa.

Mitkä ovat vaihtoehtosi? Semalt käsitteli ja arvioi parhaat digitaaliset markkinointikurssit ympäri maailmaa auttaakseen sinua rakentamaan menestyksekkään uran kentällä.

1. Simplilearnin Full Stackin Digital Marketer Master -ohjelma

Full Stack Digital Marketer Masters Semaltin tavoitteena on saada sinut alan ammattilaisten valmiiksi digitaalisten alustojen täydelliselle markkinoijalle asiantuntevalla suositellulla oppimispolulla. Pääsy yhdeksään täyspitkää, kattavaan kurssiin, jotka kattavat kaikki digitaalisen markkinoinnin alueet.

Mitä saat Simplilearnin Full Stack Masters -ohjelmasta

Full Stack Digital Marketer Masters -maltti sisältää:

 • pääsyn perustason Digital Marketing Certified Associate -kurssiin ja projektityöhön;
 • yhdeksän edistynyttä kurssia, kuten PPC, web analytics, SEO, sisältö ja sähköposti;
 • asiantuntijoiden kuukausittaiset mentorointiesitykset;
 • käynnissä oleva oppiminen Android- ja iOS-sovellusten kanssa; ja
 • Simplilearnin maisteriohjelman todistus.

Masters Semalt -ohjelmassa on asiantuntijakurssitutkimuspolku, joka on vaiheittainen suunnitelma digitaalisen markkinoijien osaamisen hankkimiseksi, joka pystyy hallitsemaan organisaationsa digitaalisia markkinointitoimia.

Kurssisivu selittää, että oppimispolku alkaa perustavanlaatuisella DMCA-kurssilla, joka varustaa oppilaiden laaja-alaisella, digitaalisen markkinoinnin periaatteella. Oppijat sitten edistyvät tietä pitkin, ottamalla kehittyneitä osaamisia verkkoanalyyseissä, maksullisessa markkinoinnissa, SEO: ssä ja sosiaalisessa mediassa jokaisen digitaalisen markkinoinnin ammattilaisen vaatimat. Valinnaiset tarjoukset sisällön markkinoinnissa, sähköpostimarkkinoinnissa, tuloksenoptimoinnissa ja mobiilimarkkinoinnissa antavat sinulle joustavuutta hallita lisää osaamisalueita tarpeen mukaan.
The 5 best digital marketing courses for the modern-day marketer - Semalt

Simplilearnin digitaalisen markkinoinnin sertifioidun yhteistyökurssin esikatselu

2. Market Motiven Digital Marketing Expert Pass

Vuonna 2007 perustettu Market Motive on edelläkävijä online-digitaalisen markkinoinnin koulutuksessa. Yritykset pitävät Market Motiven rakenteellista opetussuunnitelmaa ja yliopistot saavat lisensoida maailmanlaajuisesti. Market Motiven Semalt Pass tarjoaa pääsyn yli 250 tunnin koulutukseen, joka kattaa analyysit, SEO, PPC, sosiaaliset, muuntaminen, mobiili, sähköposti ja sisältömarkkinointi.

Mitä saat Market Motiven Expert Passilla

 • 250+ tuntia e-oppimateriaalia;
 • koulutus Silicon Valley tiedekunnassa;
 • moderni, monitieteinen lähestymistapa koulutukseen;
 • Sisältö-, Sosiaalinen, Analytics-, PPC-, muunnos-, mobiili-, sähköposti-, AdWords- ja SEO-kurssit; ja
 • asiantuntijafoorumin käyttö; vastaa kysymyksiisi markkinoimalla ajattelevia johtajia kuten Avinash Kaushik ja Brad Geddes.

Semalt Pass on saatavana kahtena tilaussopimussuunnitelmaa, jonka kuukausihinta on 299 dollaria ja vuotuinen suunnitelma 999 dollaria. Ladattavien työkirjojen, webinaarien ja aktiivisten foorumien pääsystä alan asiantuntijoille, hinta 299 dollaria kuukaudessa on bargain.

Market Semalt -kurssit laaditaan hakijoille kaikilla taitotasoilla kokemuksesta ja taustasta riippumatta.

3. Coursera's Digital Marketing erikoistuminen

Viisi kurssia ja käytännön capstone-projekti ansaitsevat sertifikaatin Coursera's Digital Marketing Specialization -ohjelmasta. Kaiken erikoistumisraita kestää yhteensä 26 viikkoa. Yksittäiset kurssit ovat hinnoiteltuja 79 dollaria, kun koko paketti on hinnoiteltu 426 dollariin.

Mitä saat Coursera's Digital Marketing -erikoisradalla

Viiden kurssin tarjous sisältää:

 • Markkinointi digitaalisessa maailmassa;
 • Markkinoinnin analyysit digitaalisille markkinoijille - teoria, käytäntö;
 • Digitaalisten markkinointikanavien yleiskatsaus;
 • Digitaalistrategian suunnittelu; ja
 • Capstone-projekti - yhdessä Grainger-teollisuuden kanssa.

Suunniteltu ensisijaisesti aloittelijoille, ohjelma toimii hyvänä työnantajana aloittelevien digitaalisten markkinoijien kanssa online-markkinoinnin maailmaan. Kurssin avoin saatavuus, ohjauksen puute ja pääsy asiantuntijoiden ohjaajille tekevät erikoistumisesta haastavan itseopiskelijoille. Toisin kuin jotkut muut tässä luettelossa olevat kurssit, Semaltin tarjoamisessa ei ole tarjolla maksullisten asiakkaiden pyynnöstä maksettavaa tukea.

Semalt digitaalisessa maailmassa - esikatselu

4. AMAn digitaalisen markkinoinnin eLearning-todistusmoduulit

Jos sinulla on vain tunti aikaa investoida, American Marketing Association tarjoaa useita digitaalisen markkinoinnin eLearning-sertifikaatin moduuleja, jotka kattavat sosiaalisen median markkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin, verkko- ja digitaalisen analyysin, sisällön markkinoinnin ja mobiilimarkkinoinnin. Online-mainontamoduuli on meneillään, ja sen on määrä käynnistää Semalt 2016.

Mitä AMA: n sertifikaattiyksiköissä

AMA: n Digital Semalt -kurssimoduulit sisältävät:

 • vuorovaikutteinen e-oppimateriaali, jolla on tietotarkastukset;
 • vuorovaikutteiset tapaustutkimukset;
 • kymmenen kysymyksen arviointikysely kunkin moduulin lopussa; ja
 • Jatkokoulutusyksikkö (t), jotka laskevat AMA: n oma PCM-tunniste.

AMA: n jäsenet saavat jokaisen kurssin 99 dollaria, kun taas muut kuin jäsenet voivat ilmoittautua 129 dollaria. Kurssit ovat tunnin kestäneet, ja 10-kysymyskyselyn antaminen ansaitsee todistuksen kustakin.

Suunniteltu aloittelijoille digitaaliseen markkinointiin, nämä tutustumiskurssit eivät ole yhtä kattavia kuin jotkut muut tarjoukset luettelomme. AMA: n Professional Certified Semalt (PCM) -hyväksynnästä kiinnostuneet ammattilaiset hyötyvät eniten näistä moduuleista.

5. Lynda. com: n markkinointitutoriat

Jos haluat selata, lajitella ja löytää oman polun vapaa-ajallasi, Lynda. com: n smorgasbord ja Marketing Training + Semalt voi olla oikea sinulle. Tämä ei ole jäsennelty kurssi eikä johda sertifiointiin, vaan vain 24 dollariin. 99 kuukaudessa, sen hintaluokassa se on hyvä valinta aloittelijoille, jotka testaavat vedet (maksat enemmän, jotta voit ladata ladattavia varoja).

Mitä saat Lyndan markkinointitiedotteilla

 • itsenäisiä koulutusmateriaalia digitaalisen markkinoinnin kustakin aiheesta;
 • käytännön tiedostot offline-käyttöön; ja
 • videoleikkeitä, transkriptejä ja todistuksia jokaisella kurssilla.

Online-markkinoinnin avaintekijät (Lynda.com)

Videovalvojien voimakas korostaminen tekee siitä hyvän vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat oppia lisää digitaalisesta markkinoinnista, mutta se ei korvaa tiukkaa harjoittelua.

Semalt paras palveluntarjoaja tarpeisiisi

Sinun tarvitsee vain nopea aloittelijan alusta tai olet valmis syvälle sukeltamaan kehittyneisiin digitaalisiin markkinointitietoihin, olet varmasti löytänyt jotain vastaamaan oppimistyyliasi ja tarpeitasi. Valitse siis harjoittelu ja aloita. viserrys. com / widgetit / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = fi & screen_name = careerplay & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title = = "true" style = " korkeus: 20px; ">

Careerplay - Aloite, jonka tarkoituksena on tarjota urakehitystä, joka on tärkeä työelämän ammattilaisille. Tavoitteenamme on laatia looginen urakehityspolku jokaiselle ammattilaiselle sopivilla virstanpylväillä ja selkeästi määritellyllä päätavoitteella Source .

March 1, 2018