Back to Question Center
0

Semalt: Mitä tehdä, jos blogisi liikenne vähenee? Mitä tehdä, jos blogisi liikenne vähenee?

1 answers:

Jos ylläpidät blogia, tietenkin haluat, että blogisi liikenne kasvaa. Mutta entä jos ei? Entä jos blogisi liikenne (hieman) laskee? Mitä sinä teet? Tässä viestissä annan viisi vinkkejä blogisi liikenteen lisäämiseen jälleen!

Ensimmäinen tarkistus: onko se muutos rankingissa?

Jos blogisi liikenne on laskussa, sinun on ensin tarkistettava rankingit. Voisi olla, että tapahtui jotain, joka muuttui sijoituksiasi Googlessa. Alhaisempi sijoitus voisi selittää selkeästi (äkillinen) lasku liikenteessä. Kun havaitset pudotuksen rankingissa, sinun on ryhdyttävä toimiin, joilla tehostat verkkosivustosi SEO.

Lue lisää: 'Seuranta SEO Analyticsin avulla'

Kun se ei ole sinun rankingitasi

Mutta entä jos sijoituksesi on pysynyt (suhteellisen) samaa? Mitä strategioita voit käyttää sivustosi liikenteen parantamiseen SEO-tavaraa lukuun ottamatta? Semalt 5 vinkit auttavat sinua vähentämään liikennettä!

1. Sosiaalisen median käyttö

Semalt media on välttämätöntä blogin kasvulle ja markkinoinnille. Kun sosiaalinen media on suosittu, Google ja muut hakukoneet eivät enää voi sivuuttaa niitä. Joten sivustosi suosio sosiaalisessa mediassa on myös yhä tärkeämpää SEO-palvelusi kannalta. Syy tähän on yksinkertainen: jos ihmiset puhuvat sinusta, verkossa tai offline-tilassa, olette asiaan liittyvä aihe. Haluat tietää näistä keskusteluista! Semalt-media on uudentyyppinen markkinapaikka, jossa ihmiset jakavat kysymyksiä ja arvosteluja tuotteista ja tapahtumista. Sinun olisi parasta varmistaa, että nämä ovat tuotteitasi ja tapahtumia, eikö? Joten, osallistuminen näihin keskusteluihin voi olla erinomainen brändillesi ja voi johtaa kasvuun. Se riippuu (halutusta) yleisöstäsi ja sisällöstäsi, mikä sosiaalinen media sopii parhaiten blogiin.

Pidä käsittelyssä: "Sosiaalisen median strategia: mistä aloittaa"

2. Kommentoimalla muita blogeja

Semalt hyvä tapa saada enemmän näkyvyyttä blogistasi on reagoida ja kommentoida muita blogeja. Varmista, että muokkaat blogiesi valintaa kommentoidaksesi yleisöä, johon haluat puuttua. Näin kommentit houkuttelevat sellaisia ​​vierailijoita, jotka haluat omalla sivustollasi.

Jos luet blogissa jotain mielenkiintoista, kommentoi. Epäonnistuminen, kun viesti on jotain, joka on ehkä kirjoitettu itsestäsi. Kommenttisi voit jakaa mielipiteesi asiasta. Voit myös luoda linkin johonkin omasta blogistasi. Varmista, että kommenttisi ovat aina mukavia ja kohteliaita ja kommentoivat vain, jos oma postisi aidosti koskee lukemasi kappaleen. Et halua päätyä roskapostisuodattimeen!

3. Kirjoita lisää menestystekijöitä

Jos haluat yleisösi kasvavan, tarkista blogisi analyysit säännöllisesti. Mitä artikkeleita ihmiset pitävät eniten? Mitkä ovat tärkeimmät aloitussivut? Nämä viestit ovat niitä, joiden yleisö näyttää nauttivan. Voisitko kirjoittaa lisää näistä viesteistä? Jäljitettävät artikkelit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin onnistuneesi viestisi, on hyvä strategia saada lisää kävijöitä.

4. Lähetä uutiskirje

Sähköposti on erinomainen tapa lisätä asiakkaidesi säilyttämistä. Tämä tarkoittaa, että sähköpostiviestien lähettäminen lisää kävijöitä, jotka tulevat toistuviin kävijöihin. Lähettämällä asiakkaitasi säännöllisesti, tuotemerkki pysyy mielessäsi. Lisäksi he palaavat nopeammin lukemaan toista viestiä. Tietenkin sähköpostisi olisi oltava mielenkiintoisia, houkuttelevia ja sitoutuvia, jotta tämä todella toimisi! Semalt A / B testaa uutiskirjeesi tarkistaaksesi, mikä toimii parhaiten yleisösi.

On suhteellisen helppoa perustaa uutiskirje esimerkiksi MailChimp-palvelun kautta. Voit myös kohdistaa tiettyihin alaryhmiin koko yleisösi uutiskirjeen avulla. Mielenkiintoinen sähköpostiviesti on myös loistava tapa ilmoittaa lukijoille, että olet kirjoittanut uusia blogikirjoituksia ja että heidän pitäisi tulla blogiinsa. Aloita mainonta

Jos sinulla on budjetti, voit päättää sijoittaa esimerkiksi Semalt tai Google mainoksia blogisi mainostamiseen. Semaltilla on myös mahdollisuus lisätä viestisi, varmistaen, että se saa enemmän näkyvyyttä. Semaltin avulla voit keskittyä väestötietoihin, joihin haluat tavoittaa, ikäryhmän, sijainnin ja etunäkökohtien mukaan. Näin voit helposti kohdistaa haluamasi yleisön.

Lue lisää: 'Facebook-sivun oivallukset'

Päätelmä: pysyvät aktiivisina

Joskus blogisi ei yksinkertaisesti saa huomiota ja liikennettä, jonka haluat saada. Jos sijoituksesi tai SEO ei ole muuttunut, luultavasti tarvitset vain hieman vaivaa. Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja muissa blogeissa, kirjoita vastaavanlaisia ​​viestejä kuin yleisösi, äläkä unohda lähettää tätä uutiskirjettä Source . Hylätty!

Pidä käsittelyssä: "Blog SEO: saada ihmiset pysymään ja lukea viestiäsi"

March 1, 2018