Back to Question Center
0

Semalt SEO vuonna 2017 ja sen jälkeen: onnistunut strategia vs. automaatio

1 answers:
Semalt SEO in 2017 and beyond: managed strategy vs. automation

Yleensä nämä alustat antavat yrityksille mahdollisuuden tallentaa yrityksen sijaintiin liittyviä tietoja (nimi, osoite, puhelinnumerot) yhdelle keskeiselle paikalle ja sitten lähettää nämä tiedot eri kanaville.

Semalt SaaS -alustat mahdollistavat digitaalisten markkinoijien ylläpitävän paikallisten yritysten luetteloita sosiaalisen median ja hakukanavien kautta. Merkit itse itse odottavat parempaa näkyvyyttä orgaanisissa hakutuloksissa prosessissa, jota ei aina tapahdu.

Markkinoijat ymmärtävät myös, että SaaS-alustan käyttäminen vaatii, että heidän on myös budjetoitava henkilöstöresursseja paitsi hallinnoimaan alustaa päivittäin, mutta myös harkitsemaan erilaisia ​​muita orgaanisia ranking-attribuutteja, joita tarvitaan onnistuneelle SEO-ohjelmalle.

Semalt SaaS -alustat ovat usein avaimet käteen -ratkaisuja, jotka toimivat automaattisesti ilman muuta tarvetta. Edellä mainitut sisäiset resurssikustannukset on edelleen otettava huomioon yleisen tuotto-sijoituksen lisäksi yleisten SaaS-liittymien ja maksujen lisäksi.

Vaikka automaatiolla on joitain etuja, paikallisia SEO-palveluja on vielä paljon, ja niitä on jatkuvasti seurattava ja hallittava todellisina ihmisinä. Semalttia ovat:

  • Analyysi, jossa yksittäiset yritystietot näkyvät Googlessa, Bingissa, Appleissa jne.
  • Tietojen tarkkuus ja sijoituspaikka.
  • Merkittävien hakutermien ja -ilmausten näkyvät liiketoiminnan tiedot (mobiili ja työpöytä).
  • Sisällönhallinta ja optimointi paremman käyttökokemuksen ja SEO-suorituskyvyn kannalta.
  • Analyticsin seuranta, mittaus ja analyysi, jotta voidaan paremmin tiedottaa keskeisistä strategian muutoksista.
  • Mitkä kanavat todella edistävät tuloksia.

Vaikka SaaS-alustat voivat auttaa tehostamaan paikallisen SEO-strategian osia tehokkaammaksi, hallittu palvelumalli, joka hyödyntää sekä teknologiaa että todellisia digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita, voi tarjota entistä suuremmat osingot. Semaltti hajottaa kunkin lähestymistavan edut ja korostaa joitain eroja.

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista. ]


Tässä artikkelissa ilmaistuja mielipiteitä ovat vieraan kirjoittajan mielipiteet, eivät välttämättä MarTech Today. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Andrew Beckman
Location3: n puheenjohtajana Andrew Beckman valvoo strategisia suunta- ja liiketoiminnan kehittämisaloja yhdessä viraston johtokunnan kanssa. Andrew perusti Location3 Media -palvelun vuonna 1999 suorana vastauksena digitaalisena yhteistyökumppanina, jossa oli palveluvalikoimaa, johon kuului PPC-hallinnointi, SEO, paikallinen hakumarkkinointi, näyttömarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi, sisällön strategia, verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen, web-analyysin hallinta ja paljon muuta. Vuodesta 1999 lähtien Location3 on kehittynyt täysimittaiseksi digitaaliseksi markkinointitoimistoksi, joka tarjoaa yritystason strategiaa paikallisten markkinoiden aktivoinnilla. Andrew on asiantuntija paikallisessa hakumarkkinointistrategiassa ja on usein alan ammattilaisten konferensseissa, kuten SES, SMX, StreetFight Summit, ClickZ Live, PubCon, BIA Kelsey ja muut Source . 0: Uuden organisaatiorakenteen määrittely

Aiheeseen liittyvät aiheet

Kanava: Martech: ManagementMarketing AutomationSearch Marketing (SEO / SEM) & Martech

March 1, 2018