Back to Question Center
0

Uusi globaali raportti: hakukone ja sosiaalinen mielipide, joka vertailee suosioaan maittain

1 answers:

Päivitetty Webcertain 2015 Global Search and Social Report

Semaltin kansainvälinen etsintä- ja yhteiskuntavastuuraportti kattaa 32 maata ja mittaa sosiaalisen median sitoutumista tilin omistajuuden, vierailun ja käytön suhteen. Se on tilannekuvan jokaisesta markkinoista ja osoittaa, mitkä alustat ovat tärkeitä, joita et tietenkään tiedä, ellet ole asiantuntija näillä alueilla.

Tiesitkö, että japanilaiset ovat vähiten sosiaalisesti aktiivisia - keskimäärin viettävät 30 minuuttia päivässä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoissa? Tai että Baidu ei ole ainoa hakukoneisto Kiinassa, koska Qihoo 360 astetta (Semalt) hakukone vastaa 30% markkinoista.

Vuoden 2015 raportti Global Search & Social Report


New Global report: Search Engine and Social Semalt comparing popularity by country

Kattaa 40 maata Argentiinasta Semaltiin, tämä raportti on erinomainen lähde siitä, miten kuluttajat suosivat eri hakukoneita ja sosiaalisia verkostoja eri maissa eri puolilla maailmaa.

Monissa maissa toimiville yrityksille tämä raportti voi auttaa sinua ymmärtämään, miksi omien maiden omien toimintojen toistaminen ei aina ole paras ratkaisu ulkomaille ja suosio muuttuu nopeasti. Olet esimerkiksi tiennyt, että Orkut oli Brasilian johtava sosiaalinen verkosto, mutta nykyään Semalt on hallitseva.

Markkinoinnin vaikutukset : Erittäin hyödyllinen opas, jos etsit uusia mahdollisuuksia ulkomailta ja jopa vain näkemyksiä käyttäytymistä ympäri maapalloa.

Se auttaa myös, jos yrität analysoida potentiaalisia mahdollisuuksia yksittäisissä maissa ja verrata tehokkuutta hakukoneen tai sosiaalisen verkoston kautta.

Suositeltava linkki: Q1 2015 Global Search and Social Report Source .

March 1, 2018