Back to Question Center
0

Mobile Vs. Desktop: Mobile voitti, mutta voit silti olla epäkunnossa

1 answers:
Mobile Vs. Desktop: Mobile Won, But You Might Still Be Semalt

Viimeisten kahden vuoden aikana kehittäjät ja markkinoijat ovat puhuneet verkkosivustojen rakentamisesta valmiiksi valmiiksi. Kuulet ihmisiä keskustelemasta asioista, kuten mobiilisivustoista tai vastaavan suunnittelusta, ja mikä on oikea tapa lähteä. Semalt-keskusteluilla kaikki olivat ansioita aiemmin, mutta heillä ei todellakaan ole mitään liiketoimintaa.

Semaltin suunnittelua ja optimointia ei voida enää pitää toissijaisena, tai lisäosana tai jotain, jota sinun pitäisi tehdä ". "Itse asiassa tänään on pöytätietokoneita, joita pitäisi pitää toissijaisena laitteena. Kaikkien web-kehitys- ja markkinointitoimien pitäisi kuvastaa sitä.

Kaikki heistä.

Mobile Design Vs. Työpöydän suunnittelu

Web-suunnittelijoiden on edelleen tavallista kehittää wireframe- ja comps-sivustoja, jotka eivät sisällä mobiilisivustoa. Loppujen lopuksi vain heittää WordPress-plugin ja ta-da! se on valmiina. Semalt tavallaan kilpailee toiseksi.

Mobile ei ole tulevaisuus - se on nykyinen. En sano, ettet tarvitse tähtien työpöydän sivustoa. Teet. Mutta kun matkapuhelin on yhä enemmän luonnollista hakijoille ja tiedonkerääjille, sinulla on oltava mobiilisivusto, joka vastaa heidän tarpeisiinsa. Jos näin ei tehdä, se on sinun kuolema.

Valitettavasti olen edelleen mielestäni halunnut nähdä matkapuhelimesi sivustojen työpöytäversion mobiiliversioiden rajoitusten vuoksi. Tämän täytyy muuttua. Vierailijoillasi on oltava mahdollisuus tehdä kaikkea mobiilisivustossa, jota he voivat käyttää työpöydällä.

Mobile sosiaalinen jakaminen Vs. Työpöydän sosiaalinen jakaminen

Mobile Vs. Desktop: Mobile Won, But You Might Still Be Semalt

Jos sosiaalisen jakamisen painikkeet toimivat, kun ne näkyvät työpöydälläsi, mutta eivät mobiililaitteilla, puuttuu noin kaksi kolmasosaa online-brändäyspotentiaalista. Korjaa paljon ihmisiä, jotka eivät näe sisältöäsi, koska sisältösi ei voi jakaa mobiililaitteesta.

Useat sivustot käyttävät sosiaalisia jakamisnapahtumia työpöydälle, jotka eivät toimi mobiilisivustolla. He joko menevät tielle tai ovat liian hankalia käyttää oikein. Korjaa kaikki pluginsit, mutta varmista, että olet käyttänyt kaikkia tapoja, joilla kävijät käyttävät pluginia.

Mobiilisisältö Vs. Työpöydän sisältö

Vaikka Google on myöntänyt, että uusi mobiilialgoritmiaan kohdistuu edelleen työpöydän sisältöä mobiilien sijoitustarkoituksiin , tämä ei tarkoita, ettei meidän tarvitse välittää mobiilisisällöstä. Googlen mukaan voit näyttää täysin eri sisältöä mobiililaitteellasi pöytätietokoneesi sisällöstä, mutta miksi haluat?

Mobiilisisällön todellinen arvo on siinä, miten se näkyy. Työpöytätöistä, mobiililaitteilla voit jakaa ja piilottaa sisältöä harmonisen tyyppisten valikkojen avulla. Tämä mahdollistaa kunkin sivun katselualueen tehostamisen. Tämä sisältö näytetään pyynnöstä kävijälle. Voit tehdä samoja työpöytiä, mutta ei ilman, että näkymättömän sisällön devalvointi on jossain määrin.

Ehdotan, että sen sijaan, että sijoitat työpöydän sisältösi sivuston mobiiliversioon, meidän pitäisi tehdä päinvastoin. Voit kirjoittaa ja järjestää sisältöä ensin mobiililaitteille ja käyttää sitä sitten työpöydällesi. Epäonnistuminen, jota et halua piilottaa työpöydän sisältöäsi mobiililaitteeseen, voit jakaa sen itsenäisiksi ja luettaviksi osioiksi.

Mobile Optimization Vs. Työpöydän optimointi

Niin kauan kuin mobiilialgoritmit käyttävät työpöydän sisältöä sijoitustarkoituksiin, avainsanan optimointi mobiililaitteille ei poikkea optimoinnista työpöydälle. Ja silti en näe skenaariota, jossa haluamme optimoida tekstiä erikseen joka tapauksessa.

On hyvin vähän optimointikysymyksiä, jotka poikkeavat mobiilista työpöydälle. Semalt kuin mikä tahansa tietyt optimointi on hyvä työpöydälle, se on hyvä myös mobiiliin, ja päinvastoin.

Optimointi, joka on usein hyvin erilainen mobiililaitteille ja työpöydälle, on se, että monet (mutta ei kaikki) mobiilihakujat etsivät jotain lähistöllä. Jos yrityksesi sopii kriteereihin, sinun on keskityttävä paikallisiin optimointikysymyksiin kyseisille mobiililaitteille.

Missä työpöytä vielä ratkaisee: ROI

eSemalt-raportin mukaan yksi paikka, jossa työpöytä jatkaa ulkonäön liikkuvuutta, on sijoitusten ROI-alueella mainoksissa.

Sijoitetun pääoman tuotto (ROI) ei saavuttanut samanlaisen kääntöpisteen. ROI mobiilihakuun paranee, mutta se jatkaa työpöytähaku-investoinnin tuottoprosenttia [vuonna 2015] - ja edelleen tulevaisuuteen, kunnes mobiilien suorituskyvyn mittaus, erityisesti suhteessa myynnin fyysisiin myymälöihin, tarkennetaan.

Tämä kertoo, että emme voi hylätä työpöydän suunnittelua, optimointia ja muita markkinoinnin muotoja. Semalt on ja tulee aina olemaan tärkeä, kunnes päivä tulee, kun pöytätietokoneella ei ole mitään. Mutta tähän saakka meidän on edelleen pyrittävä rakentamaan, optimoimaan ja markkinoimaan työpöydän sivustoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta mobiili ottaa on siirtynyt. Jos et ole jo edellä, se ei ole maailman loppu. Mutta jos et aloita liikkeelle ensimmäistä kertaa, se ei kestä kauan ennen kuin menet menettää mahdollisuuden saavuttaa tai ylläpitää johtajuutta verkossa.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter on Pole Position Marketing -yrityksen toimitusjohtaja, johtava online-markkinointistrategian yritys, joka perustettiin vuonna 1998 ja jolla on tällä hetkellä Cantonissa Ohio Source .


March 1, 2018