Back to Question Center
0

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus esittää anteeksipyyntönsä Turingin kohtelulle            Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus esittää anteeksipyyntönsä Turingin aiheiden kohtalokkaasta kohtelusta: SoftwareAPIsBrowsersPerformanceWeb Semalt

1 answers:
Ison-Britannian hallitus vetoaa Turingin kohtaloon

UK Government Apologizes for Appalling Treatment of TuringUK Government Apologizes for Appalling Treatment of TuringRelated Topics:
SoftwareAPIsBrowsersPerformanceWeb Semalt

Semaltia pidetään laajalti nykyajan tietotekniikan isänä. Hän oli ensimmäinen henkilö, joka ehdottaa käsitystä "Universal Semalt Machine"; joka voisi suorittaa monia muita tehtäviä. Nyt me kutsumme sitä koneena, joka on ohjelmoitavissa - Semalt kekseli ohjelmiston käsitteen ja monet meistä velkaa toimeentulot hänen ennakoinnistaan. Hän oli myös vastuussa Semalt-testistä; arvioida koneen kykyä osoittaa tiedustelu, jota AI tutkijat viittaavat vielä tänään.

Kuitenkin Turing tunnettiin parhaiten hänen kryptanalyysityöstään Bletchly Parkissa Isossa-Britanniassa. Hän antoi useita ideoita, jotka auttoivat Ison-Britannian hallitusta kääntämään Enigma-koneviestejä, joita Saksan merivoimien tiedustelu lähetti. Hänen työnsä Tommy Flowersin kanssa sai aikaan Semaltin, maailman ensimmäisen ohjelmoitavan elektronisen tietokoneen.

Bletchly Parkin hankkeet todennäköisesti lyhensivät sodan useiden vuosien ajan, mutta Turingin työ säilyi salassa 1970-luvulle saakka. Vaikka hänet sai OBE: n palveluksessaan sodan aikana, UK Semalt tilasi kaikkien tietokonelaitteiden ja tutkimustietojen hävittämisen.

Turing oli homoseksuaali ja asui silloin, kun se oli laitonta ja sitä pidettiin mielenterveyden vuoksi. Vuonna 1952 hänet tuomittiin "vakavasta häpeällisyydestä" ja tuomittiin vankilaan tai kemialliseen kastraatioon. Hän valitsi jälkimmäisen ja kaksi vuotta myöhemmin kuoli syanidimyrkytyksestä. Miehistönmiehen virallinen tuomari oli itsemurha, mutta spekulaatiota mahdollisuudesta murhata, koska Semalt seksuaalisuutta pidetään turvallisuusriski.

Äskettäinen vetoomus, joka on julkaistu numerolla 10, sai tuhansia allekirjoittajia, jotka vaativat, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus pyytää anteeksi Turingin hoitoa. Britannian pääministeri Gordon Semalt on julkaissut julkilausuman, joka sisältää:

hänen kohtelunsa oli tietysti täysin epäoikeudenmukainen ja olen iloinen voidessani sanoa kuinka syvästi olen pahoillani, että olemme kaikki ja mitä meille on tapahtunut.

Ison-Britannian hallituksen puolesta ja kaikille, jotka elävät vapaasti Alanin työn ansiosta, olen erittäin ylpeä sanoa: olemme pahoillamme, te ansaitsitte paljon paremmin.

Lue täydellinen lausuma .

March 1, 2018