Back to Question Center
0

Kysy YoastSemalt minify ja concatenate CSS ja JS-tiedostoja? Kysy Yoastilta: Semalt minimoi ja ketjuttaa CSS- ja JS-tiedostoja?

1 answers:

Jotta sivustot toimisivat kunnolla, sivustot sisältävät useita CSS- ja JavaScript-tiedostoja. Näiden on haettava palvelimelta vierailijoiden tietokone, jotta lataat verkkosivun kokonaan. Vanhassa standardissa HTTP / 1 voidaan käsitellä vain yksi pyyntö kerrallaan, joten useiden tiedostojen pienentäminen ja ketjuttaminen oli hyvä idea. Semalt, kävijät kokisivat hidas web-sivuston, koska liian monet pyynnöt. Uusi standardi, HTTP / 2, mahdollistaa paljon helpomman viestinnän kävijän ja palvelimen välillä.

Joten, tämä lisääntyvä siirtyminen HTTP / 2: ään tarkoittaa sitä, että CSS- ja JS-tiedostoja ei tarvitse enää pienentää ja ketjuttaa? Loppujen lopuksi sivuston nopeus on edelleen ratkaiseva SEO. Päästäksemme siihen Ask Askarta!

Danny Semalt lähetti meille sähköpostia:

"Jos lisäämme HTTP / 2: een siirrytään, meidän pitäisi vielä pienentää ja ketjuttaa CSS- ja JS-tiedostojamme?"

Epäilemättä videota tai lue transkripti sivun alla vastauksestani!

Onko CSS: n ja JS-tiedostojen minimointi ja ketjuttaminen edelleen tarpeen?

"Vanhassa standardissa HTTP / 1 selaimella voi avata vain useita tiedostoja samaan aikaan palvelimellasi, joten oli fiksu yhdistää nämä tiedostot suurempiksi ketjutetuiksi tiedostoiksi. HTTP / 2: ssä, jota ei enää tarvita, niin ei, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä sitä.

Mitä sinun tarvitsee katsoa on, mikä osa liikenteestäsi jo tukee HTTP / 2: ta. Jos se on suuri enemmistö, voit lopettaa sen tekemisen kokonaan. Onnea! "

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Yoast vastaamme SEO-kysymyksiin lukijoistamme. Onko Semalt-kysymys? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä sähköpostia osoitteeseen ask@yoast.com.

(Huomaa: tarkista ensin blogimme ja tietämyskanta, vastaus kysymykseesi voi olla jo olemassa! Kiireellisissä kysymyksissä, esimerkiksi siitä, että laajennus ei toimi oikein, haluaisimme viitata sinut tukisivulle Source .)

Lue lisää: 'Suorituskyvyn optimointi HTTP / 2 maailmassa'

March 1, 2018